reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Wesolutka pewnie to ja nakręciłam z datami :-D
Ale i tak życzenia szczere :-) :-) :-) :-)

EDIT:

Nic a nic nie chce znów mi się spać.

Elena i Ola szaleją w brzucholu na całego :-D

Ostatnia edycja:
Ania gratulacje!

Witam i żegnam - nie mam czasu dziś wszystkiego przeczytać, ale z tego co widzę u większości z Was wszystko w porządku - oby tak dalej :)

Ania yeah !!!! Mowilam ze tak Was trzymają tylko po to by smak sukcesu smakowal lepiej!!!! Suuuuuuper!!!!!
Baaaardzo sie cieszę !!!!!!
Gratuluje !!!!!! Ale nie mogło byc inaczej!!!! Yes yes!!!!

Dziękuję jeszcze raz :*

z tych wrażeń kurcze spać nie mogę hehe :)

ale widzę wy opite już śpiochacie sobie więc nic innego mnie nie pozostaje :)

Dobranoc:*

Kochana z tej okazji to nie spij i do 1 ;P bo potem to juz połóż sie dla synka ;))))

Super ze dzisiaj jeszcze zadzwonili z wynikami ;))) i to tak ważnymi ;)))

Chyba za mało tego szampana wypiłam na nas trzy :-D

Bo ja pewnie i bym poszła spać, ale dzewoje dalej świętują pomyślne wieści od synka Ani//

Ah ta dzisiejsza młodzież ;-)

Maltanka mam nadzieję, że odezwałaś się po wizycue, a jedynie ja przegapiłam wpis :-)

Dzień dobry o poranku:happy: Czas się szykować do pracy. Wczoraj po wizycie zrobiłam sobie jeszcze spacer po łososia, ale miałam ciśnienie na rybkę, no i chciałam jakoś uczcić zdrowie mojego Maluszka:tak: Zdrowy Maluch to i Mama musi się zdrowo odżywiać:-) Do mięsa mam ostatnio jakąś awersję, więc teraz będzie czas dla warzyw i ryb. Rybkę z grilla to bym zjadła mmhhm:-p Może weekend będzie tym razem słoneczny i zaspokoję moją zachciankę:-) Miłego dnia kobiety!!

Maltanka, Koko dajcie znać o wizytach.

Anusiaszymka mam nadzieję, że głowa dziś nie boli, bo dziś ważny dzień. 3mam kciuki za Twoją wizytę!! I Emka też kciuki&&&&

a_nka jak świętować, to pełną parą;-) Nasze Maluszki też się cieszą ze szczęścia ani// i harcują:tak:

reklama
Oj dziewczyny dziewczyny :*

ale jakbyście widziały jaka zdenerwowana byłam jak telefon zaczął dzwonić w trakcie gdy obiad jadłam hehe :) a tu takie wieści :) w szoku byłam że hej :*
ahh.. już koniec opijania bo dzieci później będą nam gadały że impreza koło nosa im przeszła :)

Bigbi kochana dokładnie zdrowy maluch to odżywiać zdrowo i mamusia się musi :) ale narobiłaś mi smaka na rybkę z grilla mniam mniam :D

Emka nie ładnie tak pić przed wizytą u lekarza :)
anusia mam nadziję że ból przeszedł już :*
powodzenia dziewczyny na wizytach :* i jeśli ktoś jeszcze wizytuję też &&&& zaciśnięte :)

czekamy na wieści z wizyt! :*

miłego dnia :*

Do góry