reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hej , przepraszam że się nie odzywam ale brak czasu, przez tego krwiaka staram się dużo odpoczywać. Mam nadzieje że ten tydzien będzie lepszy i bede do was częściej zaglądać. Pozdrawiam:-*

Moja ciocia miała krwiaka i plamienia, moja koleżanka tak samo i ciocia ma 2 letnie szczęście a koleżanka jest juz w 5 miesiącu więc be obaw. Mnie martwi moje nieszczesne fT4, yhhh...

reklama
Miłego weekendu dziewczynki kochane. Ja nie mam humorku bo chciałam iśc na wizyte wczoraj prywatnie a ginka sobie wyjechała i musze czekać do poniedziałku. Już dostaje do głowy. :( Chciałabym zobaczyć ,że wszystko dobrze.

A co do fb , to mysle ,że nia m to sensu. Wystarczy utworzyć grupe zamknięta i tam można podać swoje telefony czy też inne dane. Tak miałysmy na czerwcówkach i lista istnieje do dzisiaj.

Wygoniłam rodzinę na dwór, niech się dotlenia, ja ide zaraz spać :-p
Dziewczyny jak forum tu upadnie to i na FB nie będziemy pisać, znam to z doświadczenia, a na zamkniętym tu udziela się na bierząco 4 mamy już tylko, ale nasze dzieciaczki są z maja 2009.

Dostałam namiary na panią doktor z Karowej w Warszawie od ciąż patologicznych, a ja mam obciążenie genetyczne, dodatkowo nie słyszę, spróbuje się do niej zapisać po niedzieli, pojadę i porozmawiam to może zmieniłabym prywatnego lekarza...

Moja ciocia miała krwiaka i plamienia, moja koleżanka tak samo i ciocia ma 2 letnie szczęście a koleżanka jest juz w 5 miesiącu więc be obaw. Mnie martwi moje nieszczesne fT4, yhhh...

natalinaa moja sis miała krwotoki do 14 tc teraz Pari ma już 4,5 miesiąca

idę jednak na ten spacer bo dzieciaki nie dają żyć :-)
Potem obiadek jeszcze wczorajszy i może uda mi się zdrzemnąć z dziećmi :happy2:

Dziewczyny jestem z nimffi na fb bo byłyśmy razem w Listopadówkach..tyle co wiem to prawdopodobnie łożysko się odkleiło,dostała wieczorem tabletkę na wywołanie krwawienia.ehh tak mi przykro :-( napisze pewnie coś więcej jak będzie mogła..bo to co wiem to z smsa bo kumpela jej wysyłała.

U nas na Listopadówkach tak było że grupę sobie otworzyłyśmy na fb jak lepiej się poznałyśmy teraz tam dużo piszemy codziennie...a tu niestety czasem zaglądam nie mam aż tyle czasu.
Pozdrawiam was wszystkie ja na genetyczne idę za tydzień w sobotę..aaa od wtorku czuję ruchy cudowne uczucie...szybciutko 12 tydz z Martynką czułam w 17t :)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny:happy2:

hej! witam się weekendowo!
Niestety z zatkanym nosem i bolącym gardłem :confused2: Mój mężuś wczoraj się skarżył,że coś go bierze, no ale zaaplikował sobie porządne lekarstwa od razu i rozeszło się po kościach na szczęście.. no tylko,że przeszło na mnie... Czosnek zjedzony, syrop z cebuli muszę nastawić. Od herbaty mnie odrzuca, więc nie wiem, jak ja sobie ten miód przemycę :dry: kurcze, gdzie ta wiosna?

Co do fb, to jestem bardzo przeciwna. A to z dwóch względów: po pierwsze nie mam ''fejsa'':-D, a po drugie jak zaczniecie pisać tam, to forum umrze całkowicie. Poza tym numerami tel, będziemy mogły się podzielić na priv pod koniec ciąży, jeśli będziemy czuły taka potrzebę. Wtedy będą porody, szpitale, to może fajny będzie kontakt przez smsy, ale to jak już się trochę lepiej poznamy i podejrzewam,że pod koniec ta grupa jednak się uszczupli.

Mi na ból gardła pomogła inhalacja wodą z solą. Nic innego nie działało. Oby Ci jak najszybciej przeszło:tak:
Zgadzam się odnośnie FB.. Nie jestem za działaniem na równoległych portalach. Nasza grupa dopiero się kształtuje. A co do numerów telefonów, to moim zdaniem na priv, w późniejszym czasie, jeśli ktoś się z kimś bardziej zaprzyjaźni i będzie mieć na to ochotę.

Dziewczyny jestem z nimffi na fb bo byłyśmy razem w Listopadówkach..tyle co wiem to prawdopodobnie łożysko się odkleiło,dostała wieczorem tabletkę na wywołanie krwawienia.ehh tak mi przykro :-( napisze pewnie coś więcej jak będzie mogła..bo to co wiem to z smsa bo kumpela jej wysyłała.

QUOTE]
Bardzo mi smutno...mam nadzieję, że Nimfii dojdzie do siebie...

reklama
dziewczyny tutaj na forum też można zrobić grupę zamknięta dla tych co się udzielają postronne osoby nie przeczytają u nas tak było i tam miałyśmy podane nr.tel jak którejś coś się działo była w szpitalu to mogła smska wysłać do kogoś..faktycznie jak na fb przeszłyśmy to nasze forum zamarło..ale tam lepiej jest ogarnąć wszystko.

Do góry