reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja dziewczyny już uciekam.
Mąż zaraz wróci, wykąpiemy żuczki nasze i ja idę spać :-)

Trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę bardzo proszę :tak:

Dobrej nocy!!

reklama
a_nka kciuki zaciśnięte :) będzie wszystko dobrze :) Dobranoć :*

DOODA ja mieszkałam na ul płaskiego a pożniej na wrocławskiej :) a ty??

dziewczyny czekamy na dobre wieści :)

DZIEKUJE WAM KOCHANE!!
Milo mi tu bylo z Wami i to bardzo :)
Nigdy sie nie poddam NIGDY!!
Dziewczyny trzymajcie sie cieplo dbajcie o siebie i o malenstwa!!!
i tak Trzymaj Paula - jestesmy z Toba!!!

No i dziewczyny to jest najgorsze...
nie chcemy tego dziecka stracić.. ale też nie poradzimy sobie z chorym dzieckiem... strasznie sie tego boimy nie umiem myśleć o niczym innym.. jedyne co mnie uspokaja to Nati.. za kazdym razem jak zaczynam płakać podchodzi i sie przytula.. to daje siły...

żałuje ze zrobiliśmy te badania... było by co miało być a teraz wszystko zależy od nas :(

kusiak ponoć to jedyne wyjscie...
ania// ja nie bede namawiac ani na jedno ani na drugie - jesli sytuacja dotyczylaby mnie to przede wszystkim zaczelabym od pytania czy ten wynik cos zmieni ? Wiadomo jak bedzie dobrze to swietnie i tego Ci zycze z calego serca!! Ale jak potwierdzi ze cos moze byc nie tak, to co dalej bedziesz w stanie z tym zrobic? (tu bron boze nie wymagam odpowiedzi na forum). Czy na podsatwie wynikow bedziesz chciala podjac decyzje o przewaniu ciazy ? czy nie ? Jesli tak - robilabym, jesli nie, nie robilabym po pierwsze zeby spedzic spokojniej pozostaly czas...
ale tak jak mowie podstawa . co tak naprawde mi to da jak zrobie to badanie i bede miala wynik w reku...

osobiscie nie uwazam ze powinnas sie zalamywac , wiele razy czytalysmy tu o "cudach", mysle kazda z nas zna tez takie przypadki - a przede wszystkim bardzo bardzo duzo zalezy tez od naszego nastawienia :) bedzie Aniu dobrze! :)

Ja dziewczyny już uciekam.
Mąż zaraz wróci, wykąpiemy żuczki nasze i ja idę spać :-)

Trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę bardzo proszę :tak:

Dobrej nocy!!
trzymam!!
Mogłaby juz któraś z wizytujących dzisiaj juz sie przyczłapać i cos napisać:-p
oj tak :)

smokey wiesz u nas te badania sie mocno wylansowaly lekarze jeden drugiemu szukaja na to klientow:)

maltanka na pocieszenie jestem z Toba tez biegam do kibelka ...

ania musisz być dobrej myśli , spróbuj być prosze spokojna :*

paula jak coś czekamy na wieści jak się uda znów , powodzenia

dzień zleciał mi tak szybko dziś zalatana,
a jaki sen mialam że okazało się ze mam chlopca i w 3D taki duzy siusiak na ekranie , a ja NIEEE krzyczałam:-D ale to tylko sen;-)

sorki ze dopiero teraz
serduszko bije
dzidziolek ma 6cm
i nic wiecej nie wiem
bo był odwrócony
ale w czwartek jadę do szpitala w którym lekarz przyjmuje i jeszcze raz wykona badanie
wiec czekam do czwartku

ale ulge czuje bo serducho bije:-D

reklama
Do góry