reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Olinka to pewnie sie spotkamy :) bo tam lekarze maja tendencje do przychodzenia pozniej niz 8:00 ;)

sawi, ponoc kazde dziecko jest inne :) dobrze mialas z dziewczynami ze nocki po 2-3 miesiacach przesypialy :)

reklama
Ja już po Lidlu- kupiłam dresik i spodnie sztruksowe ale takie w trochę większym rozmiarze „na zaś”... Zaraz wpada koleżanka na kawę więc spadam ogarnąć mieszkanie odrobinę ;-)

Wesolutka ja nie ukrywam, że rodze tam m.in. ze względu na to, że moja dr tam pracuje… a ja mam generalnie problem z zaufaniem wobec lekarzy… problem tylko w tym, że nie wiem czy Mikołaj trafi w odpowiedni dzień bo ona ma tam dyżury tylko 3 dni w tygodniu ;-) Pożyjemy, zobaczymy.... ;-)

kara, ponoc zupelnie inaczej jak masz tam lekarza. Nawet jesli Twoja lekarka nie bedzie miec dyzuru, to na pewno ma "zmieniika" z ktorym wymieniaja sie pacjentkami :)

Kurcze mąż z moją mamą i Olą rano do szpitala pojechali na kontrolę i jeszcze ich nie ma :(
Do żadnego dodzwonic się nie idzie a mnie nerwy zjadają...

Dominik sam w przedszkolu i to dziś do 17 :o
Ale nie dzwonili więc chyba jest ok.
Nela dziś bez temperatury krostki prawie zeszły i nie wiem czy diagnoza lekarki nie była na wyrost ???

Aaa mąż pisał :) Ola waży 2300g, w tydzień przybrała 250g. Nadal mamy podawać hmf i bebilon nenatal. Nie wiem tylko czy dopytali dlaczego ten hmf dodajemy???
Małą dopada lekka anemia. Z tego powodu zwiększamy żelazo. A na te płacze mamy podawać kropelki bio gaja ale to juz kazali i nie wiele pomogło. Możemy też espumisanem sprobowac. Jezeli nie przejdzie to tylko czas tu pomoże.
Od wrzesnia też zaczynamy rehabilitację, a do tego czasu kontrola w bydg raz w tygodniu. Za tydzień będzie usg główki.

Jeżeli jakaś reszta jest to dopiszę jak wrócą ;)

Candy ale super :-) Gratuluję serdecznie, mam nadzieję że mocno się nie namęczyłaś.Ja dzis od rana latałam po miescie, zrobiłam badanie na hiv i grupę krwi bo gdzieś mi się zgubil oryginał a bez tego ani rusz, później skoczyłam na małe zakupy, takie dla siebie, kupiłam buty, spodnie, getry i stanik z Allesa do karmienia.W trakcie niezłe zakupów niezłe skurcze mnie łapały, wczoraj wieczorem też nas trochę postraszyło ale akcja ucichła. Dzis w końcu pakuję torbę, te przepowiadacze mnie nieźle zmobilizowały... nie czuję sie jeszcze gotowa, oby dotrwać do września!!

To widze ze juz Nas wszystkie mecza te skurcze niezle :)

Hania dobrze ze sie maz w koncu odezwal :D fajnie ze z Olcia jest dobrze, a z anemi tez wyjdzie :) ciekawe czy sie lekarka nie pomylila co do Nelci...

Kara, Smokey fajnie ze zakupy udane :)

Wesolutka, Olinka to sie moze poznacie w szpitalu :)

Moja mala cos mi sie dzisiaj niezle kreci tam na dole, az wszystko boli, pecherz i jakies kucia jakby na szyjke mi naciskala. Jutro mam wizyte u poloznej to sie moze dowiem jak jest nisko. Jutro tez poprosze zeby mi zrobila wymaz na GBS bo potem to chyba dopiero ja zobacze w 40 tyg i bedzie mi wtedy robic masaz szyjki. Chcialabym do tego czasu juz urodzic :p

reklama
A u mnie właśnie zupełnie brak jakichkolwiek bolesnych skurczów, owszem macica często mi się napina i twardnieje ale czuje wtedy jedynie dyskomfort więc mam rozumieć, że to nie są jeszcze te przepowiadające?? :sorry2: Jedynie co to często kłuje mnie w pachwinach ale nie idzie to w parze z twardnieniem.

Do góry