reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
My też walczymy z kolką i po wszystkich boboticach, esputiconach pomógł debridat i espumisan, po delicolu strasznie ulewał no i suszarka działa cuda. Można sobie na telefonie zainstalować aplikację white noise i tam jest dźwięk suszarki btw miny ludzi na spacerze gdy z wózka wydobywa się dźwięk suszarki, bezcenne :-D

nam pomogła herbatka hippika a już ręce załamywałam :tak:a właśnie z tymi ludźmi to też miałam historie... raz dostałam ochrzan za bycie z dzieckiem w supermarkecie po 19 ej... i te komentarze ...jaka ze mnie matka, że o tej porze po sklepach się szlajam, innym razem na spacerze o mało nie dostałam zawału, kobieta bardzo wolno jechała za mną rowerem i przyglądała się małemu za mojego ramienia a jak się obejrzałam to raczyła zagadać jakie to piękne dziecko i takie tam :eek:

Witam i ja:) kiedyś z Wami byłam przez chwilkę ale musiałam wrócić do pracy więc brak czasu i wieczorne zmęczenie wygrały.

Weszłam dzisiaj na forum szukając sposobu na kolki i widze, że temat na tapecie.

Też mam z tym problem... Na początku myślałam, że może to tylko chwilowe bo moja Lilka nie płakała tylko prężyła się i miała,problem z gazami ale od tego tygonia zaczęły się krzyki, płacze:/
Pediatra gdy była na wizycie patronażowej na te bączki zaleciła espumisan... nie pomogło. Wręcz wydawało mi się, że jest troszkę gożej więc odstawiłam.
We wtorek na szczepieniu poleciła z kolei Delicol i chyba jest lepiej, przynajmniej bez płaczu bo problemy z brzuszkiem nadal są, szczególnie w nocy Mała się męczy przez sen:(
No, tak to wygląda u mnie.
Zastanawia mnie tylko czy te leki nie rozleniwią jelitek naszych dzieci? Może tak być?
Pozdrawiam :):)

Dziewczyny współczuję wam kolek wiem co to jest miała pierwsza córka padałam z sił masakra była :(( Maja całe szczęscie nie ma ale ma problemy z odbijaniem ciężko jej to idzie i po 30 min sie wybudza kreci...Dziewczyny polecam wam juz tu kiesys pisałam na kolki rureczki stosowalismy gdy był atak i ulę to przynosiło tylko wczesniej suszarka brzuszek trzeba rozmasować spróbujcie moze i u was pomoze
Windi Kateter rektalny dla niemowląt 10 sztuk - Sprzęt medyczny | AptekaGemini.pl

Asia, a sab nie dziala? u nas po miesiacu dramatu po okolo 3 dniach od podania sabu byla poprawa.

sab niestety nie działa... a położna mówiła, że jest świetny a tu zonk... w poniedziałek mam kolejną jej wizytę i może jeszcze coś doradzi. Herbatka którą mam zawiera laktozę a na tym etapie wolałabym małemu oszczędzić tych sztuczności...
Analizując moją dietę podejrzewam że winowajcą może być wszechobecny gluten :baffled:

Nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda...
Dziewczyny, kupowałyście ubranka do chrztu przez internet? Macie jakieś sprawdzone strony?
Albo w jakich sklepach można szukać tego typu ubranek?

reklama
Asia świetny ten komplecik:)
Tak, jest tego bardzo dużo... jak tu się na coś zdecydować.
Ja jednak myślałam o całym kompleciku razem z płaszczykiem, czapeczką, bucikami itp. Ale nie przepuszczałam że ceny takich ubranek są takie kosmiczne i
to właściwie żeby ubrać raz.
:)

Do góry