reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Tygrysek czasem śpi w krótkim, bo jak budzi mi się w nocy upocony to mu góre od piżamki ściągam ;-)

Mój mi od rana fisiuje i akrobacje różne wyczynia, no nie usiedzi w miejscu ;-)

Słońce pięknie świeci ale już nadciągają ciemne chmury oby szybko przeszły..

reklama
Hallo Kochane!
My niedzielne nudy odprawiamy. Pech jakiś w ogóle w tygodniu upał, a weekend zimno i pada. Już drugi taki!
Wczoraj M położył tapetę u Ady w pokoju. We wtorek pojedzie po łóżko. I zaczyna być piknie!
Martusia dziękujemy z Adi za komplementy. No to życzę Tobie córuni:-) Oli jak dziewczynka śliczny, więc córunia jeszcze śliczniejsza będzie:-)
Marlena Cudnie mała wygląda z spieneczką:-)
Lilijanna ty zbereźniku, zaraz leśną wizję Fasolki wyłapałaś:-):-):-)
Fasolka to super, że u Was taki romantyzm:-D

witam niedzielnie
wrocilam z mloda z kosciola, potem swirowala i spac nie chcial musialam ja niesc od kosciola na reku:angry: wkoncy padla;-)

Axa bo tak chcialam by Adzie potowarzyszyla;-):-DJa juz bym chciala kiteczki robic (gumeczki tyz mam) :-D
Fasolka aj jak Wam zazdroszke(pozytywnie) kolejnych planow na dzidzi:-)
Liliana to blizniakow zycze:tak:
perell slodko spiocha maluszek( jakie ma dlugie rzeski):tak:

Milego dnia:-)

Witam:-)
U nas dzis pogoda do bani ok +10 i pada co chwile wiec siedzimy w domku . Dorota wczoraj kichac zaczeła i Pati dzis tez kicha :eek: zobaczymy czy cos sie z tego wykluje czy nie,pozatym te skoki temperatur:nerd: tez nie sa fajne :crazy:.Ja dzis mega lenia mam:zawstydzona/y: i bycze sie przed tv;-) i odsypiam noc :-p:-D...

zdrówka potrzebującym :tak:
dzięki Kochane za słowa otuchy w kwestii siadania, ale nic nie poradze,że mam doła jak widze wasze dzieciaczki jak same siedza w chustawkach :zawstydzona/y:
korzytalismy z ciepełka i spacerowaliśmy na maxa
jutro ide z Rufolem do Psiego Spa na strzyżenie co by sie psiak w upały nie męczył :tak:

Witam na szybciora :-)jednak ide z mała do lekarza bo w nocy kaszlec zaczełai to tak mocno :eek:a ze długi wekend za pasem to wole isc przebadac do mojej pediatry bo potem problem moze byc młoda pierwszy raz chora:szok:a i do kichania itp dołaczył Szymon :crazy: pieknie sie zapowiada ten tydzien :no:

Miłego dnia kochane:-)

reklama
Do góry