reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

no moj mi pozwala tez wychodzic i mowi, ze zostanie z dziecmi, ale ja nigdy nie chce.
w sobote zresztą ostatnią byłam sama na zakupach...e tam.
ja nie lubie bez dzieci.
ale nie o to chodzi, ze ja mu bronie imprezki.
nie o to chodzi
ale mial się uczyć

przed chwilą dzwonił i go opieprzyłam, ale już okej. jutro wraca. ale równie dobrze móglby tutaj się uczyć eh...dzieci przecież nie ryczą...caly czas ;))))))

reklama
maly zasnal pare minut przed 24 ale za to spal do 6:45 wstal zjadl i do 9:30 :).
moje zdjecia tez olewane to coz....
ale i tak bede wklejac bo uwielbiam sie chwalic moim skarbem :)

martusia ja nie mam czasu na zdjecia, na papki i na inne też...........
czasu mi brakuje nawet na siku ;) ale ostatnio coraz częściej wyrabiam się z makijażem ;):-D

edit

oli sliczny i reszta.
patrysia - jakie włosy łaaaaaał

Verita ile dałaś za huśtawke i w sklepie, czy w necie??

Ostatnia edycja:
Marlenka- bo mi przedtem sie zapomniało:zawstydzona/y:- Gratuluje bratanka:-)
Future- To dobrze że już żeście sobie wyjaśnili;-) A co do wychodzenia bez dzieci, to Cię rozumiem. Ja też za bardzo nie lubię bez małego nigdzie wychodzić. Ale też wiem że czasem taka chwilowa rozłąka jeszcze lepiej robi, szczególnie mamą:tak:Ja zawsze jak wracam z zakupów do małego to tak jestem wytęskniona, ze nie ma mnie dla kogo innego wtedy. Zresztą co ja Ci będę młoda koza w tym temacie doradzać:-p A to już jest coś jak masz kiedy się umalować:tak: Mi to się nie zawsze chce i czasu też mało a co dopiero przy dwójce!

Martusia- ja tam nie olewam:tak: Wszystkie przeglądam, tyle że jak tu mam co napisać to już nie pamiętam co której. Więc najczęściej pisze ogólnie;-)

Walnełam sobie z małym 30 min. drzemkę:-p wracam do świata żywych

edit.

Ale sobie wyustawiałam, teraz strona BB zamiast w różowym kolorze mam w niebieskim :-)

Ostatnia edycja:
Axa nie uwierzysz;-) zrobiłam na zapas 210ml bo nie jadła od ponad 4h i wszamała 200ml, bekła i śpi:szok::laugh2:
bebe u mnie właśnie takie zachowanie się zaczęło już ponad 2 tyg. temu, najpierw cyrki przy butli, potem jadła co 2h, jak zmieniłam mleko to zaczęła w dzień jeść 60-90 (jadła 120-150ml) a w nocy 120-150ml (a jadła 60-90ml) wszystko się jej pokręciło:baffled:
Kołysanek nie mogę jej śpiewać bo przestaje pić zaczyna się uśmiechać i gadać jakby ze mną śpiewać chciała:laugh2:
Martusia chyba Oli "ma" to samo co większość dzieciaczki teraz i to raczej nie pogoda:tak::-D
Verita to prawda, ale ja nie widziałam takich maluszków bez czapek, starcze owszem takie 6-7 miesięcy ale 3-4 to nie. Tu gdzie mieszam, wieje prawie codziennie i bez czapki nie da rady
Nie no az tak to jej nie chlodze jak jest wietrzno to na ogol tez pada wiec siedzi pod folia a tam cieplutko , nachuchane dlatego nawet nie zakladam czapeczki. Ona strasznie placze na czapeczki. Mam takie jesienne zawiazywane i bez sznurkow, wszystkie rodzaje i jednakowo reaguje na nie.
Ja mam problemy z jednym uchem jest slonce 40 stopni na plazy wiaterek zawieje a mnie juz ucho boli. Powiedzialam kiedys mamie ze nie moge sie spokojnie w morzu kapac a ona "bo ty zawsze mialas czapeczke tylko na jednym uchu" , i pomyslalam sobie na ktorym?? Sprawdzialam archiwum zdjec domowych i wiecie co sie okazalo ze to odsloniete ucho na kazdym zdjeciu mnie teraz nie boli a to co bylo zapatulone przy byle wiaterku:szok:. Wiec postanowiam nie przesadzac z czapkami.

Kasieq no to poszalała! Ba ale moja wciągnęła 100 o 20, a przed chwilą krzyk i wciągnęła 120, i podejrzewam, ze jeszcze ze 2 razy będzie w nocy jeść:szok: Ona nawet jak noworodkiem była, to szła o 19-20 spać i najwcześniej o 1 na mleko, później o 5, i 8-9. Ale to były pierwsze dwa tygodnie. Później już tylko raz się budziła:szok:
Ale wiecie co jak sobie wyczytałam, że są te skoki (wcześniej nie wiedziałam i że u Was to samo :)-D) to jakoś lepiej się czuję, bo miej więcej wiem o co chodzi, wykluczając oczywiście jakieś choroby:-)
Tak sobie dziś oglądałam Nasze zdjęcia od początku, i niektóre mamy mało zdjęć wklejają! Kasieq Lenki też coś mało:rofl2:
a mamusie, które nie chcą w galerii dzieci nam pokazać, to może chociaż na zamkniętym powklejają co? Rysia:sorry2:np:-)
Gdzie sa te zamkniete galerie bo ja wkleilam kilka na tym watku zdjeciawrzesniowych maluszkow to jest zamkniete dla ogolu?

martusia ja nie mam czasu na zdjecia, na papki i na inne też...........
czasu mi brakuje nawet na siku ;) ale ostatnio coraz częściej wyrabiam się z makijażem ;):-D

edit

oli sliczny i reszta.
patrysia - jakie włosy łaaaaaał

Verita ile dałaś za huśtawke i w sklepie, czy w necie??
W sklepie sa po 99 funta, a ze ja troche skapa jestem to kupilam uzywana przez ebaya za 50 funta z przesylka. Do tego dokupilam baterie i ladowarke za 25 f. Ale po pierwszym dniu powiem tylko ze nie jestem nia zachwycona. Mala siedzi z mina jakby chciala powiedziec " no juz ? pobujalo mnie? to starczy" znudzona i reaguje na muzyczke tylko.

Verita ja chcialam malemu kupic jak tak płakał, a teraz juz chyba nie kupie. mamy bujaczek, a poza tym juz na Hesie reaguje usmiechem, wiec ta go zajmuj czesto. a jak nie to kojce, brzuszek, zabawki, bujaczek, mata, wózek, lampki choinkowe. no i rączki oczywoscie. wiec chyba nie bede kasy wydawac. ale strasznie mi się podoba ta huśtawka

Kasieq a co to takiego wiesz? pliz powiedz :D
Future wiesz my jak nawet z malzem we dwoje jestesmy to i tez dziwne ale czasu jeszcze mniej...

jestem na diecie od wczoraj ale to sa takie porcje ze chodze glodna i zapycham sie waflami ryzowymi i kawa. caly czas licze ze sie kiedys obudze i tych 20kg nie bedzie.... ale chyba to sa marzenia scietej glowy.

a smyk sobie dzis podsypia i oby nie powtorzyla sie sytuacja z wczoraj ze zasypia z wielkim krzykiem przed polnoca...

no i kolejna klotnia z malzem tym razem o mieszkanie. ja nie wiem czy ja mowie kwadratowo lub podluznie? albo on naprawde jest z marsa albo z czarnobyla :-D:-D:-)

reklama
Do góry