reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hehe Risia mój mi też nie wierzy, że mi się uda. Ale co tam ja mu jeszcze pokażę! Będzie jeszcze chciał dotknąć brzusia!:-p

Uciekam się myć i pod kosiare ide a więc Dobrej nocy życzę;-)

reklama
Dzień dobry. Synu o 8 zarządził pobudke i jestem!
Risia- nie wiedziałam,że kp może powodować tycie :szok: Uff...całe szczęście ja z tych chudnących i mam 7kg mniej niż przed ciążą. Ostatnio liczyłam,ze od porodu ubyło 17kg!

Sernik robiłam i wyszedł rewelacyjny!

Witam się :):-)
Pindolina siedzi w bujaku i oglada Teleudupisie ;)

gorgusia - daj trochęspróbować ? Własnie kawkę popijam to się przyda :) hehe a tak na poważnie, to kiedy znalazłąś czas na ciachoooo ??:eek:

Ja mam juz 3 kg mniej niz przed ciążą, miałam 50 kg teraz 47 - wygladam stasznie .... ale juz nic nie poradzę, an mnie jedzenie nie działa :sorry:a do tego Nacik wymaga opieki nonstopowej, więc przytyję moze jak mała skonczy 2 latka :))) mam nadzieję, a teraz będę straszyć .... w co ja się na wiosnę i lato ubiorę ??? Chyba w worek po kartoflach :-D:-D:-D

dobra mykam, bo bajka jest już beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Palma łap! Sernik z mlekiem kokosowym na spodzie z brownes z białą czekoladą :-)
A i nie to,że chcę Cię wkurzyć,ale Kac to czasem godzinę w bujaku na stole posiedzi :-p :cool2:

Palma łap! Sernik z mlekiem kokosowym na spodzie z brownes z białą czekoladą :-)
A i nie to,że chcę Cię wkurzyć,ale Kac to czasem godzinę w bujaku na stole posiedzi :-p :cool2:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie spoko, nie wkurzyłaś mnie ..... hahahahahahhahahahah

lece na szoping do Biedronki :sorry:

palma dziś biedrona raczej zamknięta.I ja miałam myknąc na sklepy,plan miałam dzieci ojcu zostawic ale dupcia nie pojadę bo dziś świeto i sklepy pozamykane.
Maluszku mój też się zbuntował,poszedł o 23,30 spac a o 6 był kupal i się niezle rozbudził no i cycek pare razy tez był ale rano poleżałam z Marcelkiem a Artur siedział z Alankiem u niego w pokoju byśmy mogli podrzemac.:tak:
Dziś na obiadek pieczona kaczuszka buraczki i ziemniaczki,nie jest to hamburger na którego mam ślinotok ale i tak nieżle jak przy mojej diecie.

Ja pierdziele!! podmienili mi dzis w nocy dziecko :szok:i meza!!!:szok::-D chyba ktorys z trzech kroli nas odwiedzil:-D

Fakt Dawid poszedl spac o 23 ale obudzil sie dopiero o 2.20,potem o 6,8:-D:szok:ja nie moglam uwierzyc!! on moze przez 3 miesiace przespal ze dwa razy 3godz a tu byly nawet 4:szok::szok:

A co do meza... rano przytulanko:-D poszlam pod prysznic a ten umyl naczynia,poskladal pranie i zrobil jajecznice :szok::-Dja pierdziele tyle dobrego na raz??

A ja wypoczeta,zadowolona,najedzona i kawke nawet wypilam z tym mleczkiem sojowym bardzo dobra nie narzekam:-D

RiSia jezu jak dobrze,że ja chudne od Kp bynajmniej poki co, bo bym sie zalamala...w szpitalu juz duzo zostawilam kg bo ja mialam duzo wod plodowych itd ale w domku zrzucilam 10kg, a co planujesz robic zeby miec super brzus? bo mi te brzuszki hula hop jakos niewiele daja i moze wypruboje Twoje metody?:-)

Gorgusia buziaczek dla Kacperka od cioci Ani:-D
Zobacz załącznik 528293

nie ma to jak doping męża w odchudzaniu...
mówię do mojego M c=kochanie zaczynam ćwiczyć i pokazuje mu ciałko Ewy Chodakowkiej... mowie, że chce mieć taki brzuch...na co mój mąż "i tak nie będziesz tak wyglądala" na co mu powiedziałam, że "żebyś wiedział a potem bedziesz się patrzył i ślinił na moje cialo a bedziesz mógł tylko pomarzyć:wściekła/y:" wsparcie cudne, ale to mnie zmobilizowąlo do tego, żeby zrobic mu na złość...
a że jestem uparta...:-D

Martusia a czy Ty jeszcze piersią karmisz? bo jak tak to te dodatkowe kg mogą być spowodowane karmieniem - niestety są kobiety, które przez karmienie bardzo tyją.
Ja swojemu tez pokazalam to on zaczal kombinowac kiedy moge wygospodarowac te 45 minut bo on pozno wraca a syn mnie denerwuje jak z mala siedzi. W zaleznosci od humorku albo sie nia dobrze zajmnie albo sprawia ze mala ciagle kweka.Mnie to wtedy denerwuje i ja biore a jego w diably sle.

reklama
Do góry