hej kochane!
Melduję się z placu boju
Dziewczynki ogarnięte, starsza spi, młodsza się właśnie budzi, a ja nawet posprzątałam, zjadłam śniadanie i stawiłam obiadek
nosz dumna jestem z siebie :-)
Kurcze nie moge kabelka do komputera od tel odszukać, chciałąm się pochwalić Wam moją calineczką, tylko jak? Spróbuję z telefonu jakos dodać może.
ania zdrówka dla nati, mam nadzieję,że Miska ominie. Jak jej przetłumaczyć,że nie wolno całować? trudna sprawa, parę razy jej przypomnisz,że jest chora, to może zrozumie? Moja niunia wczoraj pierwszy raz dała buziaka siostrzyczce, więc zaczyna przełamywać lody. Kiedys się będą kochać, jestem pewna!
madzia to u Was nocny podział :-) my spimy razem z mniejszą, a starsza u siebie, ale u nas butla w nocy, więc mąż też może się wykazać
choco oby sabsimlex pomógł. u nas niestety działał tylko chwilowo, chyba swoje biedulka musiała przejść. Najlepszym uspokajaczem była suszarka, ale do końca 4 miesiąca dzień w dzień był płacz i ból brzuszka, aż nagle przeszło jak ręką odjął..
A do mnie jutro położna przychodzi po raz drugi i chyba ostatni. Wrzenióweczki nierozpakowane- dużo sił i usmiechu dla Was, no i oczywiście ezpresowych porodów! bubbles urodziła i nie ma komu listy nierozpakowanych zaktualizować ;-) ja naliczyłam Was jeszcze 5, ale może się mylę..