reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Mój ma ostatnio manie cyckową w nocy. Tyle razy w nocy się budzi że już muszę go wziąć do łóżka bo bym padła.. i ciągle ssać chce, a ja nie ssać to chociaż trzymać w buzi.. wtykam mu smoczka a on go wypluwa i zabawa od nowa.. szaleństwo. Dziś w nocy postaram się być silna i nie wyjmować go tylko ululać poduszeczką, ciekawe jak to pomoże..

reklama
maleństwo nie wiedziałam że Ty KP. tam jest pseudoefedryna. nie bierz.(

nie biore juz jest lepiej

mam problemik
Mała ma zaparcercia juz od pru dni, pewnie przez to jest taka wściekła:wściekła/y:;-), ma juz lekką dietę, dostaje jabłuszko tarte i kompocik do picia i nic !:angry::no: do tego jeszcze te dwójki :szok:
Macie jakieś pomysły

sliwke sprobuj
czopki lub termometr

oby było lepiej :tak:

aaaaaaaaaaaa zapomniałam, od jakiegoś czasu zauważyłam,że jak mam juniora na kolanach lub na rękach to on trzyma wyprostowaną lewą rączkę za sobą bardziej a prawą normalnie z przodu :eek: nie wiem o co chodzi bo zabawki trzyma normalnie i w ogóle poza tymi 2 sytuacjami jest ok, nie wiem czy on tą rączkę dla równowagi tak trzyma czy coś jest nie halo z nią :confused::-(

ja mam podobnie z Jasiem tylko że nogi. lapie je i do buzi bierze ale lewa ma bardziej jakby wycwiczona łatwiej mu ja wziac do buzi niz prawa. prawa jakby leniwa.
i bije sie po brzuchu i klatce piersiowej - jak tarzan z dzungli.

chcemy wyprowadzic sie od tesciowej szyukamy wlasnie czegos nowego dla nas

hej

Oli spał ładnie od 22 do 6 zjadł 200ml i spał do 9:30. teraz też śpi. także wyspałam się jak nigdy ;) już mu troszkę lepiej ale najgorzej jak przyjdzie czyścic nosek - płacz straszny.

Bebe zdrówka dla dzieciaczków :*
Ayni widzisz to już połowa sukcesu ;)

moja mama kupiła małemu autko, takie że maluch siedzi i odpycha się nóżkami, nie pytając mnie o zdanie... oczywiście wezmę i podziękuję, ale nie sądzę by Oli w nim jeździł, dopóki nie usiądzie, nie ma mowy nawet. to się zacznie, że ograniczam dziecku zabawę, że inaczej się nie nauczy... już mam dosyć.

Verita my od wczoraj dopiero ten antybiotyk i nie wiedziałam jak zareaguje...do tej pory nie było problemu z podawaniem lekarstw...nie mam jak codziennie latać do przychodni niestety, więc jakoś będziemy musieli dać radę :( Ale pomysł dobry z tymi zatrzykami...

Martusia ani się obejrzysz, a Oli będzie śmigał tym autkiem...a komentarzami się nie przejmuj, rób co uważasz za słuszne i już!

doberek choć jak dla mnie średnio dobry :no:
wieje, sypie ,pada i co tam jeszcze chcecie :wściekła/y:
odebrałam wyniki juniora i morfologia mi sie nie podoba, albo za mało albo za dużo :-(
lecę sie kimnąć
no ja mam złote dziecko idzie spać o 19 wstaje 6:30 i gada do siebie aż ja nie wstanę i sama mu flachy nie dam to sie nie upomni :szok: (tak nam schodzi do 2h) ;-)

Mój ma ostatnio manie cyckową w nocy. Tyle razy w nocy się budzi że już muszę go wziąć do łóżka bo bym padła.. i ciągle ssać chce, a ja nie ssać to chociaż trzymać w buzi.. wtykam mu smoczka a on go wypluwa i zabawa od nowa.. szaleństwo. Dziś w nocy postaram się być silna i nie wyjmować go tylko ululać poduszeczką, ciekawe jak to pomoże..
Moja tez tak by chciala, jak ja chcialam przetrzymac to malo calego domu nie obudzila wiec ja biore i czuwam ciezko....

Verita to mnie pocieszyłaś

Stokrotka no to masz anioła nie dziecko, mój jak się obudzi to najpierw gada do siebie a jak nikt nie zareaguje to się drze.. no chyba że jest z rana ze mną to się obraca i niszy mi twarz ahh...

Martusia autko jeszcze się przyda! Na razie schować i czekać aż podrośnie ;-)

Ciągle pada śnieg, pada i pada i pada.. w sumie to dobrze bo nie mam kurtki wiosennej dla Kryśki, a z drugiej szkoda bo nigdzie nie wyjdziemy ;-/

A ja sie tylko pochwale szybko, ze jestem mega zadowolona, dzis zadecydowalam, ze pod koniec maja lece z Adasiem na wesele do brata M. Moj maz jak zwykle musi pracowac i nie moze leciec z nami, ale chociaz my skorzystamy, a co! Nie chce mi sie caly rok w tej depresji nizinnej siedziec. Co wiecej samo wesele trwa 4 dni i codziennie sie ubiera rzecz jasna co innego :szok: Troche sie boje czy dam sama rade z malym, ale nie moge sie juz doczekac, w koncu pojdziemy poplywac !
No i Adas pozna swoja rodzine :tak:

Biedactwo.. No nic nie zrobisz, Twoje cycki sa the best! :-)

no ja mam złote dziecko idzie spać o 19 wstaje 6:30 i gada do siebie aż ja nie wstanę i sama mu flachy nie dam to sie nie upomni :szok: (tak nam schodzi do 2h) ;-)

Pieknie ! Kurcze zdecydowanie wszystkie dzieci powinny miec taki repertuar. A w dzien duzo sypia?

Tygrys u Ciebie tez sukces, widzisz, moze nam sie przestawia te dzieciaki.

A ja sie tylko pochwale szybko, ze jestem mega zadowolona, dzis zadecydowalam, ze pod koniec maja lece z Adasiem na wesele do brata M. Moj maz jak zwykle musi pracowac i nie moze leciec z nami, ale chociaz my skorzystamy, a co! Nie chce mi sie caly rok w tej depresji nizinnej siedziec. Co wiecej samo wesele trwa 4 dni i codziennie sie ubiera rzecz jasna co innego :szok: Troche sie boje czy dam sama rade z malym, ale nie moge sie juz doczekac, w koncu pojdziemy poplywac !
No i Adas pozna swoja rodzine :tak:

Biedactwo.. No nic nie zrobisz, Twoje cycki sa the best! :-)

Pieknie ! Kurcze zdecydowanie wszystkie dzieci powinny miec taki repertuar. A w dzien duzo sypia?

Tygrys u Ciebie tez sukces, widzisz, moze nam sie przestawia te dzieciaki.

w dzień podsypia max do 2h po posiłku łącznie z 5h :baffled:

reklama
Do góry