reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej Dziewczyny!
U nas 27 stopni w cieniu! A my w domu :-(. Mały już lepiej (mam nadzieję, że tak zostanie). Wczoraj miał przez cały dzień 37 (bez syropu), a dziś już 36,8 stopni. Żadnej wysypki nie ma, więc nie mam pojęcia co mu było. Policzki znów ma gorsze, ale czy to ma związek z gorączką? Pogoda tak piękna, kusi mnie by wyjść, ale nie wiem, czy jeszcze nie za wcześnie na Małego. Jedynie wieje trochę, ale cieplej niż w domu. Co myślicie?

reklama
Hej
Wróciłyśmy ;-) Ja wypoczęta, dzieć wypieszczony przez babcie i dziadków. Furę prezentów jaką dostała muszę wysłać kurierem bo w bagaży miejsca nie miałam :-D:szok: Teraz przestawiamy się na inną pogodę bo u nas +8 tylko :confused::baffled: dobrze że słońce jest.

Miłego dnia Kochane :*

Rany jak ja zazdroszczę prezentów, mój Hubi to nic nigdy nie dostaje, tylko my mu kupujemy :no:

anmika, czemu siedzicie w domu? przecież możesz spokojnie z młodym wyjść, Hubert miał wczoraj 38,5 stopni i spacerowaliśmy po lesie aż miło, dużo spał, poza tym nic mu nie było, wieczorem miał lekką wysypkę która po kilku godzinach zniknęła bez śladu, dziś miałam iść do lekarza ale nie ma z czym. Zastanawiam się czy to mogła być trzydniówka, tylko ja nie zauważyłam wcześniej temperatury tylko wczoraj. W taką pogodę to moim zdaniem nawet z chorym dzieckiem można wychodzić, nie wyszłabym na dwór tylko w razie zimnej, wietrznej pogody.

Kasieq cudna ta Twoja córeczka! Chyba wszystkie dzieci poza moim lubią się huśtać, ładny wózeczek ;-)

Marlena fajny pomysł na mate, chyba też się zaopatrzę w piankowe literki bo mój coraz odważniej grasuje na podłodze

Kasia jaki słooodziak o boziu ;-)

A u mnie deszczowo, wyszłam na chwile i zaczęło padać więc by nie wracać do domu no musiałam zajść do CH na zakupy...
Od poniedziałku mnie nie będzie bo remoncik zaczynamy.

Hej!

U Nas bez zmian. Goraczka jest nadal, temp zbijamy juz rzadzie co 5-6 h,ale jednak..:-( nie lubie jak dziecko goraczkuje...

Axa - Ada ma cudny usmiech!

Kasieq-ale super hustawka no i nowa fura!
Ja chcialabym kupic hustawke,ale wagowo moj Syn przekracza dopuszczalna granice :-)

Kasia P - wow,ale jazda! gratki!!!!

Moj Starszak ma 20 miesiecy i rzadko kiedy chce siadac i cos robic (ale nie popedzam go),a taki maluch juz? Super,chociaz wedlug mnie dziecko musi rozumiec do czego sluzy nocniczek i dojrzec do zrzucenia pieluchy,ale ekstra,ze taki Maly,a zrobil co chcial ;-)

Hej!

U Nas bez zmian. Goraczka jest nadal, temp zbijamy juz rzadzie co 5-6 h,ale jednak..:-( nie lubie jak dziecko goraczkuje...

Axa - Ada ma cudny usmiech!

Kasieq-ale super hustawka no i nowa fura!
Ja chcialabym kupic hustawke,ale wagowo moj Syn przekracza dopuszczalna granice :-)

Kasia P - wow,ale jazda! gratki!!!!

Moj Starszak ma 20 miesiecy i rzadko kiedy chce siadac i cos robic (ale nie popedzam go),a taki maluch juz? Super,chociaz wedlug mnie dziecko musi rozumiec do czego sluzy nocniczek i dojrzec do zrzucenia pieluchy,ale ekstra,ze taki Maly,a zrobil co chcial ;-)

Akurat ta huśtawka jest do 2-3 roku życia, więc śmiało Huśtawka GreenFamily.pl :-)

Z tym nocnikiem to był chyba przypadek, bo młody zjadł obiad, rozebrałam go do zmiany pieluchy i patrzę - stoi nocnik, to go posadziłam i zrobiłam parę fotek bo taki roześmiany był i nagle coś słychać a tam jedynka i dwójka zrobione :-D następnego razu to się pewnie długo nie doczekam, no ale mówią żeby wysadzać dziecko na nocnik jak tylko zacznie siedzieć, to tak będę robić. Złapie o co chodzi w swoim czasie :)
buziaki, dziś mamy basen, mykam golić nogi :)

reklama
KasiaP-P - brawo, ja zamierzam od czerwca Weronikę po ogrodzie puszczać w gatkach, a nocnik niech stoi obok i zobaczymy czy da radę. :-p

yyyyy, eeeee, hmmmm nie pamiętam co komu jeszcze co :-p, acha :laugh2:
Kasieq - dobrze, że wróciliście na swoje śmieci szczęśliwie,
Beacia - ja zaraz idę papryczki chilli sadzić i bratki
axarai - to super, że zadowolony, dzielna bestia
Taycia - zdrówka Młodemu,
animka
- ja bym wyszła,
anusienka
- super, że zajrzałaś,
Fasolka35
- a masz tego samego kuriera zawsze, dogadaj się, że Ci głuchnie 30 minut wczesniej jak będzie do Ciebie jechał i masz z głowy problem, 0,5l powiino sprawę załatwić na długo ,
martusia - jak miśki,
Tygrysie
- wychodzicie na prostą?

A ja lecę zaraz po Adę, bo jest w Domu Kultury na zajęciach plastycznych dla dzieci, Weronika śpi, chata posprzątana, pranie wyprane, żeberka i piersiaki w marynatach, znajomi na 16 przybywają, A. w ogrodzie trawę kosi, tylko słońca brak, więc zamiast grilla będzie żarełko w piekarniku się robić.

Do góry