Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Ojej bardzo mi przykro. Trzymaj się.Nie kurcze tak bardzo wierzyłam w to że się udało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej bardzo mi przykro. Trzymaj się.Nie kurcze tak bardzo wierzyłam w to że się udało.
Dziewczyny, u mnie nic z tego Pieprzę, jak ja mam dosyć!!!!
Bardzo mi przykro, @Myszko. Nie tak miało być.Dziewczyny, u mnie nic z tego Pieprzę, jak ja mam dosyć!!!!
Bardzo mi przykroDziewczyny, u mnie nic z tego Pieprzę, jak ja mam dosyć!!!!
Ja mam to samo a jestem weteranem Myślałam, że po tamtych doświadczeniach będę od początku podchodzić chłodno ale gdzie tam lecę na fali, że na bank zaraz się uda i mogę sobie sprawdzaćAle jak tylko mam testy w domu to mam takie parcie żeby robić najlepiej przy każdej wizycie w toalecie kupiłam 8 sztuk, ciekawe jak szybko je zużyje
Bardzo mi przykro kochana...Dziewczyny, u mnie nic z tego Pieprzę, jak ja mam dosyć!!!!
Mam to samo. Daj mi 8 i w dwa dni nie ma. Dziś robiłam jeden ( ale mąż kupił mi pinka strumieniowego 10 i płytkowy 20) no i na mój pech ten strumieniowy nie zabarwił się w cale. Ani T ani C. Uszkodzony...no a 20 negatywna no ale to mnie nie zdziwiło. Za szybko na taką ciężką artylerie xD jutro muszę ogarnąć nową 10 i jak będzie negatyw to zrobię 2 dni przerwy.Ja mam to samo a jestem weteranem Myślałam, że po tamtych doświadczeniach będę od początku podchodzić chłodno ale gdzie tam lecę na fali, że na bank zaraz się uda i mogę sobie sprawdzać
Ja co miesiąc sobie wmawiam że nie będę tyle testować, więc nie zamawiam żeby nie kusiło. Ale niestety rozum regularnie przegrywa, szczególnie z faktem że do rossmana mam 5 minut spacerkiem jak teraz się nie uda to za miesiąc pauza, ale w listopadzie już kupię cały karton pinków i będę sikać dla rozrywki bez skrępowaniaJa jako centuś się odezwę i powiem, że jak zobaczyłam ceny pinków na Allegro a w rossmanie to robiłam zapasy na Allegro ale ja też z tych co sikają na wszystko co widzą w tedy