Puchatymis
Fanka BB :)
11.09 xD popatrzyłam na dzień cyklu a nie datę w kalendarzuWpisz 24.09. To już taka realna data na pozytywny w razie wu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11.09 xD popatrzyłam na dzień cyklu a nie datę w kalendarzuWpisz 24.09. To już taka realna data na pozytywny w razie wu
Gdy byłam dzieckiem było tak też i u nas, po wykopach często ognisko, ale to zamilkło. Tu gdzie teraz jestem też raczej każdy sobie. Z resztą jak sądzi się 40ar i są 4 osoby zbierające z tego 2 tylko wtedy gdy nie pracują, to jak się wybiera to pole to już nie ma się siły iść do nikogo. Pogoda też nie pewna i każdy uciekał ze zbieraniem u siebie.Mi brakuje wykopków. U nas to się zbierała rodzina, która na wiosce mieszkała i po kolei u każdego się zbierało. Szło się na cały dzień, babcia piekła chleb w piecu opalanym drewnem, były domowe ogórki, masło itp. Całkiem sporo nas dzieciaków było, zawsze paliliśmy ognisko i piekło się ziemniaki.
Traktorem jeździłam będąc dzieckiem, zaczynałam siedząc tacie na kolanach i tylko kierując. Kiedyś mi się zdarzało, że musiałam odstawić traktor z przyczepą, oj to była maskara cofać z przyczepą. Takie miłe wspomnienia z dzieciństwa.
Serio wychodzą pozaytywne ot tak, bez ciąży?Niestety ja też miewałam pinki 'pozytywne " po czasie. Różne kreski, raz bardziej widoczne raz mniej. Najlepiej powtórz test
Na spokojnie, ale powtórz. Trzymam kciukiJasne, powtórzę wieczorem jak mąż mi przywiezie test, bo nie mam już w domu tych czułych 10. Wolę się tez nie nakręcać, bo będzie to kolejny zawód.
Nie da rady do 2, bo mogę mieć tylko jedną wizytę u ginekologa na raz Ale mam w systemie niewykorzystane skierowanie na bete i progresteron, a także na TSH i F4 plus zabookowaną wizytę u endo więc jakbym miała pozytywny test to mogę sobie szybko machnąć badania i zobaczyć np czy progesteron nie jest za niski i trzeba szybko lecieć. Na razie się umówiłam na 3 lekarza, który ma chyba najlepsze opinie w całym luxmedzie w moim mieście i bardzo trudno u niego dorwać termin w LuxMedzie. Jakby co to chciałabym, żeby prowadził moją ciąże, a jak nie to i tak chce do niego na konsultacje.Biorę Acard 75 i bóle głowy są znacznie mniejsze. Ba wręcz nie mam ich w ogóle. Nie mam poczucia zmęczonych nóg. Jedyne co zauważyłam to obecnie bardziej obfita miesiączka, ale pozbawiona skrzepów.
Szczerze trzymam kciuki aby był to błąd labu lub bardzo wcześnie wyłapana ciąża. Są przypadki bardzo różne. Osobiście robiłabym teraz testy i powtórzyła betę.
Hej, rozgość się oby nie na długo na kiedy Cię wpisać na testowanie?
Jak o mnie chodzi to poszłabym do tego i tego. Skoro masz z pakietu. Możesz mieć nawet 2 karty ciąży a to do ilu chodzisz lekarzy to Twoja sprawa.
I nie, lekarz który potwierdza ciąże to nie lekarz prowadzący.
Mnie nic nie boli, siniaki mam ale zawsze miałam tedeceje do nic, teraz trochę dłużej schodzą i to było by na tyle.Cześć dziewczyny, miłego dnia
Mam pytanie do tych, które biorą acard. Czy boli Was głowa? Wydaje mi się, że ktoś pisał, że migreny minęły lub się zmniejszyły? A ja mam wrażenie, że mnie częściej boli głowa i nie wiem czy to nie od acardu, bo nic nowego nie biorę
Spróbuj w innym punkcie. U nas jeden fałszuje wyniki, tylko że TSH ale wychodzą herezje. Kobiety porównywały z innymi i tamte zbliżone wyniki, a ten jeden ma jakieś od czapy.Tak powtarzałam i mimo że w nocy wstawałam do toalety to test zrobiny rano też pokazał bladą kreskę.
Czekamy na wynik wszystkieUpuszczona. Teraz będę czekać do wieczora cała w nerwach
U mnie pink nigdy nie wyszedł fałszywie pozytywny, a testów w swoim życiu zrobiłam dużo i głównie pinkSerio wychodzą pozaytywne ot tak, bez ciąży?
Na spokojnie, ale powtórz. Trzymam kciuki
Nie da rady do 2, bo mogę mieć tylko jedną wizytę u ginekologa na raz Ale mam w systemie niewykorzystane skierowanie na bete i progresteron, a także na TSH i F4 plus zabookowaną wizytę u endo więc jakbym miała pozytywny test to mogę sobie szybko machnąć badania i zobaczyć np czy progesteron nie jest za niski i trzeba szybko lecieć. Na razie się umówiłam na 3 lekarza, który ma chyba najlepsze opinie w całym luxmedzie w moim mieście i bardzo trudno u niego dorwać termin w LuxMedzie. Jakby co to chciałabym, żeby prowadził moją ciąże, a jak nie to i tak chce do niego na konsultacje.
U mnie również pink nigdy nie wyszedł fałszywie pozytywny, a jak byłam na stareczkach w 2021 to potrafiłam codziennie robić po 5 testów przez 10 dni Facelle za to wiecznie pokazywały mi drugą kreskę, a ciąży nie było.U mnie pink nigdy nie wyszedł fałszywie pozytywny, a testów w swoim życiu zrobiłam dużo i głównie pink
Nie będę się prosiła, olał mnie trudno , więc już nic od niego nie chce- Może nawał pracy miał, nie wiem, ale dla mnie to trochę taki brak profesjonalizmu.Super, że to wszystko udało Ci się zrobić i tyle rzeczy, już na tym etapie, wykluczyć! Do dupy z tym hiperandrogenizmem, ale na szczęście jest coraz więcej sposobów leczenia i zmniejszania poziomu hormonów - czy to lekami, czy dietą (a pewnie najlepiej jedno o drugie).
A to ciul z tego lekarza! Ja bym się ponownie przypomniała, chociaż skoro potrafi zapomnieć o konsultacji, to nie wiem czy chciałbym, żeby mnie prowadził :/