reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Wesolutka, lekarka mówiła że ogólnie to jeżeli jej nie swędzą to nie musimy smarować, ale jak się upieramy to profilaktycznie pudroderm.

reklama
Haniu ciężka decyzja i cieżko nam coś doradzić
tez bym chorego dziecka nie "sprzedała"
a co do Oli to myślę że jak ma sie zarazić to już jest po ptokach...kontakt miały nie raz...
trzymam kciuki

jedno okno umyte
ale tak usyfionego nie myłam jeszcze,przedemną jeszcze umyć w pokoiku Helusi (z tego co widze to tu szybciej pójdzie) i w sypialni balkonowe,uwalone strasznie......

już po powrocie od rodziców zostanie mi tylko w łazience,bo teraz nie mam dostepu,mąż terakote kładzie (później pochwale się fotką,jakie kolory wybralismy)

a jutro już bym powoli niektóre mebelki wstawiała do pokoi.......

Kurcze Hania u Was to ciagle coś.. Ale to już urok posiadania dzieci - choroby, chorobska itp.
Nie mam jeszcze dzieci ale wydaje mi się że bym dała Ole do babci bo jak jeszcze Domisia weźmie to będziesz miała w domu szpital a Ola musi być zdrowa żebyś zaraz z nią do szpitala nie musiała jechać i zostawiac w domku chora resztę.
Tak zle, tak niedobrze ale coś zrobod trzeba.
Zrob tak jak uważasz i będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Hejka dziewuszki
U nas dziś placzliwie ale sobie coś z M pogadalam, wyjaśniłam conieco. Teraz po zakupach, wracamy jakiś obiad zrobić.

Brzuch dalej mi się spina, mała do tego się rozciąga i to boli. Teraz jeszcze dół brzucha ciągnie. Wracamy i się kładę.

Co do przutulanek ja.miałam miesiąc celibatu ale nie wiem z jakiej okazji, tak po prostu wyszło. Ale jak teraz ostatnio było to nie było to dla mnie nic przyjemnego. Pewnie już tak będzie do końca bo tamto pewnie wszystko napuchniete.

Hania wspolczuje choroby córeczki, oby.szybko minęła i mniej inwazyjnie.

Co do tych wątków dzieciaczków to fajnie by było np jeszcze można wstawić fotki maluszków.

Miłej niedzieli :-)

Hej dziewczyny,
Mi wisielczy humor chyba dzisiaj jeszcze nie przeszedl, dalej mnie wszystko wkurza i nie mam cierpliwosci a maz znowu mnie z chlopcami zostawil. Grrrrr!!!!!

Hania wspolczuje :( ja nie wiem co tu doradzic ale nie jestem pewna czy Oli znowu taka zmiana zrobi dobrze a w koncu babcia dobrze sie przeciez zajmie Nela...

Neli nie oddam na pewno ona jest chora i taki maluch chce mamy, a nie babci choćby nie wiem jak kochanej. Gdybym ją wywiozła to zrozumiałaby, że siostra jest dla niej zagrożeniem. Bo za mała jest by zrozumieć aspekty epidemiologiczne mojego potencjalnego czynu :) Dwa moja mama Oli też nie wezmie bo jak sama mi powiedziała przed chwilą już za stara na to, a przecież przy każdej chorobie dzieciaków nie będę małej po rodzinie rozwozić. I to też prawda.
Tak więc sprawa zamknięta. Tata z Olą zostają na dole, a ja, Domiś i Nela idziemy na górę :D
Podział na dwa obozy dobrze nam zrobi :p
Wyśpię się :))

Ostatnia edycja:
hej popołudniowo już :)
ja przyznam się że wygodniej mi się dziś spało samej, choć nie zmienia to faktu że tęsknię i chyba wolałabym się nie wysypiać, a mieć męża cały czas, eh..
ja dziś muszę pokończyć zamawiać ostatnie rzeczy wyprawkowe.

Haniu współczuję trudnego wyboru, obie córeczki mamy potrzebują. musisz wybrać mniejsze zło bo której nie wyślesz i tak ucierpi na tym ta wysłana. Ale nie masz wyjścia więc się nie zadręczaj

sawi tylko nie śpiesz się z tymi oknami :)

Emka dobra żona :)

Oby wam się humorki poprawiły & za to :)

No to wkleje jak to wyglada. Jakość telefoniczna... dopiero zaczęłam ogarniac to pokój Nadusi jeszcze pusty bo sprzat ania troche jest

Załączniki

• 1408277161731.jpg
    1408277161731.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Haniu jak masz taką możliwość podziału no obozy to najlepsze wyjscie bedzie......
katka pokoik super
ale widze że zabawek też macie od groma:-D jest co sprzątac

przyszłam coś przegryźć
chwila przerwy i dalej do pracy....
zostały tylko drzwi balkonowe.....

Do góry