No w końcu w domu
U lekarza byłam. Blizna ładnie się goi, ale mam nie przesadzać z dzwiganiem bo jest szeroka czy coś tam. Jako antykoncepcję wybrałam narazie tabsy. Przepisał mi yasminelle i osłonowe.
Zobaczymy czy będą służyć.
Wesolutka dzięki za info o usg piersi, lekarz dał mi skierowanie
Pojechałam do przedszkola smyków i ustaliliśmy, że przez pierwszy miesiąc Dominik będzie tylko do 13, a potem będziemy systematycznie przedłużać czas. Od sierpnia będzie jeszcze dwójka dzieci w jego wieku więc troszkę spokojniejsza jestem.
Co do koleżanki to dziewczyny ja nie wiem tego od niej tylko od wspólnej znajomej
my po ostatniej akcji nie utrzymujemy kontaktu.
Kusiak ja to czasem myślę, że z chłopami to tylko problem jest... Wiecznie coś nie odpowiada, ale żebu samemu zrobić to po co...
Ania// obrączka piekna
Już niedługo będzie wrzesień. Jeszcze troszeczkę.
Marciątko dobrze, że wszystko jest ok
Kara, no ja też mam takie koleżanki i czasem człowiekowi przykro się robi. Ale jak dziewczyny napisały punkt widzenia zależy...
Ja ze 4 lata temu też miałam takie podejście do dzieci. Każdy do pewnych spraw, decyzji dorasta w swoim tempie. Urodzisz to zobaczysz, że koleżanki zdanie zmienią. Tak to juz z nami kobietami jest
Katka, jak dobrze, ze to tylko straszaki były.
Bubbles, wytrzymała jesteś
Ale fajnie tak razem z mężem posiedzieć.
Joani no to mąż sypnął dobra radą nie ma co
Choco miłego oczekiwania na...
Maltanka to odpoczywaj
Akcji z psami i kotami współczuję za wizytujące nadal kciuki zaciskam &&& i idę obiad grzać