To i ja dziś dołączam do tych z 4 z przodu. Jak mówi mój suwaczek- dokonałam cudu. Więc wychodź już mój mały cudzie !!!
Choć myślę, że dziś już nie wyjdzie. Mama mnie urodziła 7 dni po terminie, babcia moją mamę 14 dni po terminie poprzez wywołanie, więc dziewczynki u nas się nie spieszą jak widać.
Ann, Bubbles- no te humorki to na pewno już z tego oczekiwania i na pewno już mam jakieś kolosalnie wielkie stężenie hormonów, bo niby jakoś bardzo się nie niecierpliwię bo dopiero dziś jest mój termin, ale mimo to jestem jak tykająca bomba
Shiran- Buziaki dla Wikusi, oby szybko jej przepędzili tę żółtaczkę! Na pewno ciężko jest patrzeć na taką kruszynkę leżącą pod aparaturą
Trzymaj się kochana i bądź silna dla córeczki. Na pewno wszystko szybko minie i wrócicie już razem do domu
Alicja- Oby Agatka się posłuchała i przyszła na świat innego dnia niż 27, ale jak wiadomo, nic te nasze prośby do dzieciątka nie dają
Maleństwo samo sobie wybiera datę
A jeżeli urodzi się tego dnia to będziecie mieli powód do radości, a nie do smutku i może tak też będzie dobrze. Wiadomo, że jakaś żałoba zawsze zostaje, ale na pewno żaden zmarły nie chciałby, aby wiecznie być po nim w smutku.
Ania- super, że już w domku. Niestety jeszcze długo nie odpoczniesz, jak każda z nas
No a mamusie większej ilości dzieci to już w ogóle mają teraz ciężko
Oby maleństwo należało do tych grzecznych aniołków
Masz pomocnicę małą, to bardzo dobrze, bardzo mądra z niej dziewczynka, tak się martwi o braciszka i nie daje Ci o nim zapomnieć
Maddlena - super, że sobie tak świetnie radzicie
no i starszy brat zachowuje się wzorowo
na pewno duma musi Cię rozpierać!
EM Ka- kciuki za Ciebie i Twój poród, oby wanna była wolna, gdy zaczniesz rodzić
Dziś na 15 znów mam ktg, czemu aż tak często? Ostatnio miałam w poniedziałek i mnie położna postraszyła "ciekawe, czy doktor nie będzie już chciał pani położyć do szpitala?" No ale chyba nie, bo po co miałby mnie już kłaść skoro wszystko jest okej prawda?