reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Jeja, ja jutro sikam a się jeszcze nie zapisałam 🤦🏼‍♀️ @Mademoiselle_Nika poproszę na 01.09. Betę mam zrobić 04.09, ale będziemy się razem doszukiwać cienia wcześniej 😜 16.09 mam urodziny, to niech kurcze się coś wysika w tym miechu 🍂🍁🍃🍁!!!!!!!
Tak właśnie myślałam cały czas o Tobie, ale nie piszesz to nie będę Ci narzucać :D Trzymam kciuki najmocniej jak umiem!

Dziewczyny gdybym którejś nie wpisała to proszę o upomnienie się - prowadzę pierwszy raz wątek i staram się to robić najlepiej jak potrafię :)

Jesienne trackery na nawyki 🍁

Załączniki

• Habbit Tracker - wrzesień .jpg
    Habbit Tracker - wrzesień .jpg
    194,5 KB · Wyświetleń: 107
  • Habbit Tracker - wrzesień uzupełnione.jpg
    Habbit Tracker - wrzesień uzupełnione.jpg
    218,1 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry