reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Katka, jak ty w pologu wytrzymasz bez codziennego wykorzystywania męża... :-D
Hania, jak życie weryfikuje nasze poglądy.. a tak sie zarzekałaś, że w życiu nie kupiłabyś używanego fotelika ;-)a bryka fajna w dziewczęcym kolorze.
My wieczór spędzamy na podłodze... kołdry porozkładałam i tak oglądamy tv.. nawet lepiej mi się wstaje na czworaka niż z kanapy wybija :-D
Oczywiście M nie omieszkał komentarza, że po co było wydawać te kilka tys. na narożnik, skoro tak mi dobrze na podłodze ... ech te chopy.
Dobrej nocki.

reklama
Witam wieczornie.
Faktycznie nakręciła się "akcja porodowa" u Katki. Jeśli tak bardzo chcesz, żeby to było już, to życzę Ci tego, no i żeby poszło szybko i bezboleśnie i bez nacinania.;-);-)

Sawi podłoga piękna.

Hania jakby pogoda była nie ciekawa jak na plaże, to koło Kołobrzegu jest Dziki Zachód w Zieleniewie - Kołobrzeg, atrakcje dla dzieci Kołobrzeg, western City, Rozrywka Kołobrzeg, Atrakcje Kołobrzeg, wioska indiańska, jazda konna Kołobrzeg, Wesołe miasteczko, Park Rozrywki zachodniopomorskie, . My byliśmy, fajnie dla dzieci, koniki, wielbłąd, kozy, mini zoo. A z Gąsek to nie aż tak daleko.
Ale Olka pięknie przybiera. Super.
Joani fajna nagroda. Przyda się na pewno.
Ja za okna się nie biorę. Jeszcze nie chcę rodzić...
Wyprałam za to dzisiaj kanapę i dostałam od mamy burę, że szaleję. Mówi, że mogłam jej powiedzieć, to by mi wyprała. Ale ja tak nie lubię, zwłaszcza, że mama też do najzdrowszych nie należy. W sensie zwyrodnienie kręgosłupa, bolące żylaki, ostatnio się przewróciła na śliskiej podłodze, miała sine palce u stopy, niby nie złamane, sale bolało. Wolę, żeby sobie odpoczęła.
A jutro nagonię męża, żeby dywan wyprał.
Franek ma właśnie swoją godzinę na gimnastykę.
Też się w końcu przekonałam, co to kolka u dziecka, bo dziś w nocy i nad ranem Franek miał, taką konkretną. I stwierdziłam, że wcześniej też czułam, tylko nie wiedziałam, że to to. Tylko wcześniej była słabsza.
Zmykam pod prysznic...
Dobranoc

Joani troszkę tu inna sytuacja (ale to prawda życie uczy pokory ;) )bo fotelik ma papiery z serwisu maxi cosi, że nie jest uszkodzony ni nie brał udzialu w wypadku.
Na słowo bym nie uwierzyła. Bo chodzi tu o bezpieczeństwo mojego dziecka.

Wózek zresztą też poserwisowy. Inaczej bym nie kupiła bo boję się, że wydałabym kasę, a gów... by z tego było.

Zobaczymy jak przyjdzie. Niby 200 zdjęć real foto było wstawione i wygląda na stan rewelacja, ale jak wiadomo z ludźmi różnie jest.

Zastanawiam się czy do fotelika dokupować folię :what:

Któraś z was ma? Poleca? Czy nie warto?
Mąż mówi, że może się przydać i bym kupiła już u nas. Ale nie wiem...

Ostatnia edycja:
Hania, ja nie mialam, ale nasz fotelik ma duzy daszek, a jak padal deszcz to przerzucalam koc, czy tam pieluszke - co bylo pod reka i szybko do domku :) ale ja uzywalam fotelika tylko do jazdy, nie wozilam go na spacery ani do galerii itp. Wiec nasze najdluzsze trasy to parking - domek. mialam do gondoli i spacerowki folie i tej bardzo czesto uzywalam..

Dobrej nocy dziewczyny i milego weekendu :)

ciekawe czy jak zagladne tu jutro wieczorem to katka bedzie juz po :)

Wesolutka, a my będziemy po lekarzach i szpitalach na pewno wozić się tylko z fotelikiem. No i zakupy tak samo, więc może faktycznie warto...

Poszukam w okolicy używanej :) może coś wyhaczę, ale to po powrocie.

EDIT:

Dostałam smsa z gsl, że jakaś paczka będzie ponownie mi doręczana w poniedziałek :what:
A ja nic nie zamawiałam ostatnio...

Ostatnia edycja:
Witam likendowo :)
Maz znów do pracy a ja juz jakoś spać nie mogę :) widać że sobota i niedziela bo jest po 7 a ja pisze pierwsza :)

Najważniejsze co chciałam napisac to : Emeczko kochana wszystkiego czego tylko sobie zapragniesz w ten Wasz piękny dzien, żeby wszystko poszło po Twojej myśli i żebyś była zadowolona z tego dnia :)
A na później duuuuzo miłości i cierpliwosci na tej nowej drodze życia :)

Katko jak tam u Ciebie nocka minęła? Czekamy na informacje czy nadal w dwupaczku :)

A jakie plany na dziś? Jeśli pogoda dopisze to zapewne posiedze u babci na podworku, jak dogrzeje to może basenik będzie grany :)
Posprzątane już mam wiec na pewno będzie leniwo :)

Miłego :)

reklama
Witam sobotnio :-)

Ja wczoraj prawie cały dzień leżałam, jakieś kłucia miałam na dole brzucha i nawet nospa nic nie pomagała. Wierci się i kręci ten mój Skarb a jego ulubiona pozycja to wypychanie się na dole brzucha właśnie. A my zaczęliśmy dziś 35 tydzień :-) i cieszę się niezmiernie :-)))

Później będę nadrabiać co u Was bo zaraz jedziemy na badania a koło 10 przyjeżdżają teściowie.

Emka - wszystkiego najlepszego w Dniu Waszego ślubu :-) dużo miłości, szczęścia i cierpliwości :-) Samych słonecznych dni w Waszym związku :***

Słonecznego dnia dla wszystkich :-)

Do góry