reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

w kwestii nowego moda, mnie nie przeszkadza może być nowe głosowanie, może zostać po staremu ;-)

szkoda Patrisi, żeby tak zaraz "definitywnie" kończyć znajomość ;-)
dobrze,że chociaż na FB Marcelka będzie można obejrzeć :tak:

ja też nie zawsze mam czas, ale świadomość,że zawsze można się Was poradzić lub Wam "wypłakać" jest dla mnie budująca :tak:

reklama
Ja jeszcze bym prosila moderatora Lotke o jakis ustalony czas glosowania , bo czuje sie pokrzywdzona, ostatnio nawet nie zdazylam wziac udzial w glosowaniu, bo bylo po ptokach :zawstydzona/y:

ja sie tez moge zglosic , a co :-D tylko nie wiem czy ktos na mnie w ogole zaglosuje :confused:

Ja jeszcze bym prosila moderatora Lotke o jakis ustalony czas glosowania , bo czuje sie pokrzywdzona, ostatnio nawet nie zdazylam wziac udzial w glosowaniu, bo bylo po ptokach :zawstydzona/y:

ja sie tez moge zglosic , a co :-D tylko nie wiem czy ktos na mnie w ogole zaglosuje :confused:
ostatnio glosowanie trwalo równy tydzień. teraz będzie tak samo, dłużej raczej nie ma sensu. jak ktoś nie bywa na forum chociaz raz w tygodniu, to chyba za bardzo nie jest w nie zaangażowany, ;-) (pomijając nagłe "zniknięcia" jak axa czy inne dziewczyny, ale to juz wypadek losowy ;-)

edit:

prosze tutaj o podawanie kandydatur(bez komentowania) :-)
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...k-moderatorski-59463/index16.html#post9641387

Dzien dobry , hurra hurraa Adam sie nie obudzil w nocy juz 2 raz z rzedu!!!
Ale super, nie spodziewalam sie tego. Ale... obudzil sie o 6.45 :baffled:
Mogl chociaz troche dluzej pospac.
Teraz oglada BBC i cieszy go kryzys na Cyprze :-D

Zaraz wrzuce z wczoraj w jakich pozycjach znajduje swoje dziecko.

A jak u was nocki? Chorowitkom lepiej juz?

Hej hej...
U nas szpital, Marcelina ma zapalenie oskrzeli i strasznie niedobry antybiotyk...wszystko wypluwa, a rano zwymiotowała go. Podaję jej strzykawką ale jej "wraca"...moje dziecko w końcu przestanie cokolwiek ode mnie przyjmować. Wojtus już lepiej też na antybiotyku jeszcze...buzia podrażniona od kataru, biedny chodził wczoraj za mną i jęczał "momo pomóż" :-( a ja nie umiałam mu pomóc...aż się serce kraje.

Zima nie odpuszcza...w nocy jeszcze dosypało śniegu:sorry2: tunele w zaspach moża kopać...do tego mróz. Dosyć mam...

Ayni gratuluję przespanych nocek! Ja rano się przebudziłam i w szoku byłam bo dzieci jeszcze spały...patrzę na zegarek 6 rano! Jest więc postęp-ostatnie 2 tyg nie później niż 5...Marcelina wstaje 2 razy w nocy zeby sobie cyca possać...

Mój Mały też dziś 2 razy pobudka w nocy i trzeci traz o 6 rano:baffled:. Na szczęścię pomęćzył się i padł po 45 minutach, a na dobre wstał o 7.30.
U nas pogoda masakryczna, tyle śniegu jeszcze tej zimy nie było :szok:. Gdzie ta wiosna się zgubiła? Ja chcę słońce!!!
Idę bo moje dziecko już marudzi, mama zostawiła go samego w łóżeczku.

Czesc Mamuski!

Sniegu napadalo ,mowicie? Jejku, super pogoda na Swieta,super pogoda na nasz wyjazd :-(

U Nas standardowo pobudka o 3, wziecie do lozka i spanie do 6.15

Bebe - duzo zdrowka Wam zycze i jak najszybszego powrotu do pelni sil !!!

taycia u nas zamiec sniezna masakra wieje ze prawie dachy zrywa i snieg pada jak szalony :no: ja tak nie ce
bebe ło matkozdrwoak
ayni moj dzis pierwszy raz obudzil sie przed 5 az sprawdzalam w nocy czy oddycha wstal dopiero przed 7 takze sukces ale tez poszedl pozniej spac

Taycia no pogoda jest super na Święta, ale na Święta Gwiazdkowe, a nie na Wielkanoc !!!:wściekła/y:
Czy już komuś się pomieszało, czy co? I jak tu się brać za wiosenn porządki, jak tu zima w pełni. Chęci brak (przynajmniej u mnie), no i warunki też nie bardzo. Ja tu już marzyłam o spacerkach w pełnym słońcu, a tu z domu wyjść nie idzie. :wściekła/y:
I cały czas pada, no chyba nas dziś zasypie! A w czwartek mój Starszak idzie z klasą topić marzannę. Hm... ciekawe gdzie ją utopią :baffled:
Sorki, ale musiałam się wyżalić, bo mnie ta pogoda wkurza!!!

reklama
U nas pobudka o 4 i przez godzine gadal do siebie, az puscila 2 duzzzzzzzze baki i poszla spac za to spala do 8 :-D:szok: jak nigdy
Hej hej...
U nas szpital, Marcelina ma zapalenie oskrzeli i strasznie niedobry antybiotyk...wszystko wypluwa, a rano zwymiotowała go. Podaję jej strzykawką ale jej "wraca"...moje dziecko w końcu przestanie cokolwiek ode mnie przyjmować. Wojtus już lepiej też na antybiotyku jeszcze...buzia podrażniona od kataru, biedny chodził wczoraj za mną i jęczał "momo pomóż" :-( a ja nie umiałam mu pomóc...aż się serce kraje.

Zima nie odpuszcza...w nocy jeszcze dosypało śniegu:sorry2: tunele w zaspach moża kopać...do tego mróz. Dosyć mam...

Ayni gratuluję przespanych nocek! Ja rano się przebudziłam i w szoku byłam bo dzieci jeszcze spały...patrzę na zegarek 6 rano! Jest więc postęp-ostatnie 2 tyg nie później niż 5...Marcelina wstaje 2 razy w nocy zeby sobie cyca possać...
Nie lepiej poprosic o zastrzyki? Nie wypluwa i zaladka nie meczy.

Do góry