Hej dziewczny.
Chyba będę dziś pierwsza. Nie udzielałam się ostatnio bo musiałam skończyć moje norweskie studia internetowe. Miałam na to 1,5 roku ale odkładałam to jak mogłam aż zorientowałam się, że mam czas ostatecznie do 21 sierpnia
Szczerze mówiąć to nie sądziłam, że uda mi się zdążyć ale jakimś cudem wysłałam wszystkie obowiązkowe zadania i czekam tylko na ocenę. Psychicznie jestem wykończona bo przez ostatnie 2 tygodnie siedziałam nad tym całymi dniami... Teraz potrzebuje intensywnego odmóżdżania wiec zamierzam kolejne dni spędzać przed TV oglądając bzdury!!
Do tego w sobotę mieliśmy też niezłe urwanie głowy. Co jak co ale braku spontaniczności to nikt nie może mnie i mojemu K. zarzucić. Siedząc przy porannej sobotniej kawce stwierdziliśmy, że nasza zakupiona równy rok temu sofa z fotelem jest mega niepraktyczna więc postanowiliśmy wystawić ją na sprzedaż w necie. Ku naszemu zdziwieniu po godzinie zadzwoniła babka mówiąc z bierze ją nawet nie oglądając bo właśnie szukała akurat tego kompletu.
3 godziny później sprzedaż była już finalizowana tak więc nie wiele myśląc wyruszyliśmy z K. w poszukiwaniu rozkładanego narożnika co oczywiście troche trwało. Ostatecznie na 10 minut przed zamknięciem sklepu odbieraliśmy nowy wypoczynek. Wszystko na wariata... Po takim dniu myślałam, że biodra i kręgosłup dosłownie mi odpadną.
Amaliee, kurcze, serio współczuje ci sytuacji bo to przecież takie ważne, żeby mieć w facecie wsparcie i móc na niego liczyć. Nie dziwie się też, że jesteś zestresowana porodem w tej sytuacji. Miejmy nadzieje, że dzidzia wybierze sobie dogodny dzień kiedy tatuś nie będzie miał akurat służby ;-)
Hania, u ciebie teraz niezła jazda w domu. Ja naprawde nie wiem jak ty to wszystko ogarniasz
Pisałyście o powrocie do figury sprzed ciąży... Ja właśnie kilka dni temu przeglądając zdjęcia na kompie mało się nie popłakałam patrząc na zdjęcia mojego płaskiego brzucha z pierwszych tygodni
Ciekawe jak to będzie z powrotem do ładnej sylwetki. Jestem wyposażona w cały arsenał gorsetów i kremów więc zamierzam rozpocząć "akcje ratunkową" tak szybko jak tylko będzie to możliwe.