reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Anka ja już trzymam, będzie dobrze!
furciaczek
Fanka BB :)
Mogłaby juz któraś z wizytujących dzisiaj juz sie przyczłapać i cos napisać
EM Ka
Fanka BB :)
i tak Trzymaj Paula - jestesmy z Toba!!!DZIEKUJE WAM KOCHANE!!
Milo mi tu bylo z Wami i to bardzo
Nigdy sie nie poddam NIGDY!!
Dziewczyny trzymajcie sie cieplo dbajcie o siebie i o malenstwa!!!
ania// ja nie bede namawiac ani na jedno ani na drugie - jesli sytuacja dotyczylaby mnie to przede wszystkim zaczelabym od pytania czy ten wynik cos zmieni ? Wiadomo jak bedzie dobrze to swietnie i tego Ci zycze z calego serca!! Ale jak potwierdzi ze cos moze byc nie tak, to co dalej bedziesz w stanie z tym zrobic? (tu bron boze nie wymagam odpowiedzi na forum). Czy na podsatwie wynikow bedziesz chciala podjac decyzje o przewaniu ciazy ? czy nie ? Jesli tak - robilabym, jesli nie, nie robilabym po pierwsze zeby spedzic spokojniej pozostaly czas...No i dziewczyny to jest najgorsze...
nie chcemy tego dziecka stracić.. ale też nie poradzimy sobie z chorym dzieckiem... strasznie sie tego boimy nie umiem myśleć o niczym innym.. jedyne co mnie uspokaja to Nati.. za kazdym razem jak zaczynam płakać podchodzi i sie przytula.. to daje siły...
żałuje ze zrobiliśmy te badania... było by co miało być a teraz wszystko zależy od nas
kusiak ponoć to jedyne wyjscie...
ale tak jak mowie podstawa . co tak naprawde mi to da jak zrobie to badanie i bede miala wynik w reku...
osobiscie nie uwazam ze powinnas sie zalamywac , wiele razy czytalysmy tu o "cudach", mysle kazda z nas zna tez takie przypadki - a przede wszystkim bardzo bardzo duzo zalezy tez od naszego nastawienia bedzie Aniu dobrze!
trzymam!!Ja dziewczyny już uciekam.
Mąż zaraz wróci, wykąpiemy żuczki nasze i ja idę spać :-)
Trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę bardzo proszę
Dobrej nocy!!
oj takMogłaby juz któraś z wizytujących dzisiaj juz sie przyczłapać i cos napisać
smokey wiesz u nas te badania sie mocno wylansowaly lekarze jeden drugiemu szukaja na to klientow
maltanka na pocieszenie jestem z Toba tez biegam do kibelka ...
ania musisz być dobrej myśli , spróbuj być prosze spokojna :*
paula jak coś czekamy na wieści jak się uda znów , powodzenia
dzień zleciał mi tak szybko dziś zalatana,
a jaki sen mialam że okazało się ze mam chlopca i w 3D taki duzy siusiak na ekranie , a ja NIEEE krzyczałam ale to tylko sen;-)
paula jak coś czekamy na wieści jak się uda znów , powodzenia
dzień zleciał mi tak szybko dziś zalatana,
a jaki sen mialam że okazało się ze mam chlopca i w 3D taki duzy siusiak na ekranie , a ja NIEEE krzyczałam ale to tylko sen;-)
sawi
szczęśliwa żona i mama
sorki ze dopiero teraz
serduszko bije
dzidziolek ma 6cm
i nic wiecej nie wiem
bo był odwrócony
ale w czwartek jadę do szpitala w którym lekarz przyjmuje i jeszcze raz wykona badanie
wiec czekam do czwartku
ale ulge czuje bo serducho bije
serduszko bije
dzidziolek ma 6cm
i nic wiecej nie wiem
bo był odwrócony
ale w czwartek jadę do szpitala w którym lekarz przyjmuje i jeszcze raz wykona badanie
wiec czekam do czwartku
ale ulge czuje bo serducho bije
reklama