reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Wczoraj mnie wieczorem okropnie bolały piersi, więc mówie sobie, a nasikam. Test się wcale nie wybawił, jakby barwnik nie chciał iść dalej tylko zatrzymał się na początku, no to pomyślałam że jakiś felerny, ale się wkurzyłam bo zostały mi tylko 2, więcej nie wzięłam 😬. Zrobiłam dzisiaj powtórkę z rana i nasikałam na jeden, a zaraz lecialam z kubkiem do namiotu po ten drugi, oba z tego samego moczu, nie mam trzeciego i jest niedziela i nie mogę nasikać na nic więcej, aaa! 🥺🥺
Cudowny poranek! Gratulacje! :)

reklama
Wczoraj mnie wieczorem okropnie bolały piersi, więc mówie sobie, a nasikam. Test się wcale nie wybawił, jakby barwnik nie chciał iść dalej tylko zatrzymał się na początku, no to pomyślałam że jakiś felerny, ale się wkurzyłam bo zostały mi tylko 2, więcej nie wzięłam 😬. Zrobiłam dzisiaj powtórkę z rana i nasikałam na jeden, a zaraz lecialam z kubkiem do namiotu po ten drugi, oba z tego samego moczu, nie mam trzeciego i jest niedziela i nie mogę nasikać na nic więcej, aaa! 🥺🥺Zobacz załącznik 1565274
Suuuper krecha ❤️

Ja jakoś nie mogę w to uwierzyć, w sumie nie wiem co mam ze sobą zrobić 🙈 muszę znaleźć jakieś laboratorium w okolicy żeby zrobić betę, nie spodziewałam się tego totalnie i nie oszczędzałam się na tym urlopie, dzień w dzień mega aktywnie a tu taki psikus 😊 Ciężko powiedzieć ile dpo bo gin nic nie widział na usg w 15dc czy była owu czy nie, widział tylko jakąś plamę, ja myslałam, że ten cykl jest bezowulacyjny, temp była dość nisko. Dziś 26 dc. Mam nadzieję, że to się wszystko dobrze ułoży 🙏
Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku. 🤞 Będziesz miała możliwość zrobić przyrost w tym samym laboratorium?

Nadrobiłam Was 😁 mam wrażenie że czas mi między palcami ucieka 🙈 dlaczego weekend jest taki krótki? Jutro znowu do pracy eh 😔 miałam tyle w weekend zrobić...
Powiem Wam że trochę mnie przytłacza powrót do pracy. Czuję w sobie taki opór, bo przecież miałam być już w ciąży i niczym się nie przejmować, a tu lipa, ciąży nie ma, a bieganina w robocie została eh. 🥴
mam podobnie :( mam jeden wielki młyn w pracy i co miesiąc tylko się łudzę, ze przecież niedługo pójdę na zwolnienie 🥲

Jeszcze nie testowałam zrobię to wieczorem. Bo gdybym miała zjebać dobie dzień to później 😂bo chce być dziś produktywna i zrobić wszystko co sobie zaplanowałam . Mocno wierzę w to że mogło się udać przyciągam te dobre myśli ale wiecie jak jest potem może być mocne rozczarowanie . Mega te testowanie mnie stresuje 😂

reklama
Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku. 🤞 Będziesz miała możliwość zrobić przyrost w tym samym laboratorium?
Chciałam zostać tutaj jeszcze tydzień, więc mogłabym zrobić pon. /środ. /piat. Ale to muszę dziś wymyślić jakiś plan, żeby powiedzieć mężowi bo bez niego to się nie uda :)

Do góry