reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Właśnie chodzi o to że te chemiczne mogą uczulac (ale nie muszą). Ja mialam już tani 50+ chyba z lidla ale nie probowalam nawet kupilam mu nivea baby 50+. Ten jest na filtrach mineralnych. Mam nadzieję że obędzie sie bez oparzeń. Najgorsze jest to ze nigdzie nie mogę znaleźć kremu after sun dla baby. ...

reklama
Od czwartku w Biedronce jest Nivea Baby 30+ za 17,99 PLN, dobrą cenę mają. Ja mam dla dziewczyn Niveę i Rossmanna póki co, jak będą większe upały będę myśleć, my i tak głównie szukamy cienia. ;-)

Dzień dobry ;) drogie panie poleccie mi cos after sun dla baby bo nie moge znaleźć ; (
Wy takie mądre zawsze rzeczy mówicie.
Ja pomyslalam ze jak nic nie znajde to może jakis lotion aloesowy ? Co wy na to?

Witam mamuski:-) u nas pogoda nawet choc deszcz zapowiadali:-pi nareszcie po tylu meczarniach wylazł ten ząb Patuni :rofl2:
Ayni ja mysle ze aloesowy ok bedzie ,w sumie ja nigdy nic nie stosowałam specjalnego po poza normalnym balsamem do ciała dla malucha ,

no teraz wkropce jestem z tymi kremami co kraj to obyczaj zostanie mi telefon do siostry choc mam mineralny to jakos ciezko mi uwierzyc ze mily pan w aptece nie wie co mowi
u nas okropnie, wilgotno i duszno slonca nie widac,:-(

Hej
Niespania w nocy ciąg dalszy....:wściekła/y:

Wszystkiego Najlepszego dla Antosi,
która kończy dzisiaj 8 miesięcy :)

072.gif

Dzień dobry ;) drogie panie poleccie mi cos after sun dla baby bo nie moge znaleźć ; (
Wy takie mądre zawsze rzeczy mówicie.
Ja pomyslalam ze jak nic nie znajde to może jakis lotion aloesowy ? Co wy na to?

Wiem że Bepanthen lotion działa łagodząco na poparzenia słoneczne więc można chyba stosować po opalaniu :) http://http://www.aptekipelnezdrowia.pl/Oparzenia-sloneczne-131.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasieq
dziękuję za życzenia w imieniu Antosi
Z okazji 8 miesięcy zapodałam Młodej czopek i teraz buczę.
Znów siedem dni bez kupy.
Boże, ja już mam załamkę.
Nie wiem, co mam z nią zrobić, nie wiem, co robię źle.
Po tym leku, co dostała, to on przez 2 dni działał a później znów 7 dni i nic w pampersie nie znalazłam.

Również wszystkiego najlepszego dla Antosi!!!! Przede wszystkim zdrówka!
I oby Wam się wkońcu skończyły te "kupowe" problemy. Nie mam pojęcia jak Ci pomóc.:-( Sama niedawno w tej sprawie szukałam pomocy na forum. Powodzenia!

reklama
Do góry