Motylkowa!
Fanka BB :)
.Dzień dobry we wrześniu
Pięknie zaczyna się miesiąc.
Ja dzisiaj na diecie półpłynnej bo wczoraj byłam wyrwać ósemkę
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.Dzień dobry we wrześniu
Mnie też to czeka, ale odwlekamy w czasie jak mogę bo się bojeDzień dobry we wrześniu
Dzisiaj czy jutro już nic nie zmieni, a i tak wiemy jaki będzie wynikNo niby mam, autobusem 40 km w jedną stronę z wózkiem i 2,5-latką na kolanach, gdzie lekarz powiedział, zero podnoszenia. Zanim dojadę to pobiorą tak późno, że się nie opłaci
Ja do miasta mam 30km i bez auta to jak bez nogi.No niby mam, autobusem 40 km w jedną stronę z wózkiem i 2,5-latką na kolanach, gdzie lekarz powiedział, zero podnoszenia. Zanim dojadę to pobiorą tak późno, że się nie opłaci
no właśnie muszę podjechać i kupić sobie duże przecież nie będę żyła na kisielkachMi dentysta kazał dużo lodów jeść
To najwyżej zrobisz po 72h albo może znajdziesz otwarte lab w niedzielę.Dziewczyny, ale jak zrobię betę dziś, to nie zrobię przyrostu. Kurcze no. I jutro musiałabym już jechać do miasta bo tutaj w sobotę chyba lab zamknięty :/
.Ja do miasta mam 30km i bez auta to jak bez nogi.