reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kobitki!!!
U nas dziś słonko, ale i tak zimno:-D
Dziś 4 miesiączki kończy Lenka Martyny (a łona gdzie zaginęła? odezwać się natychmiast! Malutka już zdrowa?)
Dużo całusków dla Okruszka!!!!!

Ada to kobieta z klasą, budząca sympatię, obiektywna, pewna siebie, o silnej woli. Ada to wierna przyjaciółka zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Jest to kobieta wybuchowa, lubiąca odmawiać, sprzeczać się a także upierać. Ada dobrze sobie radzi w interesach i na stanowiskach przywódczych. Często jest artystką a szczególnie malarką lub rzeźbiarką. Ada nie oszczędza zdrowia, źle się odżywia, mało śpi oraz przepracowuje się. Ada to osoba pragnąca żyć pełnią życia. Jest ona wyśmienitą panią domu i bardzo kocha rodzinę.

i jak na razie się zgadza
:-) moja córa nic nie pęka, obojętnie ile ludzi było na Święta, i obojętnie kto chciał ją potrzymać na rękach, śmiała się do wszystkich, i nic nie pękała:-)

Kochane w imieniu mojej Panny dziękuję za komplementy!!!
Czapeczki robi Iwona24 napisałam do niej maila żeby przesłała link na allegro, tylko nie wiem jak ona z czasem, bo ostatnio przez te robótki, to Jej w ogóle na forum nie ma, tyle ma zamówień. :baffled:
Czapeczki są super, ale dla Adi trochę za gruba, Kaci za to świetnie się w niej czuje. Na drugą zimę na pewno zamówię znowu:-D Można sobie wybrać kolory, i wzór:-) Biedna Ilonka;-)
Maluszek moja panna dziś też w nocy jakoś dziwnie spała, pierwszy raz w jej życiu się to zdarzyło! Znaczy spała całą noc, ale budziła się jakieś 50 razy, i stękała, kręciła się, smoczka jej ładowałam, o 2 w nocy, co jej się ostatnio nie zdarzało wypiła mleko, 140. O 7 znowu chciała jeść, i po raz pierwszy wychłeptała 165:szok:, a jak by było więcej to może wypiła by więcej:szok: Obudziła się o 10:30 no tu już standarcik, zjadła 60, i 12 poszła spać, już jest wszystko ok:confused:
Kasieq Palemka tak mówi pieszczotliwie Nataszka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aaa hehe ja myslałam ze Nataszka to Natasza hehe(moja kuzynka ma córcię Natasza) :p

AXARAI a ile piniążków kłosztuje czapcia ?

Patrysia ja też tak myślałam, dla mnie to 2 rożne imiona, mam sąsiadkę która ma na imię Natasza:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak byłam w PL to kupiłam ten płyn do prania dla dzieci Lovela kolor pierwszy raz, bo w domu mam Jelp i płyn lenor, i powiem Wam, że jestem zachwycona, a zapach boski:-)
A to mój Kamilek:-D DSC_0184.jpgkamilblue.jpg pożegnanie z fajkami 1 miesiąc temu, jak mama mogła to on też:-D

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki, co tam jak tam? Troche cicho dzisiaj :tak: Odpoczywacie jescze? Jakoś ciężko tak wrócić do normalności...Chodzę przymulona bo rano zadzwoniła mama i powiedziała, że sąsiad nie żyje...zmarł wczoraj wieczorem, miał 30 lat i pamiętam jeszcze jak bawiliśmy się w dzieciństwie klockami :-( Sąsiadka została sama, 3 lata temu, też w styczniu, pochowała męża...ehhh życie...Nie będę Wam smęcić więcej, obiecuję...

Axa no ten Twój Kamielek to do schrupania :tak:

Moja Marcycha coś marudna dzisiaj, chyba jej się nastrój mamy udzielił...

AXARAI Kamilek :0 toz to niezły agent hehe uch panienki to się rwały cooo???bo teraz już zajęty dobrze pamiętam?
BEBE przykro mi :(
[*]

Dzięki! Teraz wygląda lepiej, bo jak rzucił palenie, to ciała nabrał, i nareszcie nie jest chudszy od mamusi:-)
Patrysia no już 3 lata będzie w czerwcu jak są razem. Pani mojego synka leży na nim na zdjęciu:-)

reklama
Do góry