reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dziewczyny napisałybyście na kulinarnym jak robicie naleśniki i pierogi ze szpinakiem? Ja nie umiem, bo u mnie się tego nie jadło, a chętnie zrobię...

reklama
Ayni dziękuje za to co napisałaś!!! Zgadzam się z Tobą w 100% :) Ja ze swoją małą też przeżywałam horror po pierwszym i ostatnim szczepieniu BCG(gruźlica) gdy miała 2 tyg. Jak przez 3H dziecko płakało bez chwili wytchnienia a ja razem z nią bo za nic nie dała się uspokoić ;( To było straszne!!! Żałuje że wcześniej nie sięgnęłam po informacje żeby uchronić moje dziecko przed tym cierpieniem. Bosssssssssssseeeeeeeeeee jaka ja byłam głupia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!Teraz już jestem mądrzejsza o tą wiedzę!!!
Ciesze się że mieszkam w kraju w którym szczepienia nie są obowiązkowe i rodzice naprawdę mają wybór:) W Polsce też szczepienia nie są obowiązkowe ale lekarze pielęgniarki w przychodniach straszą sanepidem rodziców którzy nie chcą szczepić!!! Paranoja jakaś!!!!
Czy której z was lekarz powiedziała że dzieci se skazą białkową nie powinny być szczepione??? bo niektóre szczepionko zawierają białko jaja kurzego i mogą wywołać wstrząs anafilaktyczny:wściekła/y: Albo dzieciaczki które mają problemy neurologiczne nie powinny być szczepione bez konsultacji z lekarzem neurologiem??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
425448_385938228163050_772351070_n.jpg To na poprawe humorkow :)

Palma z sercem nie ma żartów może to co mówisz to częstoskurcze ta choroba nazywa się zespół wpw . Moja siostra ma taką wadę wrodzoną serca która "ujawniła się" wtedy kiedy intensywniej zaczęła trenować siatkówkę od razu zero sportu opieka kardiologa być może gdyby nie siatkówka to nawet ta wada mogłaby się nie ujawnić. To poważna sprawa jest (może nawet się skończyć zgonem) nie chcę cię straszyć ale z sercem nie ma żartów lepiej to skonsultować zrobić ekg.

hejo :)

i na temat artykulu to i ja nie wiem co sadzic...teraz szczepienie bedzie w lutym a szczepie 5w1 bez rota, pneumo, meningo. ale tez mam konsultacje 9 stycznia to sie wypytam tylko co mi lekarz powie jak decyzja nalezy do mnie.... no nic musze z malzem pogadac.

musze sie pochwalic szkrabolim! zaczal sobie wkladac sam gryzaka do buzi! oczywiscie najpierw trafil w oko pozniej w polik a pozniej juz elegancko do buziaka :) dumna jestem z niego ze hej :)

kupilam dzis spodnie jeszcze moge znalezc dla siebie znaczy nie jest zle ale planuje dietetyka odwiedzic. ;)

szkraboli spi juz ponad 4.5h z przerwa na karmienie...co on bedzie w nocy robil? :baffled:

aha i u nas zabkow nie ma jednak ale bezsprzecznie rasia jest najlepsza przyjaciolka mojego synka :p

dziewczeta jutro szczegolowo odpisze bo dzis to tak jednym okiem na forum drugim na malego a trzecim na tv bo moj serial leci :D

buziaki dla Was i dzieciaczkow :D :*

reklama
Stokrotka myślę, że dla świetego spokoju powinnaś ta wodę codziennie wymienić, i najlepiej kaczuszce wrzątkiem kuperek potraktować.
Kaci dostał od Mikołaja Xbox kinect, i powiem Wam że takiego cuda w życiu nie widziałam, młodyzachwycony, teraz skacze z przyjaciółmi z Ulicy Sezamkowej:-)

Do góry