reklama
ja też bym chciała dziewczynke, ginka mi powiedziała że widzi siusiaka a na prenatalnych lekarka powiedziała że widzi dziewczynke
a w ktorym tyg mowila ze dziewczynka a w ktorym ze chlopak?
w tym samym tylko że to były dwie różne lekarkia w ktorym tyg mowila ze dziewczynka a w ktorym ze chlopak?
w tym samym tylko że to były dwie różne lekarki
oo to faktycznie niezly numer
maddlena
Fanka BB :)
Dlatego większość lekarzy wstrzymuje się z przewidywaniami do 16 tyg. a bywa też, że do 8 mies. miała być dziewczynka a nagle okazuje się chłop tak miała koleżanka.
Moja kolezanka dopiero przy porodzie dowiedziala sie, ze dziewczynka, a cala ciaze mial byc syn. A i u kuzynki meza byla identyczna sytuacja.
Chora jestem. Boli mnie gardlo, mam kaszel i scos mnie "dusi" w klatce piersiowej po prawej stronie.
Antos wczoraj wymiotowal i mial biegunke, caly dzien pralam i sprzatalam. Dzisiaj na szczescie juz nie... zwariowany dzien mialam...
Sory, ze tylko tak o sobie...
Gratuluje udanych wizyt.
Dobranoc.
EM Ka
Fanka BB :)
Dzien dobry
Kciukasy za wizytujace!
Chorobkom duzo zdrowka !!
Madlena. Anusiaszymka fajnie ze sie odezwalyacie
No nic miłego dnia zycze i lecę walczyć z moim katarem ;s i głodem
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom
Kciukasy za wizytujace!
Chorobkom duzo zdrowka !!
Madlena. Anusiaszymka fajnie ze sie odezwalyacie
No nic miłego dnia zycze i lecę walczyć z moim katarem ;s i głodem
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom
Hey :*
słoneczko się wyłania więc może ładny dzionek się szykuje
wybieramy się za chwile z corą do labolatorium na tą krew i może jakiś spacerek
candy Gratulacje Córeczki :*
madlen zdrowka :* moja od wczoraj też biegunkę ma nawet w nocy udało jej się zrobic.. dobrze że slyszałam bo całe łóżko zakidane by było... masakra... smecta wkroczyła już...
miłego dnia kobitki :*
słoneczko się wyłania więc może ładny dzionek się szykuje
wybieramy się za chwile z corą do labolatorium na tą krew i może jakiś spacerek
candy Gratulacje Córeczki :*
madlen zdrowka :* moja od wczoraj też biegunkę ma nawet w nocy udało jej się zrobic.. dobrze że slyszałam bo całe łóżko zakidane by było... masakra... smecta wkroczyła już...
miłego dnia kobitki :*
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Witam się i ja porannie
U mnie za oknem też się zapowiada ładny dzień, słoneczko się przebija przez chmury, może w końcu przyjdzie ta wiosna i już zostanie
Ja sobie wczoraj wieczorem prowadziłam rozmowy z moim i pierwszy raz zobaczyłam jak on się tym wszystkim bardzo przejmuje i przeżywa, aż mi było miło go słuchać Myślałam, że jakoś do tego bardziej na luzie podchodzi(mimo, że we wszystkim mnie wspierał), ale to tylko było takie udawanie twardziela A dzisiejszą wizytę to chyba przeżywa bardziej niż ja hehe
Za wszystkie też dzisiaj wizytujące trzymam mocno kciuki, będzie wszystko dobrze
Pochwalę się, wczoraj od kuzynki mojego dostałam calutkie nowe opakowanie wkładek laktacyjnych(bo ona nie karmiła piersią) i majtek poporodowych, zaczynam magazynować ciążowo/porodowy ekwipunek
Miłego dnia
U mnie za oknem też się zapowiada ładny dzień, słoneczko się przebija przez chmury, może w końcu przyjdzie ta wiosna i już zostanie
Ja sobie wczoraj wieczorem prowadziłam rozmowy z moim i pierwszy raz zobaczyłam jak on się tym wszystkim bardzo przejmuje i przeżywa, aż mi było miło go słuchać Myślałam, że jakoś do tego bardziej na luzie podchodzi(mimo, że we wszystkim mnie wspierał), ale to tylko było takie udawanie twardziela A dzisiejszą wizytę to chyba przeżywa bardziej niż ja hehe
Za wszystkie też dzisiaj wizytujące trzymam mocno kciuki, będzie wszystko dobrze
Pochwalę się, wczoraj od kuzynki mojego dostałam calutkie nowe opakowanie wkładek laktacyjnych(bo ona nie karmiła piersią) i majtek poporodowych, zaczynam magazynować ciążowo/porodowy ekwipunek
Miłego dnia
Ostatnia edycja:
reklama
Manianka93
Zaciekawiona BB
Cześć dawno nie pisałam bo jakoś nie miałam czasu remont i potem wyjazd do rodziców i tak jakoś wyszło... wczoraj napadł mnie straszny ból głowy, a na dodatek pół nocy nie przespałam bo tak mnie krzyż bolał no porażka po prostu tak jak nie narzekałam tak teraz jakoś coś sie pogorszyło no ale cóż uroki ciąży .... ja również dzis na wizyte ale to pewnie mnie zważy tylko zmierzy ciśnienie i zapyta mnie doktor jak sie czuje....
Powiedzcie mi dziewczyny ma któraś z Was wysypke taką miejscową tzn troche na rękach troche na nogach .... bardzo swędzi... i nie mam jej ciągle tylko pojawia się i potem znika... i znowu pojawia sie i znika....
Powiedzcie mi dziewczyny ma któraś z Was wysypke taką miejscową tzn troche na rękach troche na nogach .... bardzo swędzi... i nie mam jej ciągle tylko pojawia się i potem znika... i znowu pojawia sie i znika....