Joani jak pisze Aniusiaszymka u mnie tez często sa stożki ale to na bank mały
Alpine witaj
Shiran mnie mój lekarz z magnezu do jedzenia kazał brać 3x1 ale tylko Magnezin , czy pomaga ... Brzuszek miękki ale biorę tez nospe w razie potrzeby
Mamkam witaj
Btw jak duzi nam sie nowych Mamusiek pojawia
Ann kupiliśmy w tarnowskich wlasnie (20km od Katowic) w czerwcu kończy sie najem w Zawierciu - koniec swiata! Zreszta prawie miesiąc tam nie mieszkam bo jestem u rodzicow obok tg. Zeby doglądać ekipy namiętnie i załatwiać z ślubem. Mój P płakał jak było ciepło ze zaluje ze znowu musi spać sam, a jak zrobiło sie zimno to dzwoni zw dobrze ze jestem u rodzicow bo jest tak cholernie mroźno w tym
Wynajmowanym;/ wierze bo to stare budownictwo tak umieszczone ze nie ma go jak zagrażać a ogrzewanie centralne- jak było ciepło ja 4-5 razy wychodziłam na spacer z psem - zeby sie dogrzac! Na szczescie w nowym nie bedziemy mieli tego problemu bo bedzie mozna w każdej chwili włączyć kaloryfer i to rozumiem - zreszta ja taki zmarzluch jestem do tego przyzwyczajona czy z domu czy przez ostatnie lata mieszkania po wynajmowanych
a tu na zagłębiu taki zonk ;/
A co do rodzicow heheh mam podobnie tez słyszę zwłaszcza od taty ze mama to wszystko w domu robiła itd to wtedy mu tylko przypominam jak mnie odwiedzał w szpitalu i ze mama wcześniej dzidzi nie starcia i była młodsza ode mnie o jakieś 11 lat
i to ucina temat
zaś jest spokój na jakos czas
ale tata pedant dla zasady se lubi pomarudzic
a chłopa se wzięłam identico z tym marudzeniem, szkoda tylko ze pedantem nie jest
Ta Ania podwieszane sufity to tez syf!!
O kirde 80posyow jeszcze
Ok juz wiem czemu.
Hania!! Mocno trzymam kciuki za zdrowko małych ! I na pewno bede sie modlić!! Musi byc dobrze pamiętaj wrześniowki działają cuda! Kochana musi byc dobrze dziewczynki sa silne po mamie ;* wygon wszystkie czarne mysli ja dzis widzę sie z ciężarówka ktora sama urodziła sie w 23tc i jest zdrowa mamuśka na finishu z drugim dzidzia - zobaczysz Twoje dziewczynki tez beda zdrowe ;*!! Nie moze byc inaczej! Ty musisz byc dobrej mysli przede wszystkim !!!
Anncka powodzenia !