reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dlatego większość lekarzy wstrzymuje się z przewidywaniami do 16 tyg. a bywa też, że do 8 mies. miała być dziewczynka a nagle okazuje się chłop :-D tak miała koleżanka.

Dlatego większość lekarzy wstrzymuje się z przewidywaniami do 16 tyg. a bywa też, że do 8 mies. miała być dziewczynka a nagle okazuje się chłop :-D tak miała koleżanka.

Moja kolezanka dopiero przy porodzie dowiedziala sie, ze dziewczynka, a cala ciaze mial byc syn. A i u kuzynki meza byla identyczna sytuacja.

Chora jestem. Boli mnie gardlo, mam kaszel i scos mnie "dusi" w klatce piersiowej po prawej stronie.
Antos wczoraj wymiotowal i mial biegunke, caly dzien pralam i sprzatalam. Dzisiaj na szczescie juz nie... zwariowany dzien mialam...
Sory, ze tylko tak o sobie...
Gratuluje udanych wizyt.
Dobranoc.

Dzien dobry ;)

Kciukasy za wizytujace!

Chorobkom duzo zdrowka !!

Madlena. Anusiaszymka fajnie ze sie odezwalyacie ;)

No nic miłego dnia zycze i lecę walczyć z moim katarem ;s i głodem ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Hey :*

słoneczko się wyłania więc może ładny dzionek się szykuje :)

wybieramy się za chwile z corą do labolatorium na tą krew i może jakiś spacerek :)

candy Gratulacje Córeczki :*

madlen zdrowka :* moja od wczoraj też biegunkę ma nawet w nocy udało jej się zrobic.. dobrze że slyszałam bo całe łóżko zakidane by było... masakra... smecta wkroczyła już...

miłego dnia kobitki :*

Witam się i ja porannie:)

U mnie za oknem też się zapowiada ładny dzień, słoneczko się przebija przez chmury, może w końcu przyjdzie ta wiosna i już zostanie:)

Ja sobie wczoraj wieczorem prowadziłam rozmowy z moim i pierwszy raz zobaczyłam jak on się tym wszystkim bardzo przejmuje i przeżywa, aż mi było miło go słuchać:D Myślałam, że jakoś do tego bardziej na luzie podchodzi(mimo, że we wszystkim mnie wspierał), ale to tylko było takie udawanie twardziela:) A dzisiejszą wizytę to chyba przeżywa bardziej niż ja hehe:)

Za wszystkie też dzisiaj wizytujące trzymam mocno kciuki, będzie wszystko dobrze:tak:

Pochwalę się, wczoraj od kuzynki mojego dostałam calutkie nowe opakowanie wkładek laktacyjnych(bo ona nie karmiła piersią) i majtek poporodowych, zaczynam magazynować ciążowo/porodowy ekwipunek:-D

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dawno nie pisałam bo jakoś nie miałam czasu remont i potem wyjazd do rodziców i tak jakoś wyszło... wczoraj napadł mnie straszny ból głowy, a na dodatek pół nocy nie przespałam bo tak mnie krzyż bolał no porażka po prostu tak jak nie narzekałam tak teraz jakoś coś sie pogorszyło no ale cóż uroki ciąży .... :) ja również dzis na wizyte ale to pewnie mnie zważy tylko zmierzy ciśnienie i zapyta mnie doktor jak sie czuje....
Powiedzcie mi dziewczyny ma któraś z Was wysypke taką miejscową tzn troche na rękach troche na nogach .... bardzo swędzi... i nie mam jej ciągle tylko pojawia się i potem znika... i znowu pojawia sie i znika....:no:

Do góry