reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ja rowniez witam sie niedzielnie :-)

U nas caly tydzien piekna pogoda - co dla Anglii niby nienormalne ;-)
Moi rodzice sa juz od ponad tygodnia, wiec nie mam czasu zbyt na neta....Zwlaszcza w ten weekend moj tato pomaga mojemu P. z remontem naszej sypialni - ale idzie to niestety bardzo powoli - bo jak jedno rusza, drugim trzeba sie zajac ...Wylatuja do PL we wtorek wieczorem, a od srody ja zaczynam 2 tyg.-urlop, wiec moze bede miec wiecej czasu ;-)

A no i ja się witam :)

Dopiero co wstaliśmy nawet dzieciaki dały pospać.

Ciężki dzień dziś się szykuje. Na termometrze już 27st więc ja nie wiem co będzie dalej...

Idę jakąś sałatkę skręcić niech się przegryzie i do miasta jeszcze skoczyć trzeba bo mąż o pieczywie zapomniał ;)

No nic wiele czasu już mi nie zostało, ale zdąże.

Udanej niedzieli!!!

No witam się niedzielnie, mam chwilkę żeby coś skrobnąć...małż nie wrócił na noc... zostali u kolegi... a ja wyje jak debil... kurde pierwszy raz nie chciałam go puścić..tzn bo zawsze jak jeżdzimy to osobno żeby ktoś byl z córką... żadko wychodzimy razem... ale wczoraj złapałam jakiegoś kosmicznego doła... przed tym jak pojechał się rozwyłam... że jak może mnie tak zostawić... a on że dlaczego nie powiedziałam wcześniej jak pisał mu czy będzie czy nie... no ale kurde też mu się z drugiej strony należy... zapieprza cały czas żeby było nam dobrze... niech chociaż skorzysta ostatni raz zanim urodzi się mały....

Wiem wiem smęce.. ale nie wiem co napisać... smutno mi trochę, w dodatku nie wiem o której wróci... Rosołek się gotuje...

A ja dziś zaczynam 37 tydzień:szok::-D

I powoli zaczynam się bać! NA Sierpniówkach już chyba połowa rozpakowana... zacznie się sierpień i my zaczniemy się sypać:D

Miłej niedzieli:)

Hej:)

Ja dzisiaj pospałam do 10, co mi się ostatnio często nie zdarzało, aż w szoku byłam jak mi budzik zadzwonił:)) U nas wróciły upały, ale ja wolę taką temp niż te deszcze jakie były ostatnio, najgorzej jest tylko w nocy, bo duszno, a ja się lubię przytulić do Męża i wtedy nam już całkiem gorąco, ale da się przeżyć:)

Wczoraj moi rodzice wrócili z nad morza i byliśmy ich odwiedzić, synek dostał gadżety ze swoim imieniem(dwa śliniaczki i trójkąt do auta), marynarski rampersik i wieszaczek z termometrem w kształcie kotwicy do pokoiku;)

A_nka udanej imprezki:) Postaraj się za bardzo nie przemęczać i też wykorzystać ten dzień na odpoczynek(o ile to w ogóle możliwe w domu pełnym gości), mam nadzieję, że Mąż się spisze i będzie Ci pomagał;-)

Katka torba do szpitala spakowana?:) Mąż pewnie wróci jak odeśpi:)

Ja dzisiaj mam obiad z głowy, bo idziemy do moich rodziców na grilla:D Skorzystam i się poopalam na działeczce:-)

Miłego dnia:)

Witajcie niedzielnie

Shiran i jak zgaga mnie wczoraj też meczyla nie mogłam spać, dopiero nad ranem odpusciło

EM_Ka mój wczoraj poszedł sobie samochód robić, ale dzisiaj ma poodkurzać i umyć podłogi

Hania udanej imprezki

Hania podziwiam ze masz jeszcze ochotę robić imprezę w taki upał!! Katka wooow to Ty już na ,,wylocie'' ;-) ja mojego synka w takim terminie urodziłam!Właśnie wróciłam z koscioła, duchota taka w środku że ledwo dało rade oddychać, w połowie wziełam dzieci i wyszłam na zewnątrz choć tam niewiele ale lepiej.

Witam :-)

U nas pogoda się piękna zrobiła, zaraz się zabieram za werandowanie i czytanie książki :-)

Marciątko - u nas też na to niektórzy mówią kołocz, ale ja mówię kołacz :-) A skąd jesteś? Z którego rejonu?

Emka - ja aktualnie mieszkam w Brennej :-) najbliżej taka znana miejscowość to Ustroń, Wisła, Bielsko-Biala :-) A na weselu dla gości u nas dawaliśmy takie malutkie czekoladki z grawerem - jakieś serduszka, gołąbki, i zapakowaliśmy je w takie male pudełeczka, też na allegro zamawiałam :-)

Aniamm gdyby nie zaawansowana ciąża w tegoroczne wakacje byłabym w Brennej na rekolekcjach z całą rodzinką. Znajomi jadą a my niestety obawialismy sie podrózy z samej północy kraju. W zeszłym roku spędzilismy 2 tygodnie w Koniakowie :-) piękne macie okolice

reklama
witajcie :)

anusia, wklejalam w maluszkowych zakupach zdjecia :)

Hania, mam nadzieje ze grill udany :)

Katka, o jaaaa faktycznie :) czujesz ze to juz?

u mnie dzis pracowicie. Popralam reszte ciuszkow dla Zuzi, nawet kilka sztuk z 68, beda na zas :)
Zostal do uprania kombinezon mis, rozek i te komplecik minky, ktorego Ola nie chce oddac :D:D
Teraz sie chmurzy wiec pojdziemy z Ola na chwilke na plac zabaw :)
PRzyjechaly zakupy z almy - same ciezkie rzeczy. Maz chory wiec nie mial by kto wnosic :)

Do góry