Witajcie. Widac ze weekend i mezowie w domu bo produkcja postow pelna para. Ledwo was doczytalam bo o dzieo mloda spi na spacerze a nie wzielam ksiazki przekonana ze bedzie wyla.
Animka mozesz podawac dicoflor, biogaie, a ja podaje mm uciekla mi nazwa a jestem ma spacerze
raz dziennie 5-6 kropelek.
Ania ja nie dopajam ale w dzien czesciej cycolimy pewnie pic się chce. Udanej imprezki
Felicity ja podaje smoczka od 2 doby i karmie wyłącznie piersia. Zu jest na tyle madra ze jak nie chce smoka to zaciska huzie albo wypluwa. Nie zaburzylo mi to laktacji i potrafi ladnie chwycić piers.
Emka na suchą skore kap w emolientach i smaruj emolientami - samo przejdzie.
Kupilam cepan ale nie zachecacie do uzycia piszac ze smierdzi
Ktoras pisala o termometrze ja mam microlife nc100 i roznice mam 0, 2 w pomiarach jeden po drugim wiec daje to obraz czy jest gorączka czy nie
Dziewczyny wspolczuje problemow z cycoleniem mam nadzieje ze szybko mina
Amaliee a co to za asymetria komor mozgowych skad podejrzrnie se dziecko ja ma?
A jeszcze usg bioderek w krakowie terminy masskryczne bo chyva 3 miesięczne w tamtym roku placilam 80 zl teraz msm w luxmedzie.
Shiran moja pediatra ktora jest bardzo szanowana i orofesjonalna mowila ze od przysxlego roku nie bedzie juz zslecen fo wykonywania usg bioderek tylko lekarz bedzie oceniał czy wymagają kontroli.
A kropelki od urodzenia to delicol. Espumissn po miesiacu sab po 3 tyg