reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ja tez cos slyszalam o tych chodzikach ,tez sie balam ze jak kupimy z mezem fotelik samochodowy bo duzo jezdzimy to moze dziecku na kregoslup zaszkodzic -jak myslicie??

reklama
czasami pisze tu Ma_dzik ona ma dużo kotków w domu i małe dziecko
pewnie ona Tobie pomoże w rozwiązaniu problemu
na watku nasze pupile sa jej kociaki

asiunia
my tez dużo jeździmy
i mamy juz upatrzony taki fotelik co sie rozkłada na leżąco

w sumie to najpierw jak jeszcze nie byliśmy ;D w ciazy to juz mieliśmy wózek wybrany
do niego sa tez nosidełka - foteliki samochodowe
i jakos tak sie złozyło, że te akurat sie rozkładają na płasko

nawet zrezygnowaliśmy z zakupu gondolki do wózka, bo stwierdzilismy ze i tak najczęściej samochodem jeździmy
i gondolka sie nie przyda

Kociak ja myślę że dzidziuś przyzwyczai się do kotka i będą sobie razem raczkować ale oczy dookoła głowy to i tak będziesz miała jak mały zacznie chodzić siedzieć i co tylko....a co do chodzika, to już zależy od Ciebie ja nie polecam

asiuniafotelik musisz kupić taki który jst przystosowany dla noworodków i niemowlaków. W sklepie Ci doradzą, są foteliki od 0-18 kg ze specjalnym wkładem dla maluszków

a wiem wiem chyba o jakie wozeczki chodzi :) bo my chcielismy kupic taki do 13 kg ale one sie raczej nie rozkladaja i mysle ze chyba by dziecko kregoslup bolal a jeszcze takie maluskie....

reklama
Do góry