reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja nic nie widze, ale na zdjęciu nie zawsze wszytko widać. 22 dzień cyklu i test 25 ulm to miało marne szanse coś konkretniejszego wyjść :) Powtórz czulszym za 2 dni na przykład. Powidzenia!

Pewnie się porządnie wystraszyłas. Nie wiadomo, czy to dobrze, czy nie dobrze w sumie. Trzymam kciuki, żebby się nie powtórzyło, ale żeby był to dobry znak :)

Przytulam. Ludzie, którzy się starają dłużej/długo raczje nie opowiadają o swoich przeżyciach, dlatego czesto mamy wrażenie, że wszyscy tak zachodzą w 1 cyklu, albo z wpadki. Bo te osoby gadają najchętniej. Ale to nie prawda i nie ma się czym martwić, ani przejmować. Jeśli się nie uda do pół roku to można myśleć o diagnostyce. Ale podstawowe badania takie jak cytologia usg piersi, usg transvaginalne, TSH i podstawową morfologie warto sobie zrobić. To zresztą powinno się robić co jakiś czas bez zwględu na starania o ciąże. Będzie dobrze!
Nie wiem czy to dobrze, czy źle
..ale jeszcze nigdy aż takiego bólu nie miałam jak dziś...Ja się nawet wysikać nie mogłam, tak wszystko w dole bolało.. już mi przez myśl przeszło stado zolniezy wgryzających się w macicę,bo jeden by takiego bólu nie dał 🤪

reklama
Zobacz załącznik 1565027
Zobacz załącznik 1565031

Hejo. Może pozytywny nie jest ale mam wrażenie że widzę tam jakiś cień. To jest test 25 ulm tak mnie uraczyli w aptece także no. Czekamy na rozwój sytuacji. Mam 22 DC ( owulacja CHYBA była 8-11 dc ale to tak z duszą ja ramieniu, mogła być chwilę później )
Narazie tylko bardzo mocno bolą mnie piersi. ❤️
Hmm... Niby coś się przebija, ale po przybliżeniu to według mnie nic nie ma. Zrób lepszej czułości test.

Nie wiem czy to dobrze, czy źle
..ale jeszcze nigdy aż takiego bólu nie miałam jak dziś...Ja się nawet wysikać nie mogłam, tak wszystko w dole bolało.. już mi przez myśl przeszło stado zolniezy wgryzających się w macicę,bo jeden by takiego bólu nie dał 🤪
Życzyć Ci bliźniaków? :D
Też tak miałam w tym cyklu.
A dziś to już jakaś tragedia😭 Nie mogę się poruszać, bo jajnik mnie ciągnie w dół jak tylko chodzę.
Masz tak czasem, czy nowość?

Poszłam dziś na bete, zbadać czy jest przyrost. Ostatnio tak czekałam chyba na wyniki matur :D

Dzień dobry w sobotę ☺️
Ja się dalej bujam z powidłami 🙈
Dziś znów owulak z ruch pomimo tego, że wydawało mi się że już wczoraj był peak. Oceńcie czy wczoraj był czy dopiero dziś.

Załączniki

• 16942439601834134775381691336953.jpg
    16942439601834134775381691336953.jpg
    376,9 KB · Wyświetleń: 77
Boże, to jakiś żart chyba. Siedzę sobie w piekarni-cukierni, wchodzi pani w ciąży, bardzo zaawansowanej, zapytała panią czy może ją obsłużyć, a ona że nie ma mowy, bo jest kolejka (kolejka az na zewnątrz). Dobrze, że ludzie się oburzyli i powiedzieli, że ma ją obsłużyć poza kolejką.
Pamiętam jak w lidlu kiedyś ludzie się oburzyli, że w kasie z pierwszeństwem pani mnie zawołała na początek. Byłam w zagrożonej ciąży, z rozwarciem na 4 cm, więc naprawdę byłam bardzo wdzięczna, że nie musiałam czekać.

reklama
Dzień dobry w sobotę ☺️
Ja się dalej bujam z powidłami 🙈
Dziś znów owulak z ruch pomimo tego, że wydawało mi się że już wczoraj był peak. Oceńcie czy wczoraj był czy dopiero dziś.
Ciezko ocenic jak wyglądał faktycznie wczoraj pasek bo pewnie troche zmienił barwę ale patrzac na dzisiejszy to ja bym obstawiala że to dziś jest peak.

Do góry