reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Patrysia- Marcel jest prześliczny (zresztą jak wszystkie wsześniowe cudaki) :tak: Oglądasz Rodzinke.pl? Przypomina mi Kacperka z tego serialu :tak: za każdym razem na jego słodkiego buziaka nie mogę się napatrzeć!

A ja wrzuciłam filmy z Kacem w roli głównej i zostały olane :-p

Kacper śpi. Wczoraj męczył go brzuszek i w końcu zdusił kupę 4 dniową- kosmos! Jego pierwsza śmierdząca kupa :-D

Dziś robię sernik, bo jutro nasz Kacper ma imieniny i teściowa ma przyjechać.

reklama
Patrysia dzieki :-Dno to w wannie wymiata;-):-D no moja duza jak ja w kombinezon ubiore to mi sie w gondoli ledwo miesci juz ze spiwora zrezygnowałam bo wogole juz sie ruszyc nie umiała tylko kocykiem ja przykrywam i tak jak na poczatku długo chodziła w r56 to teraz normalnie jakby drozdze jadła tak rosnie juz r 68 :szok: a niektore 74(jak mniejsze wychodza) bedzie wysoka jak rodzenstwo;-) Szymon ma juz 178 a ma 14 l a Dorota ok 170 a ma 12 l;-):-) ale my tez wysocy to maja po kim:cool2:

GORGUSIA to moj ulubiony serial komediowy :))tak ten Kacper super chłopaczek jest :))
FASOLKA dobrze że zima nie taka straszna bo jeszcze trochę i faktycznie przesiadka do spacerówki ;)twoje dzieciaczki mnie przerośli :0 ja toć 158 hehe a Szymon jak mój M :0

Tak wrześniowe maluszki cudne sa :))lubię ogladać galerię nasza :))

Gorgusia Kacperek super i na zdjeciach i filmikach tylko to tak jest jak odrazu sie nie pisze to skleroza :zawstydzona/y: ale ja juz w wieku powoli geriatrycznym to wybaczysz nie;-):-D

Patrysia do tej spacerowki to my sie chyba niedługo przeniesiemy raz bo ledwo sie miesci a dwa wscieklizny dostaje ostatnio na spacerach podnosi sie cuduje( ostatnio ja niosłam i pchałam wozek bo sie tak darła) a w spacerowce moze lezec na płasko lub troszke pod katem wiec chyba jej lepiej bedzie a zabudowana prawie jak gondola
Słonko wyszło:szok::-D no w koncu jakis spacerek moze sie uda:-p

Ostatnia edycja:
zła zła zła... ryczeć mi się chce eh... znowu moje potrzeby są nie istotne w tym domu eh i to ja jestem 24h w pracy na dobę wrrrrrrrrrrrr

miłego dnia Kochane

a jakiego ja mam nerwa? moj ma sesje od piątku następnego, i ja mialam na weekend pojechac do rodziców z dziecmi, a on mial się uczyc. to w czwartek sobie wymyśłił, ze on to pojedzie do rodziców. i przed chilą szwagierk ami zdjęcia przesłała. ale się wkur...nie macie pojecia. mieli sobie wczoraj imprezke. wyrwał się biedny tatus zmeczony, zeby odpocząc. zrobił sobie kuźwa wolne. a ty durna gruba matko siedz se z bachorami w domu. nosz kkkkk mac. niech on tu lepiej nie wraca. i dzis przeszły mnie takie mysli, ze chciałabym tak jak Awersja. miec swięty przenajswiętszy spokój.

ciekawe kiedy ja wyjde zaszalec, a on zostanie w domu, jak K mac nawet nie wie gdzie są spodnie od piżamki.

Witam;-)
ehh z tymi facetami...jak dzieci nie raz..Na swojego wielce nie mam co narzekać, ale też mnie wkurza...
Future- Na Twoim miejscu to zostawiłabym go choc na 2 h samego z dzieciakami...założe się że po godzinie by dzwonił. No nic w każdym razie awantura solidna się mu należy..
Tygrysku- To samo.. nie daj się chłopu
Gorgusia- ja Twoje filmiki ogladałam:tak:A najlepszy ten jak Kacperek gada:-D się uśmiałam :-DKochany szkrab

Aaaa w ogóle nie samowite jak te nasze maluchy szybko rosną.. :szok:

Ja dzisiaj jak zwykle w drugi dzień @ umieram:wściekła/y:

Idę co ogarnąć bo dzisiaj teściu przyjeżdża w odwiedziny..;-)

reklama
mojemu tez gondola już prawie akurat hih a spacerówkę muszę dopiero kupić tzn. materiał do niej bo Oliwka dobiła
Future mój tez nigdy nie wie co gdzie leży wrrrrrrrrrr

nie wiem co się stalo z moim dzieckiem, tylko mama i spi tez na rekach dzis a jak gdzieś indziej go uspalam to za minute byl przerazliwy ryk

Ostatnia edycja:
Do góry