Puchatymis
Fanka BB :)
Dziękuję za dodatnie otuchydla otuchy mój dzisiejszy biały jak śnieg facelle w 8dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za dodatnie otuchydla otuchy mój dzisiejszy biały jak śnieg facelle w 8dpo
Widzę, że niecierpliwa bardzo jesteś xDponiedziałek
No przecież wiemWidzę, że niecierpliwa bardzo jesteś xD
Mamy dopiero czwartek, do poniedziałku jeszcze trochę
Jeśli okresu nie ma to piłka w grze
Ja raz byłam zalogowana do konta mojego chłopaka na Allegro i widzę wszystko, co on kupuje i przychodzą mi powiadomienia, że paczka jest paczkomacie i co w niej jest, a jestem zalogowana już na swoje konto.jak się wylogujesz z Allegro i kupisz jako gość to nie zobaczą i jest tez opcja by od razu wejść w zamówienia i kliknąć ukryj czy coś w to zamówienie, wtedy nie widać. Już do testów Ci to niepotrzebne, bo wysikałas piękny pozytyw i musi być dobrze ale ja np. oprócz testów to kupuje tak prezenty
Owulaki easy@home są świetne, a ciążowe u mnie np. są niemal zawsze widoczne z testową kreską.Właśnie też ich pierwszy raz używam, opinie mają świetne, więc zaszalałam i kupiłam pudełko 100szt xD Pierwsze co zauważyłam to to, że ślicznie się wybarwiają. Mija te 5 minut i wszystko jasne, nie trzeba się niczego domyślać jak przy innych.
A jeśli chodzi o ciążowe z tej firmy to widziałam kiepskie opinie. Też nie raz potrafią oszukać, albo w ogóle się nie wybarwić. Także ich nie brałam.
dla otuchy mój dzisiejszy biały jak śnieg facelle w 8dpo
Klub niecierpliwych widzę ma mocną reprezentacjeponiedziałek
Trzymamy!Dziewczyny, wylądowałam u lekarza. Ten okres to jest gruba przesada. Trzymajcie kciuki żeby obyło się bez odesłania do szpitala.
Krwawienie się nasiliło, czy jeszcze coś do tego doszło? Trzymam kciukiDziewczyny, wylądowałam u lekarza. Ten okres to jest gruba przesada. Trzymajcie kciuki żeby obyło się bez odesłania do szpitala.
Trzymamy!Dziewczyny, wylądowałam u lekarza. Ten okres to jest gruba przesada. Trzymajcie kciuki żeby obyło się bez odesłania do szpitala.