reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
hej kochane!
Melduję się z placu boju :-D
Dziewczynki ogarnięte, starsza spi, młodsza się właśnie budzi, a ja nawet posprzątałam, zjadłam śniadanie i stawiłam obiadek :-D nosz dumna jestem z siebie :-)
Kurcze nie moge kabelka do komputera od tel odszukać, chciałąm się pochwalić Wam moją calineczką, tylko jak? Spróbuję z telefonu jakos dodać może.

ania zdrówka dla nati, mam nadzieję,że Miska ominie. Jak jej przetłumaczyć,że nie wolno całować? trudna sprawa, parę razy jej przypomnisz,że jest chora, to może zrozumie? Moja niunia wczoraj pierwszy raz dała buziaka siostrzyczce, więc zaczyna przełamywać lody. Kiedys się będą kochać, jestem pewna! :tak:

madzia to u Was nocny podział :-) my spimy razem z mniejszą, a starsza u siebie, ale u nas butla w nocy, więc mąż też może się wykazać :-D

choco oby sabsimlex pomógł. u nas niestety działał tylko chwilowo, chyba swoje biedulka musiała przejść. Najlepszym uspokajaczem była suszarka, ale do końca 4 miesiąca dzień w dzień był płacz i ból brzuszka, aż nagle przeszło jak ręką odjął..

A do mnie jutro położna przychodzi po raz drugi i chyba ostatni. Wrzenióweczki nierozpakowane- dużo sił i usmiechu dla Was, no i oczywiście ezpresowych porodów! bubbles urodziła i nie ma komu listy nierozpakowanych zaktualizować ;-) ja naliczyłam Was jeszcze 5, ale może się mylę..

Hehe madzia u was podzial.. U nas nie ma takiej opcjii dzieci musA sie przyzwyczaic ze oboje maja swoje lozka i rodzice tez... ;) hehe nie wyobrazam sobie spac bez M ;)

Anusia narazie doszlismy do tego ze caluje w glowke a nie w usta bo kicha wiec jest dobrze.. Gadalam z polozna i mamy nic nie robic bo jak maly ma byc chory to i tak bedzie... A natusia moze pozniej pomyslec ze jest zla i wg...

Natusia poszla na drzemke przed chwila dalam jej mleczko z miodkiem masc majerankowa pod nos i wysmarowalam vikiem i wczorajj wwieczorem to samo wiec puki co nie pogarsza sie.. Zobaczymy co doktorek powie ;)

Polozna byla i zadowolona wyszla wiec tez luzik ;)

Moze dzis jakies dzieciatko sie urodzi jeszcze ;)

Emka jak tam???

Anusia no kurcze ciezko z telefonu tak liste ogarnac:D ja nawet jak przeczytam co u was to zaraz zapominam co komu mialam napisac, wiec sie nie udzielam.

Na szczescie wracam juz powoli do siebie:)

Nierozpakowanym zycze duzo sily i cierpliwosci, ale juz na prawde tylko pare dni was dzieli od tulenia maluszkow:)

Maly dzisiaj tylko cycuje i spi, grzeczniutki jest, mam nadzieje, ze w nocy tez taki bedzie:D

Hej dziewczynki czytam co u Was na bieżąco ale ciezko mi dzis sie skupić - cały czas z nadzieja jestem ze zacznie sie samo ... Zeby tatusiowi dzis zrobic prezent a z drugiej str wole jsk bedzie mój lekarz bo dzis go nie ma. No po dzisiejszej nocy myślałam ze cos sie ruszy bo mały tajk szalał a macica tak sie stawiała ze hej... I bolaja wiec myślałam ze to zaczynaja sie te skurcze wlasnie a mały próbuje walczyć z nimi bo mu ciasno ;) No to po ciężkiej nocy staram sie zbierac siły na porod ;)

Ale fajnie juz forum wraca do żywych bo wiekszosc mam zaczyna sie na nowo udzielać ;) fajnie ;)

Kto jeszcze czeka ze mna ?

Ania mam nadzieje ze Domisia nie dotknie a Nadusia szybko wyzdrowieje ;)

Anusia pokochają pokochają ;)

Czy dzieci potrafią wymuszać - jak nikt inny :)))

animka, polozna byla przed porodem 4 razy i po porodzie 5 razy :) ale odpadl nam juz pepek nic nie saczy, u mnie ok, mloda przybiera wiec nie ma takiej potrzeby :)
a aspirator katarek :) wygooglaj sobie. To zamiast rury taka końcóweczka z jednej strony a drugiej do noska :)
a co do wymuszania to mnie sie wydaje ze u nas wlasnie tak jest :)

anusia ja nie angazuje za bardzo meza, bo on na codzien jezdzi w trasy i chyba bym sie bardziej denerwowala, ze niewyspany pojedzie i nieskoncentrowany ;) ale niedlugo planujemy robic pokoik dla dziewczyn i wtedy maz wroci do lask hahaha :)

ania, i jak po lekarzu?

Emka, wiesz rano na ktg zero skurczy a za dwie godziny moga sie pojawic :)

reklama
malduję, że jesteśmy w domku :) mała niestety kicha coraz bardziej i jakby ciężko oddycha ...;// w czwartek będzie położna.
ten katarek do odkurzacza ma specjalną końcówkę, która sprawia że siła ssania jest odpowiednia więc się dziecku krzywdy nie zrobi. Prawie to samo co frida tyle, że lepiej działa - mam oba.

moje piersi wołają help dlatego zmykam na laktacyjny błagać o pomoc

Do góry