reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie
Ja dzisiaj też polezałam do 11.00, pogoda u mnie raz słońce, raz chmury, mam nadzieję, że na weekend się poprawi, w końcu już WIOSNA:tak:
A mi się dzisiaj zachciało kapuśniaku takiego na wędzonych żeberkach i zaraz nastawiam:tak:
widzę
soniafka, że ty tez poucztujesz jedzeniowo w PL;-)

nexiss
dobrze, że ból zeba przechodzi

bigbi moje włosy masakra,co prawda nie wypadają jako strasznie, ale mam takie suche, łamliwe, paznokcie to samo, w I ciązy miałam ładne paznokcie, a teraz i mimo, że już od 3 miesięcy łykam witaminy nic nie daje
soniafka u mnie w mieście nie dają znieczulenia przy porodzie sn w szpitalach:dry: ps. współczuję infekcji

katka zgadzam się z tobą, co do porodów, najważniejsze żeby wszystko było dobrze, a coraz bardziej da się zaobserwować, że coraz więcej kobiet użala się nad sobą i chcą być niańczone - moim zdaniem,

furciaczek o ła cudne psiaki

joani otóż to, lepiej mieć zaufaną położną niż wywalać kasę na prywatną klinikę, ps. trzymam kciuki za wizytę

Dooda ja nie śpię na brzuchu, ale w sumie to nigdy nie spałam tak

aureolcia witaj:-) ps. ja wolę poród od bólu zęba, chociaż nie powiem żeby nie bolał, ale jednak z dentystą wygrywa, chyba że dentysta ze znieczuleniem to wtedy nie:-D

ania// trzymam kciuki za wizytę

hania trzymam kciuki aby dzieciaczki jak najdłużej były w brzuszku

Carrie B witaj

EM_Ka jak tam się dzisiaj czujesz? ja lepiej, najgorzej to mam wieczorem jak zjem i jeszcze np. coś oglądam, najpier mam wrażenie, że mam napchany żołądek, nawet po jogurcie, a potem mi niedobrze

Ritta w państwowych szpitalach, też da się trafić na fajnych lekarzy, ja miałam położną super, lekarza torchę mniej, ale nie przez to że nie miał kompetencji tylko przez to, że ja się nad sobą użalałam i powiedziałam, że mnie boli i nie będe rodzić, bo ja chcę cc, więc nie dziwię się, że się wkurzał

Koko ja tak teraz mam jak postoję za długo, robi mi się zaraz goraco i słabo

Didka mi w pierwszej ciąży brzuch zaczynał rosnąc pod koniec 5 miesiąca, a jak byłaś niedawno na wizycie to chyba faktycznie się niepotrzebnie nakręcasz

BubblesGirl gratuluję przejścia do II trymestru

Rajo tobie równiez gratki za II trymestr

reklama
Rajo, Bublles, gratulacje!!! niedługo wszystkie będziemy w II trymestrze :-)
Didka, nie zamartwiaj się :) tu każda z nas przechodziła obawy i chwile zwątpienia. Ja też tak mam, że jak długo dzidziusia nie widziałam, to zaczynam się zastanawiać czy rośnie. Wkrótce, jak zaczną się ruszać to będziesz pewna, że jest tam w środku :) a mój brzuch, raz jest większy, a raz mniejszy i zaokrągla mi się na samym dole ;)
Smacznych obiadków!!! ja zaraz odgrzewam brokułową :)

Nie było mnie chwilkę a wy już tyle naskrobałyście:D
Co do pogody to u nassss pięęęęknie!!! słoneczko świeci, weekend ma być taki cały, ale od poniedziałku podobno znów ma być zimno, a pierwsze dni kwietnia zapowiadają nam burzowe. :)

Dziś na obiad ryż z truskawkami:D

Didka nie przejmuj się brakiem objawów:D Kurde ja ostatnio wam się chciałam pochwalić że mi wymioty odpuściły i chyba się pomyliłam od 2 dni znów wymiotuje, dziś rano nawet kawy nie dopiłam.... Jeszcze jak mnie ostatnio pocieszyła połozna do której teraz będę chodzić przed każda wizytą u gina, że jej córka miała do dnia porodu wymioty:( szok!

W sumie ją zmartwilo ze nic nie przytyłam. Mnie w sumie też to trochę martwi:(

Katka ja to z jednej strony bym się cieszyła ;-)
Sama na plusie mam już 5kg :szok:

Ale liczę, że dietka cukrzycowa spowolni napływanie kg bo inaczej do sierpnia to ja będę miała 30 na plusie i potem rok diety by to zrzucić :baffled:

Ps. U nas też śliczna pogoda

Katka moja mam przez całą ciąże przytyła tylko 3 kg, spokojnie jeszcze będziesz marudzić, że za dużo się na wadze pokazuje:-D Ja mam na razie 2,5 kg na minusie i mam nadzieję, że za szybko nie zacznę teraz przybierać:) Oby Ciebie wymioty nie męczyły do końca, bo to nic przyjemnego:(

U mnie też pięknie, 20 stopni:-) Mogłoby już tak zostać, uwielbiam ciepełko:tak:

A_nka kochana Ty z bliźniakami, więc naturalne, że będziesz miała większy przyrost:) Ale po pewnie szybciutko zrzucisz, bo bieganie za 4 maluchów to nie lada wyczyn:-)

a_nka dieta cukrzycowa na pewno nie pozwoli Co dużo przytyć. Nie ma czym się martwić.

katka, bubbles w Was nie lubię :-p Wy już wiecie dlaczego ;-)

U mnie prawie 3 kg na plusie a założyłam sobie że do 20 tc będzie +4. Będzie ciężko bo w II trymestrze zauważyłam że bardziej leci mimo że uważam co jem :-(

a_nka
no właśnie chciałam zapytać jak tam twoja dietka ;)? u mnie przez to jedzenie 5x dziennie waga nawet nie drgnęła ;) jak zaczynałam z 63 tak wczoraj u diabetologa tyle samo :-) jak dla mnie to mogłaby taka zostać do końca ciąży :-p

naskrobałyście tyle (ponad 10 ) stron że nie jestem w stanie nawet tego nadrobić :-p

ależ ta moja córa szaleje w brzuchu :cool2:co raz coś tam czuję jak się przewraca :-p

reklama
Do góry