reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie powiem ci ze ja nie wiem jakim cudem my tutaj mieszkamy to jest dzielnica cudow O godzinie 6 wstajesz a tu facet z nozem lezy na trawie na szczescie to juz bylo 4 lata temu Po meczach sie leja Wogule super jest

reklama
ja mam troszkę ciuszków
i kocyk juz od dawna ;D

ale chodzików nie kupujcie - studiowałam i uczyłam się o wadach postawy
chodziki to takie wózki inwalidzkie
jak dziecko samo zaczyna chodzić, to dopiero wtedy jego kości i stawy są gotowe do takiego wysiłku
a wczesniej moga sie zdeformowac
i tak samo jest z sadzaniem na siłe opierając dziecko o poduszkę
dziecko samo zacznie siadać nic na siłę

Asiulka nie znam arka
ale Bydgoszcz to wioska i jeśli ma klub, to pewnie znam go z widzenia albo ze słyszenia

Ja myslalam ze chodzik pomoze mi ze sprawa kotka bo sie boje co bedzie jak male zacznie raczkowac a kotek jest domowy i sie zalatwia do kuwety :( bede musiala miec oczy wszedzie tak z chodzika by nie sieglo do kuwety a raczka moze wszystko

Jestem kobitki. To zmniejszanie to nie dla mnie. Chyba będzie lepiej jak na razie wykasuję to zdjęcie. Jak się nauczę to wkleję inne. Co Wy na to?

Melanie dobrze mówisz z tym chodzikiem i siadaniem. Czego się uczyłaś, Ze takie mądrości znasz? Ja fizykoterapię z rehabilitacją trochę liznęłam. Tam też takich rzeczy uczą

są kuwety zamykane ale dziecko może tam zawsze rączke włozyć przez otwór dla kota
to chyba nie będzie dobre rozwiązanie

reklama
Najlepszym rozwiazaniem to by bylo kotka za dzwi ale ja nie mam sumienia bo to jest moja koteczka spi ze mna i wogule :) Bede musiala pilnowac Mam nadzieje ze kotka sie przyzwyczai do dzidziusia i nie bedzie zazdrosna :)

Do góry