reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Powodzenia!
mi też by się przydały jakieś ćwiczenia. Może z moją wagą nie jest źle (wszyscy gadają jaka to ja chuda:dry:). Mam 55kg przy 165 cm, ale ten zwisający brzuch jest okropny. Tylko że ja jestem straszny leniwiec, a wytrwałości to już w ogóle u mnie brak:cool:. No i muszę się przyznać, że jem jak hipopotam. Może teraz mi to jakoś uchodzi na sucho bo karmię, ale co bęzie jak przestane, a żołądek rozciągnięty?!
Ja zastanawiałam się nad takimi ćwiczeniami, bo niby efekt po tygodniu (może tyle bym wytrwała)
Płaski brzuch w tydzień - Ćwiczenia na płaski brzuch - Ćwiczenia odchudzające - Ćwiczenia
ale chyba prędzej padnę niż zrobię 300 brzuszków dziennie :szok:

reklama
Ayni - to nie ekspedientka/kasjerka, tylko babka w kolejce się odezwała, starsza kobita, ja się tylko uśmiechnęłam, bo co się będę od rana denerwować.

Axarai - dołączam do Ciebie.

Verita - zdrówka.

Weronika śpi, Adrianna ma teraz 1h z bajkami, a ja idę poprasować i obiad zrobić, a po 17 wybywamy na plac zabaw o ile nie będzie padać.

Mi szczeze mowiac po kilku dniach przeszło z cwiczeniami:zawstydzona/y::cool2:staram sie ograniczac ilosciowo z jedzonkiem i ratuje sie mega długasnymi spacerami:-p:-)

WITAM :-) Nam od długiego majowego weekendu wyszło 5 zębów :szok: w sumie mamy już 7,8 w drodze a żeby było jeszcze fajniej ja od wtorku chora :-( w środę obudziłam się już z takim katarem w zatokach ze aż oczy mi zapuchły masakra :-(
Ja to chciałabym przytyć powiem ze w głębi serca myślałam ze waga po porodzie mi zostanie a tu nici waze nawet mniej niż przed ciążą :-( Trzymam kciuki za was dziewczyny na diecie :tak: Dacie rade

A ja kocham jeść. Moj mi mówi ze jem więcej od niego a nie widział ile podjadam. Zostało 2 miesiące do ślubu może by się udało schudnąć te 10 kg ale js tak lakoma jestem.

witam

ojjak Wam zazdroszcze, mi to by sie przydalo 20 kg zgubic ech ....cwiczyc mi sie nie chce , zjesc tez lubie, slodyczy nie jem...

Moje sloneczko ,chore(mama zarazila) bo sama smarkata i dziecie jeszcze caluje(inaczej zyc nie moze )...a tak to raczkujemy ,wstajemy w lozeczku, siadamy, mlodej wszedzie pelno...jedynie malo gadamy :) ale piski to takie ze uszy bola....

reklama
Kurczę i tak wychodzi, że jak największa słonica w tym stadzie, do zrzucenia mam 30 kg i tak nie przekroczę wtedy 60 kg. :zawstydzona/y: No nic, plan jest taki, żeby w końcu odważyć się być w kadrze, bo nie mam zdjęć z dzieciakami, bo mi niedobrze na mój widok. :-p Etap pierwszy Ady 3latka w sierpniu, mniej mnie o co najmniej 15 kg, etap II - roczek Weroniki we wrześniu, mniej mnie o kolejne 8 kg. Sylwester - waga = 60 kg. :tak: I tego się trzymam.

U nas dziś pada, zaraz jadę zawieźć Adę na zajęcia plastyczne, a z Weroniką na zakupy, jestem ciekawa jak zareaguje na folię, bo ostatnio używałam jakieś 3-4 m-ce temu.

Miłego weekendu. ;-)

Do góry