reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ja lubie firanki i ozdobne zaslonki.Sama tez lubie je sobie szyc.Mam przynajmiej tak jak ja to widze ;D.A tam na wisanie sa niektore naprawde ladne.

Kurcze dzis naprawde nie da sie za wami nadazyc.
Dobry plac zabaw dla kotka ten temat o firankach ;D ;D ;D.I jaki kolorowy ;D

nie mam firanek, bo po 1
mój maz nie lubi
po2
mamy okna takie do ziemi
i na nich roletki
wiec firanki i zasłonki sa zbędne
po3
nie nawidze ich wieszać
po4
zbyt szybko mi sie nudzą
po5
coś by sie jeszcze znalazło... ::)

Melanie jest z czego sie smaic Ja lubie miec kotki i wogule zwierzyniec w domu :) Zdobylam razem z 7 kotkowa takie male i tak super sie wspinaly ze co troche trzeba bylo poprawiac bo zrywaly  :D :D mojej kotce to do tej pory tak zostalo tylko ze nie zrywa calej  :p

u mnie tak samo malo firanek wiekszosci okna mam w sufitach i tez wlasni eroletki wiec nawet nie pasuje ale w salonie mam strasznie duze okno i chcialabym cosik powiesic zeby sasiada nie kusilo hehehe:)

reklama
Jeszcze prac je trzeba pozniej zanosic do jakiejs magli niewiadomo co boze nie wiem jak ludzia sie tak chce  :(

Do góry