reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Dzięki :)

Objawy... no w sumie wymyślone raczej, niz rzeczywiste. 6-7 dzień po owulacji (niepotwierdzonej niczym, wyliczonych matematycznie :D) miałam plamienie, który uznałam za implementacyjne. A potem jakieś dziwne, delikatne bóle i skurcze w dole brzucha oraz budzę się głodna, a ja zazwyczaj głodną jestem koło 11-12 dopiero. Nic poza tym.

Mam za sobą jedną ciąże biochemiczną, więc teraz mam nadzieje, że będzie dobrze.
🤞🤞🤞 oby tym razem było jak należy

reklama
Część dziewczyny ☺️ dziś w końcu mogę na chwilę usiąść i powoli zwalniać obroty ☺️ u mnie od wczoraj płodny śluz, więc działamy. Owulaki blade jak dupa, ale aktualnie spijam duże ilości wody i nie jestem w stanie ich uciąć. Temperaturę mierze, ale wczoraj coś mój termometr odwalał i zmierzył temperaturę dopiero za 4 razem, a dziś bez problemu działa. Liczę na powodzenie w tym cyklu.
Słonecznego dnia Wam życzę ☺️☀️

Ja mam 20 DC i mam bóle podbrzusza i mocno bolące sutki. Także myślę, że dobrze trafiłam z tą owulacja (+/- 8-11 dc). Oczywiście obserwacyjnie. - moj jakkolwiek standardowy cykl to 33-36 dc. Więc nawet jak ciąży nie ma to jakieś bóle miesiączkowe się zaczęły. W tym cyklu szybko się pojawiła owu myślę, że przez biochema z poprzedniego cyklu. Niedługo idę po teścior i dam znać co tam w trawie piszczy :D

Super.

O której będą wyniki?
Powiedzieli, że "po południu". Pamiętam, że poprzednio dostałam koło 15:00.
Dziwczyny jednak pink i facelle mnie oszukały z druga kreską :( potwierdzil sie wynik z laboratorium. Może w przyszłym miesiącu sie uda
Mega to dziwne. Wspólczuje rozczarowania. Mam nadzieje, że moja kreska nie jest fałszywa...

Dziwczyny jednak pink i facelle mnie oszukały z druga kreską :( potwierdzil sie wynik z laboratorium. Może w przyszłym miesiącu sie uda
Bardzo mi przykro :( testy potrafią oszukiwać, to tylko kawałek papierka i plastiku.. trzymam kciuki za przyszły miesiąc 🤞🏼

Byłam dziś na becie tez, tylko beta prawdę powie. Muszę mieć jasny wynik, zeby wiedzieć czy brać dalej cyclogest czy odstawić. Wyniki kolo 15, dam znać ;)

Mnie tak drażnią te pinki... Kiedyś może miały fajną renomę ale ostatnio dużo osób ma fałszywie dodatnie je ...
Właśnie sie zastanawiam jakie testy są polecane, bo nie chciałabym w kolejnym cyklu robić sobie takich nadziei bez potrzeby. W jeden dzień człowiek skacze z radości, juz w mysli jak to bedzie, a na drugi po wyniku bety zagadka co oszukało pink czy lab.

Bardzo mi przykro :( testy potrafią oszukiwać, to tylko kawałek papierka i plastiku.. trzymam kciuki za przyszły miesiąc 🤞🏼

Byłam dziś na becie tez, tylko beta prawdę powie. Muszę mieć jasny wynik, zeby wiedzieć czy brać dalej cyclogest czy odstawić. Wyniki kolo 15, dam znać ;)
Trzymam kciuki ❤️

reklama
Właśnie sie zastanawiam jakie testy są polecane, bo nie chciałabym w kolejnym cyklu robić sobie takich nadziei bez potrzeby. W jeden dzień człowiek skacze z radości, juz w mysli jak to bedzie, a na drugi po wyniku bety zagadka co oszukało pink czy lab.
Bo one lata temu miały super opinie i tak zostało. Faktycznie jak testowałam lata temu pinkiem to zawsze był ładny negatyw bez wpatrywania. A od kiedy staram się o drugie to na prawdę wiele razy się zawiodłam. Ale nie miałam też nigdy tak mocnej kreski jak koleżanka wrzuciła. Także miałam nadzieję że normalnie jest pozytywny.

Do góry