reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Co tam dziewczyny, jak wasz poniedziałkowy wieczór? Czy czujecie już jesienny klimat?
Nie dopuszczam do siebie myśli, ze nadchodzi jakikolwiek jesienny klimat. Kocham lato i nie chce, żeby się kończyło 😞 Jesień w ogóle wzmaga we mnie wszelkie smutki, wiec nie chce, żeby przychodziła

reklama
Cześć dziewczyny! Może ktoś mnie jeszcze pamięta, potrzebowałam zrobić sobie przerwę wakacyjną od forum, trochę też mentalnie od starań, chociaż zawsze im bliżej terminu okresu tym było gorzej 🫣 teraz w sumie podczytuje Was na nowo od jakiegoś czasu i w sumie czemu by nie dołączyć ponownie. Staram się wytrzymać z testowaniem do 10.09, zobaczymy czy się uda 🤷🏼‍♀️ nawet zakupiłam polecany magnez, może zdziała cuda 😆

Cześć dziewczyny! Może ktoś mnie jeszcze pamięta, potrzebowałam zrobić sobie przerwę wakacyjną od forum, trochę też mentalnie od starań, chociaż zawsze im bliżej terminu okresu tym było gorzej 🫣 teraz w sumie podczytuje Was na nowo od jakiegoś czasu i w sumie czemu by nie dołączyć ponownie. Staram się wytrzymać z testowaniem do 10.09, zobaczymy czy się uda 🤷🏼‍♀️ nawet zakupiłam polecany magnez, może zdziała cuda 😆
Hej, ja pamiętam :) to zapisać na 10.09?

Co tam dziewczyny, jak wasz poniedziałkowy wieczór? Czy czujecie już jesienny klimat?
Ja odkryłam w sobie jesieniarę i od 1 września popijam kawę w dynio-kubku, powoli w domu pojawiają się jesienne ozdoby 🍂🍁 korzystam z bycia bezdzietna lambadziara i zamierzam wykorzystywać chłodne, jesienne wieczory na popijanie herbatki z miodem i ogladanie outlandera leżąc pod kocykiem ☺️ Bo przecież za rok o tej porze już bedzie mnie bąbel zajmował (afirmacja 🤞🏻)

Ja nienawidzę jesieni i zimy. To nasila moją depresję. Chciałabym, aby wiosna i lato trwały wieczność.

Cały dzień boli mnie brzuch, teraz mi niedobrze, co chwilę chodzę sikać i pokłóciłam się z chłopakiem – co wyszło na plus, bo chociaż postanowił zrobić rzeczy, które miał zrobić w domu rok temu (pomalował kaloryfer, założył jakiś nowy silikon na wannę itp.)

Teraz postanowiłam obejrzeć m jak miłość, pierwszy raz od 5 lat😂 ciekawe ile się zmieniło

Ja nienawidzę jesieni i zimy. To nasila moją depresję. Chciałabym, aby wiosna i lato trwały wieczność.

Cały dzień boli mnie brzuch, teraz mi niedobrze, co chwilę chodzę sikać i pokłóciłam się z chłopakiem – co wyszło na plus, bo chociaż postanowił zrobić rzeczy, które miał zrobić w domu rok temu (pomalował kaloryfer, założył jakiś nowy silikon na wannę itp.)

Teraz postanowiłam obejrzeć m jak miłość, pierwszy raz od 5 lat😂 ciekawe ile się zmieniło
O, lubię takie kłótnie po których facet ma nagle zryw do roboty 😆

reklama
Ja przy garach, posiłki na jutrzejszy dzień.
Już coraz chłodniej, rano luby jak był na spacerze to mówił, że zimno. Jesień lubię taką kolorową, nie tą szaro deszczową. W sumie gdyby nie pieski brudasy to by nie była taka zła.

Do góry