Lwica1410
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pozostało nam nic innego jak wpiepszać dziś frytkiOde mnie tylko mały update. Jutro o 13:40 transfer. Jak dobrze pójdzie zgłoszę się na październikowym wątku u @anyżowe_love z datą testowania A dziś zamiast się relaksować i afirmować, to spędziłam ze 3 godziny u dentysty i jedno jest pewne - jestem teraz dużo biedniejsza
Wam też tak księżyc w ryj świeci? No spać się nie da…
Gratulacje wielkie dla nowych kreseczek - niech z tych kreseczek będą piękne bobaski
Ja tak mam przy braku magnezu i potasuDziewczyny jak mi tak jakoś oko lata w sensie tak mi powieka dolna drga to oznaka że brakuje magnezu??
Trzymam kciuki -,)))Ode mnie tylko mały update. Jutro o 13:40 transfer. Jak dobrze pójdzie zgłoszę się na październikowym wątku u @anyżowe_love z datą testowania A dziś zamiast się relaksować i afirmować, to spędziłam ze 3 godziny u dentysty i jedno jest pewne - jestem teraz dużo biedniejsza
Gratulacje wielkie dla nowych kreseczek - niech z tych kreseczek będą piękne bobaski
Trzymamy za Ciebie kciukiOde mnie tylko mały update. Jutro o 13:40 transfer. Jak dobrze pójdzie zgłoszę się na październikowym wątku u @anyżowe_love z datą testowania A dziś zamiast się relaksować i afirmować, to spędziłam ze 3 godziny u dentysty i jedno jest pewne - jestem teraz dużo biedniejsza
Trzymam kciuki!Ode mnie tylko mały update. Jutro o 13:40 transfer. Jak dobrze pójdzie zgłoszę się na październikowym wątku u @anyżowe_love z datą testowania A dziś zamiast się relaksować i afirmować, to spędziłam ze 3 godziny u dentysty i jedno jest pewne - jestem teraz dużo biedniejsza
Bardzo mi przykro... Przerabiałam to i wiem, że strata na każdym etapie boli dokładnie tak samo. Trzymaj się kochanaCzesc
Nie odzywalam sie bo moja historia niestety nie ma dobrego zakończenia i jestem bardzo przybita.
Na kolejnej wizycie bylo widac pusty pęcherzyk. Bardzo malutki i dziwnie spłaszczony. Lekarz już wtedy jakos nie bardzo sie ucieszył na ten obraz usg i kazal nastawiac sie na rozne scenariusze.
Mialam wrócić kilka dni pozniej.nie zdążyłam. Zaczęłam krwawic. Bylam na IP ale juz nic nie dalo sie zrobic. Odeslali mnie do domu i kazali przyjść w razie niepokojacych objawów. Wg nich przy tak wczesnej ciazy to krwawienie moze byc troche wieksze albo nawet takie samo jak miesiaczka.
Jestem zdezorientowana i jest mi bardzo zle.