reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hurrra, dopiero wstałam wyspana jak nigdy... po tych moich bezsennych nocach przydało mi się :-)
U nas też słoneczko się przebija i zawsze lepsze samopoczucie budzi.
Mnie strasznie swędzą nogi i smaruje je oliwką, ale nie mam żadnych wyprysków. W ogóle mam suchą skórę i po prysznicu nie ma mowy, żebym nie wysmarowała się kremem, bo będę miała szorstką skórę.
Powodzenia wizytującym, kciuki mocno zaciśnięte.

Ostatnia edycja:
reklama
Joani zazdroszczę ;)
Candy współczuje słabo usłyszeć od swojego faceta ze nic nie chciał .. A rozmawialiście wtedy w koncu jakie masz oczekiwania i co on oczekuje ?

Co do moich mdłości , tak sobie myśle powiedzcie mi dziewczyny czy to możliwe bo tak zderzaja mi sie kulki ze zaczęły mnie odpadać jak zamieniłam kwas na witaminy ? Czy to możliwe ze złe dobrany zestaw ? Teraz jem falvit mama bo lekarz nie podał konkretnych tylko powiedział wit, moze jakbym zmieniła to by sie skończyło ?

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

joani ja też mam problem z bardzo suchą skórą ale w ciąży to bije już wszystkie rekordy, ale zmieniałam żel pod prysznic i jest ogromna poprawa:-) zobacz sobie czy w składzie tego obecnego nie ma sls-ów Sodium Lauryl Sulfate - składnik, który mega wysusza skórę. Obecnie do brzuszka używam żelu do mycia ciała dla dzieci z rossmana (Babydream) a do reszty mam olej do mycia z Nivea ;-)

joani co jest z tym swedzeniem , mnie też te nogi swedzą

mnie na usg to żeby mała się ułożyla tym aparatem troche pukła w brzuch i się przesunęła i pokazała

EMKA
my tak w sumie szczegółowo nie gadaliśmy nie było nawet kiedy tyle tematow , przeprowadzka , jego dzieci itd,
ale on wie bo ja mu mówie ze chcem by był obok i że ciężko mi , ale on ze nie może ze to tamto , a on co oczekuje , wspominal ze ulozyc spokojnie zycie ze swoimi dziecki i jakos ze mna pogodzic , dom wynająć i wszystko dokonczyc organizowac,
ale moze usiądę jak bedę z nim i jeszcze raz porusze te sprawy,
np ja oczekiwalam ślubu lub choćby zaręczyn a on nie

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny już niedługo skończy się spanie do 11, i to przez kilka lat :-D Ja też jestem śpiochem ale nie pamiętam kiedy tak późno wstałam. U mnie to już ze względu na pracę a w weekend zawsze jakieś plany.

EM Ka myślę że to możliwe. A w którym tc mdłości się zaczęły ?

Candy gratuluje coreczki :) ale facet zachowuje sie nie fajnie, no jakbym uslyszala od mojego taki tekst ze on nic nie chcial to bym dola zlapala i wyla przez tydzien... No strasznie to przykre bylo...

Emka ja biore zestaw witamin od poczatku ciazy i tez zauwazylam ze po nich mnie mdli, nie wazne o jakiej porze dnia je wezme. Teraz staram sie brac wieczorem bo ide spac i nawet jak mam mdlosci to spie i ich nie czuje :p chociaz ostatnio to w ogole zapominam o witaminach...

Zazdroszcze tego spania do 10 czy 11 :D wykorzystujcie dopoki mozecie :D

Ostatnia edycja:
Candy a Twój partner wie że ty chciałaś/planowałaś to dziecko czy myśli że to wpadka ?
Wiesz, bo z boku wygląda to tak, jakbyś wrobiła go w dzieciaka (sory za szczerość). Dla mnie takie zachowanie jest nie fair. Szczególnie że widać że pomiędzy Wami nie wszystko jest jeszcze poukładane i dogadane.
A Ty jesteś w stanie zaakceptować taką sytuację ? Co będzie jak się nie zmieni ? Kiedyś pisałaś, że już była próba wspólnego życia (razem z Jego dziećmi) ale się nie powiodła. A jak będzie podobnie?
Współczuję Ci i mimo wszystko życzę Ci, żeby sytuacja się zmieniła jak urodzi się mała.

reklama
ritta mam nadzieje ze wlasnie teraz tak sie nie stanie bo chyba ze swoim dzieckiem "nie wyrzuci mnie" jakbykolwiek to zabrzmiało,
wtedy nie fair zrobil ja myśle, on że było to konieczne zeby mnie znow pogodzic z dziecmi..
co do planowania raz on mowil ze chce , raz ze odkladamy na pozniej a za rok ze znowu za rok lub że nie ,może się bał .. , ale chcial..
no i teraz mu tak podpowiadalam że dni poplątałam , ale jakoś się nie zdziwil, przeczuwał że to moja zasługa i tak, ale nie był o to zły z tego co ja zoobserwowałam..
mówił że fajnie było by mieć córke , a dopiero potem róznie chciał ,nie chcial

kusiak łapie czasem , ale potem odchodzi i tak różnie :)

Do góry