reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Kurde nie wiem czy ja juz ze zmeczenia jestem taak zamotana czy z glodu :(
Melanie pytalas mi sie o kata jesli o to chodzi czy ktos ma cos do mnie to nie wiem  ::) mieszkam w takiej dzielnicy ze wszyscy sa bardzo ciekawi co masz w domu Nie wiem moze slyszalas o dzielnicy rakow w czestochowie Ja wlasnie tam mieszkam Gdzies mnie wywialo nie tam gdzie trzeba

reklama
Kociak chodziło mi o to, że ciagle coś mama Tobie narzuca, takie odniosłam wrażenie po tym co piszesz
byc może sie mylę...

Beacia
dziękuję za gratulacje
ja zaraziłam się ta manią pisania i w ogóle korzystania z dobrodziejstw komputerowych od mojego męża
od 3 lat go znam i już mnie tak wiele nauczył

Beacik dobranoc  ;)
asiunia22 juz niby powino sie kupowac Ja osobiscie jeszcze nic nie kupialm ale z tego co wiem to dziewczyny od nas z forum juz maja troszke zeczy kupionych :)

kociak -ja wlasnie troszke ciuszkow kupilam i male siedzonko dla dzidzi ale niewiem czy juz mam za wozkiem sie rozgladac czy to jednak za szybko

Tylko chodzikow nie kupujcie bo slyszalam ze sa skodliwe dla dziecka nie teraz tylko pozniej Slyszalam ze moga miec skrzywienie kregoslupa

aaaa Kociak juz zakumałam, bo ja myślałam, że Ty piszesz, że mama każe tobie mieć fianki hahahhahahahaa
to ja nie zakumałam
niestety nie znam Częstochowy
ale w Bydgoszczy tez mamy zaje..ste dzielnice
pełno tu dzikusów

reklama
melanie mieszkasz w bydgoszczy?? nieznam jej az tak ale mam tam znajomego prowadzi jakis club dysko nieznam nazwy a znajomy sie nazywa arek:) moze go znasz:)

Do góry