reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam i ja niedzielnie :-)
Wszystkim chorym zdrówka życzę.
A te pracujące panie ze szmatkami podziwiam i szczerze dziwię się, że mężowie wam na to pozwalają... mój by mnie pacnął szmata i wysłał na kanapę.
My dzisiaj "ostatni raz" pojechaliśmy do galerii h. na "spokojne" zakupy, jak to M podsumował :-D jeszcze skarpetki dokupiłam, bo jakoś miałam tylko 4 pary dla Franka. Wyprzedaży jest mnóstwo... najbardziej mnie korciło, żeby sobie coś kupić, ale kto wie jaka figurka będzie po "wykluciu pisklęcia" i obeszłam się smakiem ;-)

reklama
Amaliee :(
Strasznie mi przykro, że mąż tak olewczo podchodzi do sprawy posiadania dzidzi. Robiłabym awantury dzień dnia to może by zrozumiał. Jak się chce zakładać rodzinę to trzeba wziąść za nią odpowiedzialność te finansową też. Jak mnie takie podejście wkur... :mad:

No my po chrzcie :)
Musiałam w trakcie mszy wylecieć siku w trakcie szybka Komunia i takiego speeda nie miałam jeszcze w ciazy jak dzis lecąc do wc w trakcie udzielania komunii ;))

Hania kochana z obozami bardzo dobrze wymyśliłas i sobrze ze ta Twoja mama tak sensownie potrafi doradzić ;)

Amaliee współczuje postawy męża, szybko bym takiego ustawiła do pionu:/

Kusiak kochana chill chill musimy sie wspierac i nie denerwować chociaż
Wiem ze ciezko to opanować bo hormony szaleją ;)

joani ja jak jestem w galerii to też już mam ochotę kupić coś sobie na figurę sprzed ciąży ale nie wiem kiedy do niej wrócę i czy w ogóle tak będzie :)

Amaliee współczuję postawy męża, ale w takiej sytuacji chyba nie masz wyjścia i musisz się upomnieć bo skoro ma na piwo to i na rzeczy dla córki powinien znaleźć ty przecież nie pracujesz.

Amaliee, przykre to co piszesz. Az dziw mnie bierze na tych niektorych chlopow! Beznadzieja!!

Hania, uwazaj tez na siebie, zeby Cie nie zlapalo. No i kciuki za oba obozy (nie wiem kto ma wiecej roboty hihi)

katka, oby corci sie milo spalo w nowym pokoiku :)

Co do watku dzieciaczkowego, to edytowac go moga Bubbles (zalozycielka) i Ritta (moderatorka) :)

Wesolutka ja mam full wypas :D
Nela temperaturę ma to nawet gadać siły nie ma więc jedynie Dominik mnie wykańcza, ale on nie rozumie że na dół nie może schodzić więc robi przmarsz wojsk i złazi ględzić ojcu który męczy się z ciągle płaczącą Olą :D
Ja jestem na piętrze, ale od tego jej ryku głowa mi pęka :o
Normalnie zaczynam myśleć, że ona ma kolki. Ale szum suszarki na nią nie działa, ciepła pieluszka też nie... Boję się podać bobotic czy espumisan :dry:
Jutro zobaczę co w szpitalu powie nasza neonatolog.

Ann, mam nadzieję, że "dojdziemy" z czasem do wyjściowej figury.. tylko jak długo to będzie trwało.... się okaże :-D
Amalie, brak słów po prostu i współczuję. Perspektywa nie za fajna...

a propos jest taka strona easysleep.info i masz tam dzwieki usypiajace dzieci - odkurzacz, suszarka - nam ratowalo sprawe jak Ola wlasnie miala kolki...
A można ją już na brzuszku kłaść czy za wcześnie?

reklama
Hania jak to kolki to wspolczuje, moi chlopcy mieli i to byl jakis koszmar no ale trzeba poprostu je przezyc...

Amalie no brak slow na tych chlopow czasami!!! Bardzo nieodpowiedzialnie podchodzi do sprawy. Powiedz mu ze czas dorosnac w koncu!

Joani, Ann a ja sobie ostatnio kupilam i bluzki i spodnice :D stwierdzilam ze to bedzie dobra motywacja do powrotu do moich normalnych rozmiarow :D

Emka dobrze ze zdarzylas :D

Maz wrocil i sie chlopcami w koncu zajal a ja poszlam do sypialni, drzwi zamknelam i mialam w d... A co! Tez mi sie nalerzy! Wyszlam dopiero jak polozyl ich spac :)

Do góry