AnnMar88
Moderator
Jak dla mnie jeszcze ciut.Czy wasze doświadczone oczy widzą czy to już PIK czy jeszcze ciut brakuje?z testami owu dopiero się zaprzyjaźniam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie jeszcze ciut.Czy wasze doświadczone oczy widzą czy to już PIK czy jeszcze ciut brakuje?z testami owu dopiero się zaprzyjaźniam.
No to mega współczuję, problemy z plecami to nic przyjemnego. Mnie czasem w krzyżu łupie i lekko nie jestU Nas problemem są plecy Ł, ma rwe barkową i ogólne problemy z kręgosłupem. Co 2 dni przez caly miesiąc odpada, bo po 2 takich maratonach by już z łóżka nie wstał ;(
To tak przez 2 tyg w środku cyklu się udaje działać a potem przerwa
Co ja bym dała za dobre libido, oj dużo
14 będzie szczęśliwy, afirmujeWitam serdecznie proszę o zapisanie mnie na 14 września. Przepraszam za nieudzielanie się zbytnio, chyba coś we mnie ostatnio pękło, za bardzo przeżywam to wszystko, ale zaglądam i oczywiście kibicuje każdej.
Możesz mieć dolegliwości ze strony żołądka po magnezie, dlatego niektórzy zalecają branie go na noc, tym bardziej, że wspomaga spokojny senDziewczyny,czy któraś z was dziwnie się czuła łykając kwas foliowy?łykam kwas i magnez,zauważyłam że dziwnie się czuje,jakby mnie mdliło i to się tak zaczęło jak skończyłam krwawić.
Ja ogólnie biorę magnez już jakiś czas ze względu na żylaki kończyn dolnych(nóg)I nic mi po nim nie było, więc obstawiam że to kwas foliowy...do południa jest gorzej,po południu lepiej.Kwas lykam rano,teraz będę robić na odwrót.bede go łykać po południu i zobaczę czy coś to zmienia...Możesz mieć dolegliwości ze strony żołądka po magnezie, dlatego niektórzy zalecają branie go na noc, tym bardziej, że wspomaga spokojny sen
Witaj wśród nas i powodzenia!Dziewczyny, pozwólcie, że do Was dołącze
Cześć, jestem Chałka i staramy się z małżonkiem od maja o powiększenie rodziny. Mamy za sobą 1 ciąże biochemiczną, wykrytą tylko dlatego, że okres był jakis dziwny i przerywany i zrobiłam test. No ale było to już po wszystkiemu. To było w 1 cyklu starań.
Nie ukrywam, że bardzo byłoby miło, gdyby nam się w tym cyklu udało. Chętnie urodzę w maju, a ciąże zaczną i zakończę poza wielkimi upałami
Czy mogę prosić o wpisanie mnie na testowanie 10 września? Znając mnie, to mogę nie wytrzymać i przetestować się wcześniej, no ale wtedy to powinno już coś wyjść, jeśli ma wyjść.
Pozdrawiam i życze Wam, dziewczyny, samych pozytywów we wrześniu
Witaj...Dziewczyny, pozwólcie, że do Was dołącze
Cześć, jestem Chałka i staramy się z małżonkiem od maja o powiększenie rodziny. Mamy za sobą 1 ciąże biochemiczną, wykrytą tylko dlatego, że okres był jakis dziwny i przerywany i zrobiłam test. No ale było to już po wszystkiemu. To było w 1 cyklu starań.
Nie ukrywam, że bardzo byłoby miło, gdyby nam się w tym cyklu udało. Chętnie urodzę w maju, a ciąże zaczną i zakończę poza wielkimi upałami
Czy mogę prosić o wpisanie mnie na testowanie 10 września? Znając mnie, to mogę nie wytrzymać i przetestować się wcześniej, no ale wtedy to powinno już coś wyjść, jeśli ma wyjść.
Pozdrawiam i życze Wam, dziewczyny, samych pozytywów we wrześniu