reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Jaka u nas pogoda:/ pada i pada:/ masakra...nie dziwie sie,że moje dziecie marudne ale nie wiem czy to na pogode czy zeby...
Bebe
u mnie to samo, Dawid marudny ale juz drugi dzien taki:-(taki spiacy,dzis nie moglam bo uspic na drzemke widac,że zmeczony a nawet cyc nic nie dal,zasnal dopiero przy mojej nucie:-pona tanczy dla mnie, udzielilo mu sie:-D

Patrysia zaprosilam Cie na fv :)

Martusia Wszystkiego najlepszego!!! duzo duzo zdrowka, szczescia,spełnienia marzen duzo radosci a mało smutków:*

images.jpeg

JEM PĄCZUSIA:-p:-DMęzu mi kupil wiec nie moglam odmowic:-D

Hej
Poddaje się nie poodpisuje tak jakbym chciała. Podczytywałam ale co zaczynałam skrobać to mały nie pozwalał dokończyć. Nie wiem co mu się dzieje ale takiego ma nerwa że nic mu nie pasuje w nocy śpi niespokojnie a przez dzień też..już się tak zastanawiam i nie wem czy mu też ząbole nie idą bo cały czas ręka w buzi ślina a jak mu szczoteczką masuje to aż odgłos ulgi wydaje..heh..
My w sylwka w domu siedzieliśmy z moimi rodzicami. Zrobilismy sobie sałatkę owocową z ajerkoniakiem ( czy jak się to tam piszę) sałatkę i inne smakołyki i oglądaliśmy film hehe. Tyle że ja ledwo dotrwałam..o 22 już patrzyłam na zegarek i myślałam że nie doczekam tej północy. A w dodatku Artur w nocy mimi ze dopiero o 23 poszedł spać to się budził co chwile i też pospać nie dał. Ale ogólnie ciesze sie że nigdzie ześmy nie poszli

Patrysia- no mi też szkoda bylo jego włosków i nie za bardzo chciałam obcinać ale w końcu M mnie namówił, i w sumie dobrze bo już nie natłuszczają mu się te włoski tak i się już nie poci tyle ze włosy ma mokre.
Axa- u mnie też są urodziny obchodzonę. Ja sama nie wiem kiedy mam imieniny. Jedynie mojej mamy imieniny obchodzimy bo to Anna i jakoś już tak się utarło..Tez musze popatrzec kiedy ma Arturo. A syn bardzo przystojny:tak:
Palma- to gratuluje 2 zębolka!
Martusia- Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Artur: Główne pozytywne cech Artura to tolerancja, wrażliwość, spokój i równowaga. Negatywne to skrytość, mrukliwość. Nie lubi okazywać uczuć i emocji. Jednak w związku się sprawdza, druga połówka jest dla niego bardzo ważna i potrafi wziąć na swoje barki odpowiedzialność za najbliższych. Artur to podróżnik, lubi przyrodę, zwłaszcza górskie rejony, tajemnicze jaskinie i ruiny zamków..

ehh juz nic nie naskrobie bo mi reka odpada..w drugiej trzymam małego tormoła...

KAWYYYYYY CHCEEEEEEEEEEEEE :-(ale mleka nie mozna:-(tak mnie kusi kapke dac:-(ale wstrzymam sie do kontroli,moze pozwoli pomalu cos jesc z nabialu...

A mleko sojowe możesz? My nie mamy skazy, ale ograniczamy nabiał, bo Adrianowi się wtedy łatwiej kupke robi, kawe i płatki jem z mlekiem sojowym i bardzo mi smakuje, choć nie wszyscy przepadaja za jego smakiem.

Ja w znaczenie imion nie wierzę, bo ciężko mi uwierzyć żeby każdy Artur czy Natasza/Natalia (?) mieli podobne cechy charakteru. Uważam, że każdy jest indywidualny i niepowtarzalny, a jego/jej usposobienie, wrażliwość etc. nie moga być zdeterminowane przez znaczenie imienia nadanego przez rodziców (!).

Anusienka- no ja tez w to nie wierze:-p w końcu każdy z nas jest inny:tak: gdybym miała się kierować opisem imienia to przypuszczam że nie dałabym mu wtedy tak na imię:-p

axari Twój Syn łoł fotki wyglądają jak z filmu eh gdybym była młodsza heh
martusia wszystkiego naj, Ty wiesz czego ja Ci życzę ;-)

dziś mało obecna bo pakuje dalej dary, które dostałam a dostałam zdecydowanie za dużo, wiec trza się podzielić, nawet moja mala dziś pytała mamo czemu to pakujesz?? hih no i była lekcja

Ja w znaczenie imion nie wierzę, bo ciężko mi uwierzyć żeby każdy Artur czy Natasza/Natalia (?) mieli podobne cechy charakteru. Uważam, że każdy jest indywidualny i niepowtarzalny, a jego/jej usposobienie, wrażliwość etc. nie moga być zdeterminowane przez znaczenie imienia nadanego przez rodziców (!).

Anusieńka - a nie przesadzasz troszeczkę, przecież ja to napisałam pół żartem pół serio , a moja córka nie ma na imię Natalia , tylko Natasza. Nie rozumiem czemu się tak uniosłaś ?

patrysia , axa
- kurde belek ja nie mówię pieszczotliwie Nataszka, moja małą ma tak na imię , nie Natalka, chyba zaszło jakieś nieporozumienie ????????????:baffled:

axa - no no no ..... synuś ciasteczko ........... :))) hehehehhe

Ostatnia edycja:
reklama
Axa- ale masz fotomodela! Bardzo przystojny chłopak!
Martusia- Wszystkiego najlepszego.

Ja dziś niby powinnam byc wyspana,bo Kac spał od 21 do 9.30,ale zdechła jestem strasznie.
Nie wiem co dalej z moją pracą- umowę mialam do 31.12,a teraz przeszłam z macierzyńskim na zus. Nikt się nie odzywa w sprawie ewentualnej dalszej umowy. Pewnie od lutego pójdę na bezrobocie... dobrze,że mam alternatywę,bo by była lipa. Jedna pensja to za mało.

Do góry