reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ojej. Trzymam kciuki żeby nie bolało długo! Ja tez robię porządek z zębami, we wtorek czeka mnie najprawdopodobniej kanałówka :( ale lepiej teraz niż jak będziemy w tej ciazy za miesiąc, nie? :)
Dokładnie tak 😊 o dziwo bolało trochę w nocy a teraz prawie wcale. Sama w szoku jestem. Ja się zabierałam już za nią od ponad dwóch lat i w końcu wyrwałam

@Myszko 💕💕🙏✊✊️ piękne kreski!
Z własnego doświadczenia tylko i wyłącznie mówię, że...
Beta po 72 h to dużo większy stres i niepewność.
Ale rób tak jak Tobie najwygodniej:)

No niby mam, autobusem 40 km w jedną stronę z wózkiem i 2,5-latką na kolanach, gdzie lekarz powiedział, zero podnoszenia. Zanim dojadę to pobiorą tak późno, że się nie opłaci 😂
a to w takim razie nie ma sensu, myślałam że masz bliżej. Wiadomo, że beta będzie piękna ♥️ tylko będziesz musiała troszkę dłużej poczekać żeby zobaczyć ile wynosi ;)

Ja mieszkam w mieście i przez 10 lat miałam prawo jazdy i w ogóle nie jeździłam bo się bałam. Wszędzie była komunikacja miejska wiec nie miałam problemów z poruszaniem, a tu tramwaj, a tu uber, a tu autobus. Ale starania dały mi kopa do przezwyciężenia lęków, bo przecież jak będę już miała bombelka to będzie łatwiej autem pojechać niż tłuc się autobusami. I od roku nareszcie jeżdżę sama, wszędzie! Jestem z siebie dumna bo dało mi to duże poczucie samodzielności. Nie wiem jak ja mogłam zyc bez prowadzenia auta ;D
No mi się bebechy wywracają z frustracji bo w domu wszędzie prawie autem jeżdżę, bo w Perth komunikacja miejska jest tylko dla entuzjastów 😂

reklama
Do góry