reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Mój Mały jak na razie ani jednego ząbka i jakoś się nie zanosi. W nocy standardowo budzi się dwa razy, choć i częściej się zdarzy. Oduczanie od cyca w nocy też raczej nierealna u nas, przynajmniej na razie:baffled:. A mój Starszak jak tylko skończył 2 miesiące to budził się raz w nocy i też był cycowy, no ale jak mi to ciągle powtarzają każde dziecko jest inne.
Poza tym Mały ani nie raczkuje, ani nie siada sam, o wstawaniu nie ma mowy. Siedzenie pomału mu się nudzi i najlepiej jakby matka całymi dniami prowadzała po domu, kręgosłup wysiada :baffled:. Za to gaduła z niego straszny i skrzek też. Krzyczy z niewiadomych mi powodów i w przeróżnych okolicznościach. Dziś byliśmy na festynie i kwiczał w głos, słyszał nas chyba każdy. Poza tym w wózku nudno, na rękach u mamy też, nie wiem czy go miałam posadzić na trawę, postawić czy co? Najlepsze jest jak stoi na podłodze, ja go trzymam, a on mi ręcę odpycha, że mam je zabrać. Mądrala, tak jakby sam umiał stać, może mu kiedyś pokaże jak umie i się zdziwi.:eek:
Lilijanna no i wynik meczu 2:1.

Kochane Mamusie wszystkiego najlepszego w Dniu Waszego Święta! Życzę Wam cudownego dnia z Waszymi pociechami.
Dobranoc

reklama
Lili gratuluję ząbusia!!
Fasolka ;-*

Wszystkiego najlepszego kobietki! To mój pierwszy dzień mamy!! W nagrodę dostałam jedynie 3 pobudki ;-)

Pogoda okropna, wieje i chyba zacznie padać więc znowu w domu.. Mój maluszek tak się rozpędził w raczkowaniu że z łatwością zmienia pokoje, tylko słychać jego małe rączki ;-) Niestety wstaje mi przy wszystkim i próbuje sam stać. Uda mu się przez chwilkę utrzymać równowagę i potem leci i oczywiście mama go łapie ;-)

Moja Pati odkryła po co ma nogi i wstaje przy czym sie da meble zabawki pies:szok: a matka lata ze strachem w oczach i łapie akrobatke co by makowka nie uderzyła w cos :nerd: ....:unsure:

Fasolka mój też wstaje przy wszystkim, a odkąd raczkuje to sam wybiera sobie coraz to nowsze obiekty do zbadania.

Parell no raczkuje we wszystkie mozliwe dziury dzis ja z szczeliny miedzy sciana a meblami wyciagałam jakim cudem dupe tam wcisła to nie wiem a matka tylko na siku poszła:szok::-D

Boszeeeeeeeee za każdym razem jak oglądam reklamę Nivea na Dzień Matki to ryczę :no: co się ze mną dzieje :confused::zawstydzona/y:

Gratki zębolka :tak:

junior dziś sam usiadł w łóżeczku :szok:, jeszcze nie raczkuje, póki co podnosi dupkę i się huśta ;-), ale jak tak piszecie to ja nie wiem jak ogarnę jak zacznie zasuwać :no: najbardziej przeraża mnie sprzątanie, bo i pies i królik latają :baffled:

reklama
Do góry