reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Mój Mały jak na razie ani jednego ząbka i jakoś się nie zanosi. W nocy standardowo budzi się dwa razy, choć i częściej się zdarzy. Oduczanie od cyca w nocy też raczej nierealna u nas, przynajmniej na razie:baffled:. A mój Starszak jak tylko skończył 2 miesiące to budził się raz w nocy i też był cycowy, no ale jak mi to ciągle powtarzają każde dziecko jest inne.
Poza tym Mały ani nie raczkuje, ani nie siada sam, o wstawaniu nie ma mowy. Siedzenie pomału mu się nudzi i najlepiej jakby matka całymi dniami prowadzała po domu, kręgosłup wysiada :baffled:. Za to gaduła z niego straszny i skrzek też. Krzyczy z niewiadomych mi powodów i w przeróżnych okolicznościach. Dziś byliśmy na festynie i kwiczał w głos, słyszał nas chyba każdy. Poza tym w wózku nudno, na rękach u mamy też, nie wiem czy go miałam posadzić na trawę, postawić czy co? Najlepsze jest jak stoi na podłodze, ja go trzymam, a on mi ręcę odpycha, że mam je zabrać. Mądrala, tak jakby sam umiał stać, może mu kiedyś pokaże jak umie i się zdziwi.:eek:
Lilijanna no i wynik meczu 2:1.

Kochane Mamusie wszystkiego najlepszego w Dniu Waszego Święta! Życzę Wam cudownego dnia z Waszymi pociechami.
Dobranoc

reklama
Lili gratuluję ząbusia!!
Fasolka ;-*

Wszystkiego najlepszego kobietki! To mój pierwszy dzień mamy!! W nagrodę dostałam jedynie 3 pobudki ;-)

Pogoda okropna, wieje i chyba zacznie padać więc znowu w domu.. Mój maluszek tak się rozpędził w raczkowaniu że z łatwością zmienia pokoje, tylko słychać jego małe rączki ;-) Niestety wstaje mi przy wszystkim i próbuje sam stać. Uda mu się przez chwilkę utrzymać równowagę i potem leci i oczywiście mama go łapie ;-)

Moja Pati odkryła po co ma nogi i wstaje przy czym sie da meble zabawki pies:szok: a matka lata ze strachem w oczach i łapie akrobatke co by makowka nie uderzyła w cos :nerd: ....:unsure:

Fasolka mój też wstaje przy wszystkim, a odkąd raczkuje to sam wybiera sobie coraz to nowsze obiekty do zbadania.

Parell no raczkuje we wszystkie mozliwe dziury dzis ja z szczeliny miedzy sciana a meblami wyciagałam jakim cudem dupe tam wcisła to nie wiem a matka tylko na siku poszła:szok::-D

Boszeeeeeeeee za każdym razem jak oglądam reklamę Nivea na Dzień Matki to ryczę :no: co się ze mną dzieje :confused::zawstydzona/y:

Gratki zębolka :tak:

junior dziś sam usiadł w łóżeczku :szok:, jeszcze nie raczkuje, póki co podnosi dupkę i się huśta ;-), ale jak tak piszecie to ja nie wiem jak ogarnę jak zacznie zasuwać :no: najbardziej przeraża mnie sprzątanie, bo i pies i królik latają :baffled:

reklama
Do góry