http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79405,2806834.html O zabkowaniu co nieco:-)
reklama
stokrotka.af
Fanka BB :)
doberek, choć nie wiem czy na pewno skoro od samego rana takie wieści szczepionkowe
a mój ma w połowie stycznia 3 dawkę podstawowych i 2 pneumo
ja mam pytanko z innej beczki
robię, nazwę to roboczo....kulki z mięsa mielonego, które najpierw obtaczam w bułce tartej i delikatnie podsmażam a potem dusze w sosie pomidorowym
i chciałabym się dowiedzieć jaka jest różnica miedzy pulpetami a klopsikami
i jeszcze w kwestii ręcznika na kaloryferze, kładziecie rozłożony na całym czy tylko na samej górze
robię, nazwę to roboczo....kulki z mięsa mielonego, które najpierw obtaczam w bułce tartej i delikatnie podsmażam a potem dusze w sosie pomidorowym
i jeszcze w kwestii ręcznika na kaloryferze, kładziecie rozłożony na całym czy tylko na samej górze
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Adusiowi wyszly dwie dwojki w szoku jestem już prawie przebite są a Sebkowi wychodzą 5 więc mam kosmos
łaaaał gratulacje. ale szybko.
doberek, choć nie wiem czy na pewno skoro od samego rana takie wieści szczepionkowe
myślę, że klopsiki się gotuje, bez bułki, i robi się potem np w sosie koperkowym. a pulpety w bułce, na patelni, i potem oblewasz lub dusisz w sosie
Stokrotka- nie wiem czy nie lepiej ręcznik kłaść/ wieszać obok kaloryfera ( np. na krześle, czy suszarce) bo na nim szybko wyschnie..Ja dostałam coś tego typu : NAWILŻACZE POWIETRZA SOWY 2 SZTUKI PROMOCJA!!! (2871458007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nalewasz do środka wody i to powoli paruje. My mamy żabkę i kaczuszkę;-)
Albo po prostu połóż gdzieś w pobliżu miskę z wodą. Bo tak mi się wydaje ze to więcej nawilża powietrze niż właśnie kładzenie mokrego ręcznika na kaloryfer, bo to max 1h i już suche
Albo po prostu połóż gdzieś w pobliżu miskę z wodą. Bo tak mi się wydaje ze to więcej nawilża powietrze niż właśnie kładzenie mokrego ręcznika na kaloryfer, bo to max 1h i już suche
P
patrysia*
Gość
Słyszałam ze nawilzacze więcej szkody robia niż pozytku...
Patrysia- kurcze na prawdę? Hmm w sumie te co pokazałam stokrotce to jakieś wypaśne nie są i nie elektryczne.. i działają na zasadzie "miski z wodą".. więc wydaje mi się że to nie takie złe. Wiadomo higienę trzeba utrzymywać.. Ja je codziennie płukam i przemywam i na wieczór świeżą wode leje, bo wiadomo żeby się grzybol nie zaczaił
edit. mój brat miał alergie nie wiem na co dokaldnie ale ciagle męczył go taki suchy kaszel i nie raz się aż bidny dusił, bral jakieś wziewy, ale lekara właśnie mówiła mamie ze najlepsza jest miska z wodą postawione gdzieś w kąciku
edit. mój brat miał alergie nie wiem na co dokaldnie ale ciagle męczył go taki suchy kaszel i nie raz się aż bidny dusił, bral jakieś wziewy, ale lekara właśnie mówiła mamie ze najlepsza jest miska z wodą postawione gdzieś w kąciku
Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
Nie wiem jak do konca z tym jest ale słyszałam ze szkodza...
Lepiej cześciej wietrzyć mieszkanie...
RISIA GRATULUJE)
Ile juz mamy zabkujacych dzieciaczków )
Lepiej cześciej wietrzyć mieszkanie...
RISIA GRATULUJE)
Ile juz mamy zabkujacych dzieciaczków )
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Cloudynka no to "brawo" dla m, ze dal rade ;-), zdrówka dla maleństwa i daj koniecznie znać co powiedział lekarz
Jestem tak wsciekla ze szok. Umowilam sie na play grupe z kolezanka, juz wychodze z mieszkania z rozdartym dzieckiem bo goraco mu i co ?? kluczy nie ma. Moj inteligentny syn zabral sobie rano bo swoich od kilku dni znalesc nie moze a lepiej matki wziasc niz szukac bo musialby w pokoju posprzatac. Tylko nie pomyslal ze w raznie pozaru to jestesmy w ... bo ogrodem zanim wyjde to zapomne co mialam zrobic ( zreszta nie wiem gdzie klucze leza).Juz mu zabralam play station i zakaz komputera moze pomysli na drugi raz co robi.
Risia gratki zabkow.U nas jeszcze ni widu ni slychu.
Ja wieszam pranie u gory na poreczy to jest wilgotno ale slyszalam znowu ze to moze powodowac alergie. Tak zle i tak nie dobrze...
Risia gratki zabkow.U nas jeszcze ni widu ni slychu.
Tez tak slyszalam.Słyszałam ze nawilzacze więcej szkody robia niż pozytku...
Ja wieszam pranie u gory na poreczy to jest wilgotno ale slyszalam znowu ze to moze powodowac alergie. Tak zle i tak nie dobrze...
reklama
NO co racja to racja.. wietrzenia nigdy dość;-)
Ale złapałam lenia..pół obiadu mam za sobą..zrobiłam barszcz z uszkami ( nie nie lepiłam) jeszcze myślałam nad naleśnikami ze szpinakiem..ale to chyba później..bo w tym domu to nikt nigdy głodny nie jest jak się człowiek pyta...
Ale złapałam lenia..pół obiadu mam za sobą..zrobiłam barszcz z uszkami ( nie nie lepiłam) jeszcze myślałam nad naleśnikami ze szpinakiem..ale to chyba później..bo w tym domu to nikt nigdy głodny nie jest jak się człowiek pyta...