reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Stokrotko co do nawilzania takimi nawilzaczami polozna mowila mi ze najlepiej woda destylowana do nich albo zwyczajnie wieszac mokre rzeczy na kaloryfer. ja postawilam taki brzydki kubek z woda i wymieniam ja.

jej znowu podkrecili ogrzewanie i ugotowac sie idzie...

umowilam wizyte u gina w piatek na 12:40 ciekawe co tam mi powie w kwestii braku @. (ciaza wykluczona parokrotnie :p)

reklama
a ja idę szczepić w środę
koniec kropka
jak jeszcze coś przeczytam to zwariuję

Hello dziewuszki :)

Dawid dal mamie pospac:-D:szok:znow spal 4godzinki:-D:-p az znow nie dowierzalam! wow najpierw sie budzil 1,5godz,2 potem 4 i znow 2:-)wstalismy o 9...

Zaraz idziemy na spacerek,dzis mamy ksiedza...

Verita moj mi juz dawno powiedzial,że mam neta nie czytac...bo co nie przeczytam to juz widze to w Dawidzie,że wszystkie choroby juz ma, itd no i ma racje...bo faktycznie tak bylo

Doloress a jak napisalas te podanie? :) tak normalnie,że prosisz o dodatkowy? i osobiscie zanioslas do zusu? jeszcze troche i mnie tez to czeka..

Ja dzis tez cwiczylam ogladajac ta ewe, ale zem sie zlizgala po podlodze:-D bo ja zadnego dywanu nie mam ani maty:-Di tak jezdzilam:-D

tutaj sam się tworzy wniosek https://ewnioski.pl/blog/wniosek-o-udzielenie-dodatkowego-urlopu-macierzynskiego
ja składam do pracodawcy
a i będę musiała złożyć wniosek o bezpłatny wychowawczy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Adusiowi wyszly dwie dwojki :szok::szok::szok::szok: w szoku jestem już prawie przebite są :-D a Sebkowi wychodzą 5 więc mam kosmos :-D

super
gratulujemy

doberek, choć nie wiem czy na pewno skoro od samego rana takie wieści szczepionkowe :no:
a mój ma w połowie stycznia 3 dawkę podstawowych i 2 pneumo :baffled:

ja mam pytanko z innej beczki
robię, nazwę to roboczo....kulki z mięsa mielonego, które najpierw obtaczam w bułce tartej i delikatnie podsmażam a potem dusze w sosie pomidorowym
i chciałabym się dowiedzieć jaka jest różnica miedzy pulpetami a klopsikami :tak::confused:

i jeszcze w kwestii ręcznika na kaloryferze, kładziecie rozłożony na całym czy tylko na samej górze:confused:

wg mnie pulpety smażone
pulpety gotowane :-D

Mafu jeżeli chodzi o nawilżacze to odradza się dlatego, ze najprościej robią się tam grzyby, które w kółko sie wdycha i krążą w danym pomieszczeniu a co już nie jest dobre. Ja polecam pieluche tetrową na kaloryfer i nasączyć n olejkiem eukaliptusowym :)

Ayni u nas bardzo krytykują te 6w1 podobno w stanach mają być wycofane właśnie z tego powodu co pisałaś... dlatego nam najbardziej polecano 5x1

Axa
ale one są przebite:) takie punkciki:)

Ayni niestety w PL jest jeszcze jeden problem.. kary finansowe za nie szczepienie dzieci... kiedys to było 5000 zl a teraz nie wiem ile jest...

Verita dlatego ja nigdy nie wierzę lekarzom do końca... nawet jak młody ma katar nie ide go szczepić...nawet się nie umawiam na wizytę bo wiem, że by go zaszczepili...a kto potem będzie mial wyrzuty sumienia? na pewno nie lekarka...

Axarai gratulacje stałego ząbka

Kasieg mój starszak mial podejrzenia z problemami neurologicznymi i miał opóźnione szczepienie dopóki nie stwierdzono, że jest ok... z tego co ja wiem jest obowiazek szczepienia w PL.

Dziewczyna
to tak samo jak ja mam wypadanie zastawki mitralnej wada serca...

Fasolko mam takie samo zdanie jak Ty...w kwestii szczepień

a więc juz wiem, skąd moje cudowne samopoczucie i herzklekoty : poporodowe zapalenie tarczycy ( powiększona tarczyca plus guzek 5mm ) jutro mam zrobic krewe i tsh , jeśli tsh będzie w normie, to powinno samo przesjc, a jeśli nie, to nabawiłąm się tarczycy ... mam brac potas i magnez

... ide spać, bo czuje się do niczego

dobranoc

reklama
Do góry