reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja dziewczyny już uciekam.
Mąż zaraz wróci, wykąpiemy żuczki nasze i ja idę spać :-)

Trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę bardzo proszę :tak:

Dobrej nocy!!

reklama
a_nka kciuki zaciśnięte :) będzie wszystko dobrze :) Dobranoć :*

DOODA ja mieszkałam na ul płaskiego a pożniej na wrocławskiej :) a ty??

dziewczyny czekamy na dobre wieści :)

DZIEKUJE WAM KOCHANE!!
Milo mi tu bylo z Wami i to bardzo :)
Nigdy sie nie poddam NIGDY!!
Dziewczyny trzymajcie sie cieplo dbajcie o siebie i o malenstwa!!!
i tak Trzymaj Paula - jestesmy z Toba!!!

No i dziewczyny to jest najgorsze...
nie chcemy tego dziecka stracić.. ale też nie poradzimy sobie z chorym dzieckiem... strasznie sie tego boimy nie umiem myśleć o niczym innym.. jedyne co mnie uspokaja to Nati.. za kazdym razem jak zaczynam płakać podchodzi i sie przytula.. to daje siły...

żałuje ze zrobiliśmy te badania... było by co miało być a teraz wszystko zależy od nas :(

kusiak ponoć to jedyne wyjscie...
ania// ja nie bede namawiac ani na jedno ani na drugie - jesli sytuacja dotyczylaby mnie to przede wszystkim zaczelabym od pytania czy ten wynik cos zmieni ? Wiadomo jak bedzie dobrze to swietnie i tego Ci zycze z calego serca!! Ale jak potwierdzi ze cos moze byc nie tak, to co dalej bedziesz w stanie z tym zrobic? (tu bron boze nie wymagam odpowiedzi na forum). Czy na podsatwie wynikow bedziesz chciala podjac decyzje o przewaniu ciazy ? czy nie ? Jesli tak - robilabym, jesli nie, nie robilabym po pierwsze zeby spedzic spokojniej pozostaly czas...
ale tak jak mowie podstawa . co tak naprawde mi to da jak zrobie to badanie i bede miala wynik w reku...

osobiscie nie uwazam ze powinnas sie zalamywac , wiele razy czytalysmy tu o "cudach", mysle kazda z nas zna tez takie przypadki - a przede wszystkim bardzo bardzo duzo zalezy tez od naszego nastawienia :) bedzie Aniu dobrze! :)

Ja dziewczyny już uciekam.
Mąż zaraz wróci, wykąpiemy żuczki nasze i ja idę spać :-)

Trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę bardzo proszę :tak:

Dobrej nocy!!
trzymam!!
Mogłaby juz któraś z wizytujących dzisiaj juz sie przyczłapać i cos napisać:-p
oj tak :)

smokey wiesz u nas te badania sie mocno wylansowaly lekarze jeden drugiemu szukaja na to klientow:)

maltanka na pocieszenie jestem z Toba tez biegam do kibelka ...

ania musisz być dobrej myśli , spróbuj być prosze spokojna :*

paula jak coś czekamy na wieści jak się uda znów , powodzenia

dzień zleciał mi tak szybko dziś zalatana,
a jaki sen mialam że okazało się ze mam chlopca i w 3D taki duzy siusiak na ekranie , a ja NIEEE krzyczałam:-D ale to tylko sen;-)

sorki ze dopiero teraz
serduszko bije
dzidziolek ma 6cm
i nic wiecej nie wiem
bo był odwrócony
ale w czwartek jadę do szpitala w którym lekarz przyjmuje i jeszcze raz wykona badanie
wiec czekam do czwartku

ale ulge czuje bo serducho bije:-D

reklama
Do góry