kate01
Fanka BB :)
Nie wiem czy to dobrze, czy źleJa nic nie widze, ale na zdjęciu nie zawsze wszytko widać. 22 dzień cyklu i test 25 ulm to miało marne szanse coś konkretniejszego wyjść Powtórz czulszym za 2 dni na przykład. Powidzenia!
Pewnie się porządnie wystraszyłas. Nie wiadomo, czy to dobrze, czy nie dobrze w sumie. Trzymam kciuki, żebby się nie powtórzyło, ale żeby był to dobry znak
Przytulam. Ludzie, którzy się starają dłużej/długo raczje nie opowiadają o swoich przeżyciach, dlatego czesto mamy wrażenie, że wszyscy tak zachodzą w 1 cyklu, albo z wpadki. Bo te osoby gadają najchętniej. Ale to nie prawda i nie ma się czym martwić, ani przejmować. Jeśli się nie uda do pół roku to można myśleć o diagnostyce. Ale podstawowe badania takie jak cytologia usg piersi, usg transvaginalne, TSH i podstawową morfologie warto sobie zrobić. To zresztą powinno się robić co jakiś czas bez zwględu na starania o ciąże. Będzie dobrze!
..ale jeszcze nigdy aż takiego bólu nie miałam jak dziś...Ja się nawet wysikać nie mogłam, tak wszystko w dole bolało.. już mi przez myśl przeszło stado zolniezy wgryzających się w macicę,bo jeden by takiego bólu nie dał