reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

maltanka mi migdały potęgowały mdłości, od nich się w sumie zaczeło :baffled:

agabm wrózka powiadasz :cool2: za przeproszeniem "Stary" chłop a gupi!!!

Ja sie szykuje powolutku na wizytę, stresa mam :zawstydzona/y:
Kurcze w nd mamy 79 urodziny babci, sis do mnie abym tort upiekła, jeszcze nic nie wie o robaczku w brzuszku, chce jej powiedzieć dopiero po dzisiejszym USG w niedziele. I jak ja mam jej powiedzieć, że nie upiekę bo od samych zdjęć mam gule w gardle.... hmmm...

reklama
Agabm moim zdaniem to jest tchorz. Chcial dziecko a jak juz jest to rezygnuje. A co to? Sklep z zabawkami? Brak mi slow...

Wybaczcie że tylko o sobie. Źle mi wyszedł posiew moczu i dostałam antybiotyk :( Kurcze, tak bardzo chciałam tego uniknąć. Kasica kciuki za wizytę.

Ritta ale przeciez sa antybiotyki ktore mozna w ciazy brac i nic sie nie dzieje. Glowa do gory!

Ritta popieram dziewczyny. Lekarz wiedzial co robi, przepisujac odpowiedni antybiotyk. Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze i z twoja infekcja i z maluszkiem!

agabm no tak to przykre :-( niestety wielu takich niedojrzalych, nieodpowiedzialnych ojcow znam, co pozornie marzyli o dziecku ale ich to przeroslo. tak naprawde wtedy dzieciaczkow szkoda, potem patrza jak rodzice "walcza" miedzy soba, badz tez maja tata ktorego tak naprawde nie znaja. Musze przyznac ze faceci w dzisiejszych czasach w malym stopniu dojrzeli do obowiazku.

Kusiak
Odp: Wrzesień 2014:)
Agabm moim zdaniem to jest tchorz. Chcial dziecko a jak juz jest to rezygnuje. A co to? Sklep z zabawkami? Brak mi slow...​
Macie rację obie, niedojrzały tchórz.

Właśnie byłam na spacerze z psiakiem i zaliczyłam upadek na pupę. Boli cały pośladek i kość ogonowa, ale brzuch nie. Nie wiem czy dzwonić do lekarza, czy nie siać paniki?

Hello!

Witam...ja dzis po pierwszej wizycie u poloznej....
Wybralam sobie szpital i teraz mam czekac na list z wizyta na usg i badania prenatalne ok. 12 tyg.
Wg poloznej termin mam na 27.09 - no ale potwierdza jeszcze ten termin na usg.

agabn przykro,ze twoj partner tak zareagowal... Nie wyobrazam sobie,zeby moj P. mi cos takiego teraz mial powiedziec i sobie odejsc:-(

W pracy na razie nic nie mowie - powiem dopiero po usg w 12 tyg.

a ja mam dwie córki i z obiema nigdy mi ani jeden pryszcz nie wyskoczył a teraz mam sporo...

mi też teraz wyskakuje masę pryszczy i znika i po cichu liczę, że to dziewzynka

Ja sie szykuje powolutku na wizytę, stresa mam :zawstydzona/y:
.

trzymamy kciuki powodzenia

Wybaczcie że tylko o sobie. Źle mi wyszedł posiew moczu i dostałam antybiotyk :( Kurcze, tak bardzo chciałam tego uniknąć. Kasica kciuki za wizytę.

Ritta lepiej wziąć bezpieczny antybiotyk, niż coś z tego miałoby wyniknąć

agabm poczekaj jeszcze trochę i bez paniki

reklama
Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Wiem że antybiotyk to mniejsze zło. U mnie problem jest taki, że jestem uczulona na penicylinę a głównie ją się stosuje w ciąży bo jest najbezpieczniejsza. Dostałam zamiennik, niby też bezpieczny w ciąży, ale w ulotce jest napisane żeby zachować ostrożność u osób uczulonych na penicylinę. Ech.... tak bardzo chciałam uniknąć jakichkolwiek leków w I trymestrze.

Do góry